7-Smut

1.9K 105 29
                                    

Bölüm tamamen smut okumak istemeyenler bölümü tamamen geçsin.

Ege

Lafı bittiği gibi kutuyu kenara iterek dudaklarına yapıştım. Elini belime atarak beni kucağına çekti. Ellerimi ensesine atarak onu kendime daha çok çekmeye çalıştım. Dudaklarına bayılıyordum. Dolgun ve şekilliydiler. Piercinginin olduğu yeri çekiştirdiğimde boğuk bir inleme kazandım.

Elleri belimden kalçalarıma indiğinde beni kendine sürtmeye başladı. Altımda hissettiğim sertlik başımı döndürüyordu. Kendimi sertçe üstüne bastırdığımda hırıltılı bir şekilde inleyip dudaklarımı daha sert emmeye başladı.

Dilini ağzıma gönderdiğinde hemen emmeye başladım. Bu onu daha da çıkdırtıyordu. Saniyelik dudaklarımdan ayrılıp üstümdeki tişörtü çıkartıp beni arkaya doğru yatırdı. Dudaklarıma tekrar yapıştığında bir elim o çok sevdiğim sırtında diğeri ise aletinin üstündeydi. Ellerimi etrafına dolayıp sıktığımda ağzımın için doğru inledi ve üzerimde doğrulup tişörtünü çıkarttı. Tekrar üstüme eğildiğinde dudaklarıma öpücük kondurup boynuma yöneldi.

Kanım o tapılası dudaklarından içeri akarken tahrik olmamak elde değildi. Yanıyordum. Şuan fazlasıyla yanıyordum ve o soğuktu. Buz gibiydi.

"Bu-ah-buz gibisin."

"Evet ve beni eriteceksin."

Sesi fısıltı şeklinde hırıltılı çıkmıştı. Arzu doluydu. Sadece sesine sertleşebildiğimi yeni fark ediyordum.

Boynumdan yavaşça göğsüme indi ve dilini göğüs uçlarımın etrafında dolaştırmaya başladı. Anında sertleşen göğüs uçlarımı ısırıp emmeye başladı. İnlemelerimi tutamıyordum.

"Ahh Atlas."

Adıyla inlediğimde kafasını kaldırıp yüzüme baktı. Gözleri daha önce hiç görmediğim kadar koyu bir kırmızı olmuştu. Ve o kadar arzulu bakıyordu ki şuan bile tatmin olabilirmiş gibi hissediyordum.

Göğsümden öperek ve emerek aşağıya inmeye başlamıştı. Eşofmanıma geldiğinde saniyelik gözlerime bakıp eşofmanımı boxerımla beraber çıkardı.

Karşısında çırılçıplaktım ve buna kaç yıl geçerse geçsin alışamıyacaktım sanırım.

"Görüntün öyle tapılası ki bir tanrı olduğunu inkar etsem sana tapardım."

Ben daha söylediği sözlerin etkisindeyken elini penisime atıp birkaç kez çekmişti. Ardından eğilip ağzına aldığında titremiş ve küçük bir inleme bırakmıştım.

"Ah."

O sıcacık ağzıyla git gellerine devam ederken ellerim saçlarını bulmuştu ve istemsizce daha da bastırmaya başlamıştım. Sona geldiğimi anladığımda konuştum.

"Atlas ge-geliyorum."

Durmamış aksine daha da hızlanmıştı. Saniyeler içinde ağzına gelmiştim. Kafasını kaldırıp gözlerime daha önce hiç bakmadığı gibi bakmış ve spermlerimi yutmuştu.

Vampirewolf(B×B)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin