FİNAL

1.5K 75 31
                                    


Bundan önce bir bölüm daha attım atlamayın lütfen.

Ve bölümde smut var rahatsız olanlar o kısmı geçsin sonrasında Pelin ve Elena var.

(3 ay sonra)

Kayra

Yanımda oturan sevgilime kafamı döndürdüm. Gözünü bile kırpmadan açtığımız aksiyon filmini izliyordu. Beni evine çağırdığında film izleyeceğimizi düşünmemiştim. O gün yani 3 ay önce ormana dönüp Sinan'ı iyileştirdikten sonra onu odama çekip dudaklarına yapışmıştım ardından sevgili olmuştuk ve 3 aydır ufak öpüşmeler dışında hiçbir şey yaşamamıştık. Tabi bunda biraz benim utanmalarım da etkiliydi. Normalde hiç utangaç biri olmamama rağmen Alper'in yanında çok utangaçtım. Bunu da sevgili olduktan sonra ufak tefek cinsel şakalar yaptığında çok iyi anlamıştık. Bir süre sonra Alper beni utandırmayı bırakmış ben de rahatlamıştım. Ama şimdi de öpüşmelerimizi bir adım ileri bile taşımıyordu ve bu artık canımı sıkmaya başlamıştı. Film yerine onu izlediğimi fark ettiğinde filmi durdurdu.

"Sevgilim?"

Sorarcasına konuştuğunda hiçbir şey söylemeyerek onu izlemeye devam ettim. Ne yani bundan da utanacak değilim sevgilim sonuçta istediğim gibi izlerim. Bana gülümseyip burnumun ucundan öperek geri çekildi. Suratım asıldığında kaşlarını çatıp yüzüme baktı.

"Yavrum bir şey mi oldu?"

Evet oldu beni evine çağırıp film izletiyorsun. Bunları dışımdan tabi ki söylemeyecektim. Kafamı iki yana sallarken konuştum.

"Yok bir şey yorgunum sadece."

Bana kimi kandırıyon lan sen bakışlarını atıp konuşmaya başladı.

"Vampirler ne zamandır yoruluyor yavrum?"

Atacağım yalanı sikeyim ya. Oflayarak yerimden kalkıp onun odasına gittim. Dolaptan en sevdiğim pijamalarını alıp üzerime geçirdim. Tamam uyuyamayacaktım ama vampir hislerimi bastırırsam uyurdum sanırım. Denemeye değer. Yatağa yaklaştığımda arkamdan bana sarılmıştı. O kadar dalmıştım ki onun geldiğini bile fark etmemiştim. Alper'i bu kadar istediğimi daha önce fark etmemiştim ama sanırım içimde birikmişlik vardı. Dudaklarını boynuma bastırdığında titrek bir nefes aldım. Belimin iki yanındaki elleriyle beni kendine bastırdığında arkamda hissettiğim sertlikle yutkundum. Hiçbir şey yapmamıştık amk neye kaldırdı bu? Kulağıma fısıldamaya başladığında sesinin ne kadar tahrik edici çıktığını düşünürken ne dediğini anlayamamıştım.

"Hm?"

Kıkırdayarak kulağımın altına öpücük kondurdu ve tekrar konuşmaya başladı. Bu sefer zor da olsa dediklerine odaklandım.

"Sadece seni görmemele bu hale geliyorum Kayra"

Cümlesini tamamlamadan beni tekrar kendine bastırarak onu tekrar hissetmemi sağladı. Titrek bir nefes daha alıp kendimi iyice ona yasladım. Yere düşmek istemiyordum.

Vampirewolf(B×B)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin