Opuštěný Dům

1.9K 57 19
                                    

Nevím co to do mě v tu chvíli vjelo, ale byla jsem tak nadržená že jsem si rozpustila vlasy, gumička spadla někam do vody, sedla jsem si na okraj a koukla na Gabriela přes mé rameno.

Gabriel se pomalu přiblížil k bazénu. Čekala jsem co se bude dít. Sešel po schůdcích do bazénu, vyzvedl mě za boky, já mu dala ruce kolem krku a on si mě posadil na jeho stojící penis.

Po sexu jsme si šli lehnout na lehátka vedle bazénu. Nazí. Povídali jsme si a popíjeli šampaňské. V tu chvíli přišel nějaký sluha z hotelu, byl celý zaskočený a tak radši odešel. Gabrielovi bylo jasné že se něco děje a má jít dovnitř. Odešel.

Ležela jsem na lehátku a koukala na hvězdy. Přemýšlela jsem o tom, jakou blbost jsem udělala... Ale zároveň jsem toho nelitovala.. Přeci jenom.. Gabriel je vyspělý muž a o další rodinu by se uměl postarat. ,, co to plácám!" říkala jsem si nahlas a bouchla se rukou do čela.

,, Musím se vrátit domů!" křikla jsem, protože tam stejně nikdo nebyl. Vzala jsem na sebe ručník a zaběhla si do pokoje pro kabelku s Tikki a obléknout se. Nenápadně jsem se vyplížila z hotelu.

,, Ale co teď?" řekla jsem.

Dostala se mi odpověď od Tikki: ,, Já nevím ty poblázněná holko." byla na mě naštvaná.

Začala bouřka. Nevěděla jsem co mám dělat, tak jsem utíkala po dlouhé silnici do neznáma. Mobil jsem si asi zapomněla na hotelu.., ale vracet se rozhodně nebudu. Běžela jsem, ale cesta neutíkala. Tikki byla unavená a celá promočená, já také...ale co se dalo dělat. V okolí žádný les, město, vesnice nebyla.

Běžela jsem dál a najednou vidím osamocený starý dům uprostřed louky. Šla jsem dovnitř, nikdo tam samozřejmě nebyl, ale pro jistotu jsem to šla všude obejít a zkontrolovat. Když jsem se vrátila z obhlídky, Tikki už spala v rozepnuté kabelce, která byla položená na starém stole.

Součástí domu byl také krb, ale neměla jsem zápalky a jako městská holka oheň jinak nerozdělám.. Byla mi zima, při obhlídce jsem našla starou zapáchající deku, ale přeci neumrznu. Vzala jsem si ji a lehla si před krb s představou o ohni.

Ráno jsem se vzbudila a měla jsem strašný hlad. Tikki určitě hledá něco k jídlu, protože v kabelce nebyla. Vstala jsem ze studené země a šla si ještě jednou projít horní patro domu. Prázdné místnosti, nic zajímavého. Tedy až na jedny celkem zajímavé dveře, které nešli otevřít. Podívala jsem se klíčovou dírkou a najednou se vyrazili.

Lekla jsem se tak že se mi při pádu na zem vyrazil dech a začernilo se mi před očima. Slyším jen divný chichot chlapského hlasu, který se podezřele přibližuje. Najednou cítím jak mě vzal ze země a snažil se mi navrátit dech. Povedlo se mu to. Znovu jsem dýchala, ale jakmile jsem zase viděla, tak mi nasadil pytel na hlavu a odnesl mě nejspíš do své místnosti.

Položil mě na stůl a já se snažila volat Tikki, ale slyšela jsem jak se snaží dostat nejspíš z nějaké klece.
Neznámí člověk mě měl pojištěnou tak že jsem se nemohla absolutně vůbec hýbat. Nohy jsem měla od sebe, každou v jednou rohu a ruce také.

Najednou ze mě strhl všechno oblečení, snažila jsem se nějak vyvléct z lepící pásky a provazů, ale nešlo to. Křičela jsem, ale na tom opuštěném místě mě nikdo nemohl slyšet.
Takže jsem byla kompletně nahá, měla jsem jen pytel na hlavě.

Snažila jsem se alespoň podle dotyků může poznat o koho jde, ale nic mě nenapadalo.
V tu chvíli jsem cítila, jak jazykem přejíždí po mé kůži, od krku až k prsu, od prsa až k pupíku, od pupíku až...

,, To už přeháníte! Hned mě pusť! Tikki, pomoc! " začala jsem řvát a brečet.

,, To bys to měla moc jednoduché holčičko.." řekl a pokračoval v té nechutné práci.

Počkat, to znělo jak .... Nenenene.. To není možné!

_______________________________________

Ahooj, tak tady je další kapitola. Jak se vám líbí? A kdo myslíte že bude ten muž? Dejte vědět do komentářů. ❤️

Pařížská láska || Miraculous Kde žijí příběhy. Začni objevovat