4. Kapitola

1.4K 80 0
                                    

,, Jdeme. " řekl jsem došli jsme do pokoje.
,, lehni a  zavři oči."
Udělal tak. Zavázal jsem mu oči šátkem.
Přiblížil jsem se k jeho uchu a zašeptal.
,,za to že jsi tak neposlušný tě čeká trest. " řekl jsem a začal se potichu smát.

Zrychlil se mi dech. Nic jsem neviděl a byl jsem ještě víc vyděšený. Chci pryč. Rukou jsem si chtěl šátek sundat ale plácnul mě přez ruku a já se na posteli schoulil do klubíčka.

Dal jsem mu do pusy roubík a na ruce pouta.
Pořád jsem mu šeptal do ucha.
,, za to ti ukážu jak to může vypadat být pejskem. Zašeptal jsem a skousl mu ucho.
Potom jsem si vzal do ruky olejíček se kterým jsem namazal anální kolík a strčil mu ho dovnitř bez přípravy.

Vyjekl jsem ale v tom mi bránilo něco v mé puse. Kroutil jsem sebou a snažil se tu bolest přežít. Bylo to velké a nikdy se mi nic takového nedělalo. Snažil jsem se prosit ať toho nechá, ale nešlo to. Když bolest pominula tak to najednou bylo příjemný. Nechápu to, vždyť to bolelo. Když jsem se kroutil bylo to lepší. Něco ze mě vyšlo. Nebyl to křik ale vzdech.

Viděl jsem na něm že se mu to začíná líbit. Takže teď na sobě měl pouta, roubík, šátek, kolík, obojek a chrániče. Připl jsem ho na vodítko a promluvil k němu.
,, vím jak je to obtížné chodit s análním kolíkem. A je to ještě těší po čtyřech. Ale je to těžké pro lidi, ale ty jsi teď zlobivé štěně. Proto taky tak budeš potrestán. "
Domluvil jsem a rozešel jsem se dále. Mám v plánu tu chodit po všech pokojích a dávat mu příkazy a úkoly. Ale to nebude vše.

Vodítko mě donutilo se dostat z postele. Měl jsem pouta a tak se mi blbě chodilo. Dost blbě. Spadnul jsem a s trochu posunutýma kalhotama ležel na obličeji a oddechoval.

,, Tak dobře pouta nebudou. Ale o to to bude těžší. "
Řekl jsem a pousmál se. Odemkl jsem mu ruce. Rozešel jsem se směrem ven z pokoje. On samozřejmě také. Bylo vidět že mu to dělá potíže. Jen ať si trpí.

S tím bylo strašné chodit. Tam dole to bolelo ale ve mě to bylo neskutečné. Přez roubík se špatně dýchalo ale musím to zvládnout. Neviděl jsem kam jdeme.

Došli jsme do jednoho pokoje. Byl to můj pokoj kde jsem dříve bydlel. Vešli jsme do pokoje a já přešel ke skříni. Odhrnul jsem kabáty a otevřel tajné dveře.
Vešli jsme do mé tajné místnosti. Byl tu jedna postel, jedno velké okno s červeným sklem a několik velkých skříní. Posadil jsem ho na postel a začal jsem mu vysvětlovat co se bude dít.
,, teď ti sundám roubík a přivážu tě. Ale do konce dneška a zítřka nesmíš mluvit. Můžeš štěkat nebo mňoukat. Vyber si. Teď si tě vychutnám. " domluvil jsem a uchechtl se.

Strachy jsem se rozklepal. Asi bude lepší mňaukat. Proč nad tím přemýšlím? Bojím se toho co dál nastane. Dva dny. Sundal mi roubík a cítil jsem tu slinu mezi roubíkem a mými ústy. Co když promluvím? Co se pak stane?

,,Lehni si na břicho a vystrč zadek" řekl jsem chladně.
Rozklepaně tak učinil. Opatrně jsem mu vyndal kolík a pohladil ho po zadečku. Začal jsem ho plácat. Na holou. A už to jelo.

Zatnul jsem zuby. Nejdřív přišla úleva když mi ten kolík vyndal a pak mě pohladil, ale pak mě začal plácat a já vyjeknul. Sundal mi úplně kalhoty a já se snažil nevydávat žádné zvuky.

Když už měl zadeček celý červený začal jsem ho hladit.
Po chvilce jsem položil obě ruce na jeho půlky a roztáhl je. Naskytl se mi pohled na jeho malou dírku. Strčil jsem do něj špičku prstu, a potom až po kořen. Takhle jsem pokračoval i s druhým a třetím. Potom jsem prsty vyndal. Nahradil jsem je svým jazykem, který okamžitě začal skoumat vnitřek jeho dírky.

Kdybych neměl oči zavázané stejně jako ruce a nohy k posteli tak bych se pokusil trochu bránit, ale tohle jsem nezvládal. ,,Pane! Prosím dost!'' Vyjeknul jsem. Vím že nesmím mluvit ale jak jinak ho mám upozornit. Když byl ve mě jazykem oči se mi automaticky obracely slastí v sloup a já se nemohl udržet. Co to dělá? Tohle mučení sem nikdy nezažil.

Zase mě naštval. Mluvil. Mluvil přes můj rozkaz.
,, Prodlužuji trest na tři dny. A jestlu bude něco na tebe moc ukaž na prstech dvojku. A vlastně od kdy kočky mluví? " poslední větu jsem řekl více naštvaně.

Ještě na chvíli jsem se vrátil jazykem k jeho dírce a po několika minutách se odtáhl . Viděl jsem že se mu to líbilo.  Skončil jsem nynější mučení. Něco si nechám na potom. Vyndal jsem olejíček kterým jsem mu namazal dírku. Potom jsem mu dovnitř vnikl jedním menším kolíkem.
,, tohle budeš mít aby sis pamatoval co teď jsi. A nezapomeň. Za každý zvuk co nedělá kočka je další trest. " řekl jsem a rozvázal mu šátek.,, Jdi teď do pelechu." nakázal jsem.

Podíval jsem se na něj. Popadnul jsem kalhoty a navléknul si je. Stoupnul jsem si a podlomila se mi kolena. Co to? Z mích kalhot koukal ocásek. Vyděšeně jsem po čtyřech utíkal pryč. Utekl jsem do jeho pokoje a zalezl do pelíšku. Po obličeji se mi začaly kutálet slzy. Pokusil jsem se být co nejtišejší. Zachumlal jsem se tak aby mě netrápila věc v mém zadečku a schoval si hlavu.

Vzal jsem všechno použité náčiní které jsem následně umyl, osušil a vrátil.
Došel jsem do obýváku kde ležel ve svém pelechu a klepal se.
,, byl jsi šikovný. Jen mě naštvalo že jsi porušil rozkaz a mluvil si. "
Klekl jsem si, pohladil ho a dal mu malou pusu na čelo.

,,mňau.'' Řekl jsem rozklepaně. V jednu chvíli je hodný a v jednu takový jiný. Nevím co si o tom myslet. ,,Mňau.'' Chtěl jsem si aspoň chvilku kreslit ale jak se ho na to zeptat. Ukázal jsem jakože si kreslím na dlaň.

Pochopil jsem co asi chce dělat. Došel jsem k šuplíku a vytáhl blok a pastelky. Položil jsem je na stůl a odtáhl mu židli. Klekl jsme si a začal ho provokativně volat jako kočku.
,, čičí čičí pojď sem. " usmál jsem se.

Trochu jsem se zamračil ale pak jsem šel, samozřejmě po čtyřech. Po cestě jsem ještě na něj kouknul. Pak jsem si sednul na židli tak abych měl nohy pod sebou a netlačila mě věc v zadečku. Usmál jsem se na něj děkovně a prohlížel si ho. Pak jsem si na náhrdelníku vyměřil velikost rámečku.

Hating means lovingKde žijí příběhy. Začni objevovat