1 setkání

978 22 0
                                    

Slyšela jsem ten otravný zvuk. Rychle jsem ho vypla a dala hlavu pod polštář. Dneska nikam nejdu. Ovšem ten zvuk přišel znova. Vypla jsem ho a vylezla jsem. Můj první den v prváku. Celkem se těším,no teda spis víc bojím. Připravila jsem se a šla jsem do kuchyně.

     Po snídani jsem si nazula brusle a rozjela se směr škola. Táta se už tři dny neukazal.Asi si někde užívá. Jako obvykle. Stála jsem před školou. Nadechla jsem se a vkročila. Vybrala jsem si skříňku,v oddělení pro prváky. Každý na mě čuměl. Ehm......proč? Přezula jsem se a chtěla jsem najít svou třídu. Zahlídla jsem nástěnku s rozvrhem a šla k ní. Vrazil do mě nějakej blonďák a schodil mě na zem. "Dávej bacha na cestu kočičko,, řekl a flusnul na mě. Zvedla jsem se a ostatní se už smály. Rozhodla jsem se to ignorovat a šla jsem k nástěnce. Někdo mi nastavil nohu a já byla opět na zemi. Přiběhl ke mě nějakej kluk a pomoh na nohy."dík,, přikývl.

      Konečně jsem se dostala k nástěnce a zjistila že první hodinu mám matiku. Zrovna tu sem fakt teď nechtěla. Vešla jsem do třídy a jediný místo bylo u nějakýho vlasáče. Šla jsem k němu. "Můžu? Nikde jinde není místo,, přikývl. Sedla jsem si."ahoj já jsem Edward Cullen,, podal mi ruku." Eleven Bluesová,, ruku jsem přijala.

       Na obědě sem fakt nevěděla kam si mám sednout. Kde bylo místo se na mě všichni dívali pohledem. Sedneš si a už se nezvedneš. Jediný bylo místo u Edwarda a nějakejch lidí. Vypadali docela přátelsky tak sem se rozhodla že půjdu k nim."můžu si sednout?,, "určitě,, odpověděl kluk s kudrnatými vlasy a mikinou.Byl to ten samej kluk co mi pomohl vstát.

Byl to ten samej kluk co mi pomohl vstát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Dík,, sedla jsem si. "Jsem Eleven,, řekla jsem jim. Všichni se představili. Edward, Emmet, Rosalie, Jasper, Bella, Alice(elis), Lucas. "Těší mě,, odpověděla jsem.

Po škole na mě čekal táta. Ten táta co mě neustále bije a nesnáší mě. Na Cullenovi zase čekal jejich táta. Šla jsem k němu tak nejistá. "Ahoj kotě,, řekl a dal mi ruce kolem pasu. Rychle jsem mu je sundala a odstoupila. "Tak ne?,, zeptal se. A dal mi facku. Chytla jsem se za tvář a on mě soukal do auta.

Alice
Měla jsem vizi. Ten chlap tý holce ubližuje. "Carlisle?,, " copak?,, " ten chlap. Měla sem vizi ta holka skončí v nemocnici,, "tak ji budem přes noc hlídat,, přikývla jsem a nastoupila do auta. On ji dal facku a narval do auta. Podívala jsem se na Jaspera. Pohladil mě.

Eleven
Byli jsme doma a já rychle vystoupila. Zastavili mě jeho ruce."ale kam ten spěch?,, zeptal se a hladil mě na zádech. Vytrhla jsem semu a běžela jsem dovnitř. Chytnul mě a schodil. Zvedla jsem se a couvala jsem ke zdi. O kterou jsem se zasekla.

Lucas
Běželi jsme podle jejího pachu až ke malému domku. Ozval se křik. Její křik. Nečekal jsem na ostatní a vtrhl jsem dovnitř. "El?!,, zakřičel jsem. Ozvala se z obýváku. "Aaaa.....pomoc!,, Zakřičela. Rozběhl jsem se tam a ostatní za mnou. Viděl jsem jejího otce bez trika jak do ní kope. Otočil se a Carlisle se na něj vrhnul. Já běžel k El. Brečela a klepala se.

"El jsi v pořádku,, zakývala hlavou že ne

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"El jsi v pořádku,, zakývala hlavou že ne. Objal jsem ji. Měla všude modřiny a viděl jsem otisk ruky na její tváři." Jak jste se sem dostali??,, "ehm......no my šli kolem a slyšeli jsme te křičet,, přikývla a já ji pomohl vstát. Jakobych si k ní vytvořil pouto. Jakoby se upír vtisknul. Carlisle rozhodl že ji vezmem k nám a on ji tam vyšetří

Tak úplně nový příběh. Omlouvám se za chyby. Hodně zdraví a OLA AMIGOS💖💕💞

Twilight Where stories live. Discover now