28. Kapitola

485 34 0
                                    

Ráno jsem se probudil očividně jako první. Využil jsem toho a zase si lehl. Přemýšlel jsem. O králi Shastacanovi a o dentovi. Nevím jak to bude dál.

Pootevřel jsem oči a uviděl svou lásku. ,,Dobré ráno.'' Uculil jsem se a pohladil ho po tváři.

,, Dobré méďo." Řekl jsem s políbil ho. Oba jsme vypdali jako sfetovaní křečci. Když jsem se podíval vedle, vstával akorát kočí. Vypadal o hodně lépe než mi. Ale potom vstal i ochránce. Vypadal jako ježibaba a místo pozdravu, jediné co řekl bylo ,, vodu. "
Všichni tři jsme vyprskli a začali se dusit v záchvatu smíchu.

Po smíchu jsem mu podal vodu. Pak jsem se přitisknul k Domimu. ,,Budeme to muset sbalit. Čím dříve vyrazíme, tím dřív tam budeme.'' Usmál jsem se. Už to chci mít za sebou.

Vše jsme pobalili a naložili do kočáru. Jeli jsme, a Najednou se cesta pod námi změnila. Teď jsme jeli po kamenité, neudržované cestě. Podíval jsem se z okna a v dáli viděl ten hrad. Vše se mi začalo vybavovat. Vše co se mi tam dělo. Oklepal jsem se a slezl zpět k mé lásce. Dal jsem si ho tak, a by na mě seděl obkročmo a objímal mě. Zmáčkl jsem mu jwho zadeček.
,, zlatí. Tvůj zadeček je tak krásně heboučký a měkkoučký. " rozplýval jsem se nad ním.

,,Je to dobře?'' Usmál jsem se nervózně a nechal o sebe takto pečovat. ,,Ty máš zvědavé ruce.'' Ušklíbnul jsem se ze srandy a objímal ho.

,, ano je to dobře. Moc se mi to líbí. Teda. Na tobě se mi líbí celé tvé krásné tělo. Miluji tvé tělo do poslední buňky. " řekl jsem a hrál si a jeho zadečkem. Byl to jako gumový medvídek.

,,Taky tě miluji.'' Opřel jsem si hlavu o jeho hruď. Rukou jsem mu stáhnul dolů na jeho kamaráda. Tam jsem ho hladil.

,, hele neříkám nic ale domi junior tě taky má moc rád" zaspál jsem se. A dal mu pusinlu na tvář.

,,Já jeho taky. Mám tě rád celého Domi.'' Hladil jsem ho dál.

V tom mi můj kamarád ztvrsl už úplně.
,, ahh-Ashii" řekl se vzdychem.

Podíval jsem se oddaně na něj. ,,Potřebuješ pomoct?'' Usmál jsem se na něj škádlivě a políbil ho na krček.

,, jen jestli chceš. " řekl jsem a políbil ho. Je to opravdu zlatíčko.

Sjížděl jsem pomalu dolů a rukou jel po jeho tě. Poposunul jsem mu kalhoty dolů a začal mu olizovat naběhlý úd.

Zavzdychal jsem.
,, zlato? Ale myslím že pan junior by chtěl trochu jinam️. Nevadilo by ti to? Kdybych si tě pořádně připravil? "zeptal jsem se ho a vykulil na něj svá očka.

Po chvilce jsem si zase vylezl nahorů a svět kalhoty jsem se posunul až ke kolenům. ,,Na přípravy není čas. Podívej zámek už je na dohled. Městem by nás moc slyšeli.'' Řekl jsem a nasměroval si jeho chloubu ke vchodu. Dosedl jsem až po kořen.

Zastavil jsem ho. Vyjel jsem z něj svou chloubou a vyndal z kapsy lubrikační olejíček. Nalubrikoval jsem svou chloubu a i jeho vstup.
,, nesmíš být tak zbrklí.ještě se ti tam uvnitř něco natrhne a bude tě to bolet. A já se o tebe moc bojím" řekl jsem a políbil ho.

Pokýval jsem omluvně hlavou a čekal až mi ho tam dá. Když jsem se dočkal, tak jsem si počkal než si zvyknu a pak se začal nadzvedávat.

,, j-jsi m-moc šikovný" řekl jsem mezi vzdychy. Jeho dírka byla tak úzká. Pane bože. Byl jsem jako v nebi. Po chvilce se mi ash udělal na hruď.

Zasténal jsem když jsem se udělal ale stále jsem poslušně dosedal na jeho kamaráda. Pak v něm zacukalo a on se taky udělal.

Políbil jsem ho a vyjel z něho. Vyndal jsem ubrousky a utřel jeho vstup od mé nadílky. Svou hruď jsem očistil svými orsty které jsem následně strčil do pusy. Tak sladké. Usmál jsem se. Nakonec jsme se objali a dojeli do hradu. Dojeli jsme ke královským stájím. Vylezli jsme a chvilku se nic nedělo. Po chvilce k nám přišel asi 12 letý kluk s několika modřinami.
" já jsem jeden ze sluhů krále Shastacana. Pojďte prosím za mnou."

Trochu mě ten kluk vyděsil. Natisknul jsem se k Domimu. ,,Co je tomu chlapci?'' Zeptal jsem se tiše.

To snad nemyslí vážně. Tyto chlapce má prý nejradši. Je to prasák. Nezáleží mu na pocitech, věku či původu.
,, myslím že je to jeden z králových sluhů a sexuálních hraček. Řekl jsem a setřel slzu co mi stekla z oka.

Více jsem stisknul jeho košili. Ten kluk je mladší o 4 roky. V jeho věku jsem na tom byl stejně bídně. Chtělo se mi plakat.

Došli jsme do velkého sálu kde seděl král na trůnu. Obtloustlá postava, pivní břuch, trochu vrásčitý obličej, paruka na hlavě a jeho prasečí obličej.

"výtejte milý přátelé" usmál se nadřazeně.
,, ooo a ty domi. Pěkně jsi mi vyrostl. A přivedl sis kamaráda? To nevadí. Pak každému z vás někoho pošlu. Sluha vás odvede do vaší komnaty.''

Vyděšeně jsem se díval na krále. Je ošklivý. Nejde o vzhled ale o to že v něm vidím strýce. Tisknul jsem se k Domimu a prsty ho hladil po ruce aby byl v klidu i když já nebyl.

Došli jsme do velké komnaty. Nic moc. Vybalili jsme a já se podíval z okna. V této zemi bylo vždy jen pod mrakem. Nikdy tu nevyšlo slunce. V tom se otevřeli dveře. Do pokoje vešli dva kluci. Jednomu bylo okolo 11 a druhému okolo 13.
" král Shastacan nás poslal aby jsme naplnili jakékoliv sexuální touhy až budete mít čas a chuť." řekl jsem starší a sklopil hlavu k zemi.

Došel jsem k těm chlapcům a chytil je za rameno každého. ,,Nemusíte. O princovu potřebu se postarám. Jděte si odpočinout chlapci.'' Oba jsem je pohladil po vlasech. Ti kluci se na mě podívali jako na zázrak.

Podíval jsem se na Ashe.
,, tohle království je naplňeno nenávistí. " objal jsem ho. Chvilku jsme tam jen stáli a objímali se dokud se neozvalo vrznutí dveří. Dovnitř nakoukl ten mladší klučina co byl u nás.
" pane já se bojím o mého kamaráda Reie. Hrozně moc se bojím."

Podíval jsem se na Dominicka a pak na toho kluka, ukázal chlapci aby šel dovnitř. ,,Proč se o něj bojíš?'' pousmál jsem se a naslouchal mu.

"Je tady teprve druhý den. A  teď si ho vzal král do ložnice. Vždy když má král dobrou náladu tak se na člověkovi vyřásí klidně 4x.
Ale Reiovi je teprve 9. Moc se o něj bojím.'' Začal plakat.

Objal jsem ho. ,,Ukážeš mi kde má ložnici?'' Zeptal jsem se a uklidňoval ho hlazením. Tyto děti jsou jako já a já nechci aby trpěly.

"já se bojím... Minule mě král skopnul ze schodů. A jednoho kluka když dělal problémy tak........ Ho vyhodil z okna.."
Rozplakal se znovu.

,,Slibuji že vše bude v pořádku. Jen mě tam zaveď.'' Kluk nakonec poslechl a vedl mě ven. ,,Hned budu zpět lásko.'' Řekl jsem a zmizel za dveřmi. Vedl mě chodbou až k jeho ložnici odkud šel slyšet křik. Zaklepal jsem.

Hating means lovingWhere stories live. Discover now