12.BÖLÜM: SOLAN SARDUNYALAR

24.2K 2K 5.5K
                                    

38k💞💞

Bu bölümü ınstagram'da benim hikayelerin için fan sayfası açan ayisigindanbiri ve thesoulhopes adlı kişiye ithaf ediyorum.

Bu arada benim bölümlerini beklerken elifsen0 adlı kişinin hikayelerini okumaya ne dersiniz? Çok tatlı ve sürükleyici kalemi var🌼🌼🌼🌼

Bölüm sınırı;

350 oy

3.500 yorum.

Hadi herkes yorum yapsın. Sizi özledim.....

ÖNEMLİ

Kitabın ilk bölümlerine baktım da, aşırı cringe bu yüzden haftaya bütün bölümleri yayımdan  kaldırıp 3 günde düzenleyeceğim. Sizden isteğim boş satırları yorumlarınız ile doldurmak. Hem yeniden okumuş olursunuz..

Bu bir yol ve umarım elimi bırakmazsınız. Sizi kocaman seviyorum 💞💞💞💞🌼🌼🌼

Bölümü başlatıyorum  dararararararararm

.

Anna Blue - Silent Scream

instagram: zeynepbzts

12.BÖLÜM: SOLAN SARDUNYALAR

Dün.

Dün gece yaşadıklarım aklıma gelince hızlı gözlerimi açıp etrafa baktım. Gözlerimi güneş ışığı istilâ ediyordu. Bu yüzden elimi kaldırıp güneş ışığının yüzüme gelmesini engelledim. Dün gece Beris'i gelmiştik. İzmir de daha fazla kalmak istememişti ve beni öpmüştü.

Palmer beni öpmüştü.

Yüzümü yastığa gömdüm. Bu niye beni baştan sona kızartıyordu. Eğer onu görürsem daha çok kızarırdım. Onu görmemem lazımdı. Üstümdeki gri yorganı kaldırdım ve etrafa baktım. Beni öpmüştü! Elimi yüzüme koydum ve ofladım. "Hatırlama şunu!" Nedensizce karnım kasıldı. Sanki birkaç saniye ölüyormuşum gibi oluyordu. Alt dudağımı dişleyip camdan dışarıya baktım.

"Nerede acaba?" Mantıklı düşününce iki gündür uykusuzdu ve şu an uyuyor olması gerekti. Yani umarım uyuyordur. Yavaşça ayağa kalkıp ceketimi giydim. Sessiz durunca diğer odalardan ses gelmediğini fark ettim. Uyuyordu sanırım. Dakikalardır tuttuğum nefesi yavaşça verip odanın kapısını açtım. Onunla karşılaşmak veya göz göze gelmek istemiyordum. Bu öpüşmenin bu kadar utanç verici bir şey olduğunu tahmin edememiştim.

GECENİN MEZARLIĞIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin