°9°

1.2K 56 0
                                    

Madison's POV

Αα πολύ αέρα έχετε πάρει κύριε Brown. Παρά πολύ αέρα.
Τον παρακολούθησα να πήγαινε στο δωμάτιο του με σκυμμένο το κεφάλι. Πριν μπει μέσα με κοίταξε μια τελευταία φορά και μου χαμογέλασε αχνά. Εγώ πάλι, έμεινα ανέκφραστη.

Μόλις έκλεισε την πόρτα, άφησα μια ανάσα αγανάκτησης και ανακούφισης μαζί. Έλεγα να δω καμία ταινία για να περάσει η ώρα, μιας που δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθώ εκείνη την στιγμή.

Αφού είχα την ταινία να παίζει, και είχα φάει τηη μισή πίτσα από το άλλο κουτί, άκουσα τον χαρακτηριστικό ήχο βιντεοκλήσης από το κινητό μου. Είδα το όνομα της Amanda να αναγράφεται στην οθόνη και αυτομάτως χαμογέλασα.

"Έλα μωρή ηλίθια έφτασες; Παίρνουμε και κάνα τηλέφωνο να μην ανησυχεί ο κόσμος. Μία σε έχω μωρή βλαμμένη", είπε χωρίς σταματημό και ξεσπάσαμε και οι δύο σε τρανταχτά γέλια.
"Σςς κοιμάται ο Nick!", είπα αλλά συνέχισα να γελάω ψιθυριστά.
"Οου οου ποιος είναι ο Nick; Καλά ρε βρήκες γκόμενο και δεν μου το 'πες;", φώναξε υποτίθεται σοβαρά μέσα στο καημένο το αυτάκι μου.
Ποιός της τα εξηγεί τώρα...

[...]

"Κατάλαβες τώρα;"
"Ναι", είπε και κατάλαβα πως επεξεργαζόταν αυτά που της είπα πριν λίγο.
"Εσύ καθόλου νέα δεν έχεις;"
"Εε να, τίποτα σπουδαίο. Από την μέρα που τα έφτιαξα με τον Chris όλα είναι Τέλεια! Σήμερα πήγαμε στον κινηματογράφο και ήταν πραγματικά υπέροχα", μπορούσα από δω να αντιληφθώ τον ενθουσιασμό για το καινούργιο της αγόρι.

"Ωραία! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα! Τουλάχιστον εσύ δεν περνάς αυτά που περνάω εγώ", είπα και αναστέναξα βαριά.
"Έλα μωρέ σιγά. Ίσα-ίσα. Από ό,τι ξέρω και βλέποντας τώρα την φωτογραφία του στο περιοδικό το παιδί είναι ΘΕΟΣ. Δεν περνάς και τόσο άσχημα".
"Κανόνισε να στο κλείσω στα μούτρα", γέλασα μαζί της.

"Λοιπόν, είναι αρκετά αργά και αν καταλάβει η μάνα μου ότι είμαι ξύπνια τέτοια ώρα θα με βάλει να κάνω όλου του κόσμου τις δουλειές αύριο το πρωί. Και θα χάσω και το ραντεβού μου με τον Chris! ", μου είπε λυπημένη στην ιδέα να χάσει το ραντεβού της.
"Καλά καλά. Άντε καληνύχτα καραμελάκι μου", της είπα στέλνοντας της ένα φιλί.
"Καληνύχτα ζελεδάκι μου", ανταπέδωσε το φιλί και τερμάτισε την κλήση.

Μάζεψα λίγο τον χαμό που προκάλεσα και προχώρησα προς το δωμάτιο μου μήπως και καταφέρω να κοιμηθώ.

Nick's POV

Αφού ξάπλωσα και προσπάθησα να κοιμηθώ χωρίς επιτυχία, συνειδητοποίησα ότι η Madison είχε βάλει να δει ταινία. Ξεφύσηξα και πέρασα τα δάχτυλα μου μέσα από τα ανάκατα μαλλιά μου. Τι υπέροχη μέρα, σκέφτηκα ειρωνικά.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας χαρακτηριστικός ήχος κλήσης και πετάχτηκα πάνω ψάχνοντας το κινητό μου. Άκουσα την Madison να μιλάει σε κάποιον και συνειδητοποίησα πως ήταν το δικό της. Από ότι κατάλαβα μιλούσε με μια κοπέλα.

Δεν πολυέδωσα σημασία καθώς θυμήθηκα τον Lukas. O Lukas. Μου έχει λείψει ήδη ο άτιμος. Βγήκα απότομα από τις σκέψεις μου καθώς άκουσα να αναφέρεται το όνομα μου.
Για μισό λεπτό. Μιλάνε για μένα; Σηκώθηκα στις μύτες και κόλλησα στην πόρτα σαν αστερίας, προσπαθώντας να κρυφακούσω.

"... το παιδί είναι ΘΕΟΣ. Δεν περνάς και τόσο άσχημα", είπε η κοπέλα με τηη οποία μιλούσε η Madison.
"Κανόνισε να στο κλείσω στα μούτρα", γέλασε αυτή και μετά από λίγο καληνύχτησαν η μία την άλλη με κάτι περίεργα ονόματα.

Τώρα εγώ πως έπρεπε να νιώσω; Να το πάρω πάνω μου που με είπε Θεό, όχι ότι δεν είμαι αλλ-*Ου μωρή ψωνάρα**Ποιος μιλάει*
Ή να λυπηθώ που η Madison μου έριξε ένα ψιλοάκυρο; Εντάξει μωρέ σιγά, και τι θα γίνει αν δεν με θέλει; Κλάιν μάιν. Άλλες τρέχουν από πίσω μου, εμείς την Madison θα παρακαλάμε;

Ξεφύσηξα πάλι και έπεσα στο κρεβάτι, φαρδύς πλατύς, χαζεύοντας το ταβάνι περιμένοντας να με πάρει ο ύπνος.

To be continued

Quote of the day
Why is it so easy to kill our happiness, but so hard to kill our sadness?



Χελοοου γουορλντ
Πως είστε αναγνώστες μου;
Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό κεφάλαιοο
Lots of love,
Κατερίνα


Adios amigos

What If We Really Fall In Love? Where stories live. Discover now