9 pizza

309 12 0
                                    

Když jsem skončila Lucas mi podal kapesník. "Dekuju,, přikývl. Došli jsme do hotelu a Lucas mě položil na postel. "Donesl by si kdyžtak něco na zvracení?,, přikývl. Pokoj na hotelu byl opravdu krásný.

Za chvíli se vrátil Lucas s kyblikem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Za chvíli se vrátil Lucas s kyblikem. "Dík,, dal mi ho vedle postele a lehnul si vedle mě. "Jak ti je?,, "příšerně,, zasmál se. "Kéž bych ti tam mohl pomoci,, "dělals co si mohl,, "už nikdy bych znovu nechtěl vidět té tak trpět,, chytla jsem ho za ruku. "Už jsem v bezpečí. Jsem s tebou,, usmál se. "Podal bys mi kufr?,, položil ho na postel a já se na něj usmála. Otevřela jsem ho a vyndala ústní vodu. Nechápavě se na mě podíval. "Nechci to cítit v puse,, zasmál se a já si ji vypláchla a vyplivla jsem to do kýble. "Nemohl by si třeba něco sehnat k jídlu,, "nevím jestli je dobrý abys teď jedla,, "dneska jsem ještě nic nejedla a mám pocit ze jestli se teď nenajim tak umřu,, začal se smát. "Zeptám se Carlisla,, přikývla jsem a byl pryč.

    Za chvíli se otevřeli dveře. Lucas si tak rychle lehnul ze jsem to ani neviděla. Musela jsem zamrkat. Otočila jsem se k němu. "Carlisle objednal pizzu,, "dík,, odpověděla jsem a pritulila se k němu. Objal mě a já v jeho náruči usnula.

     Lucas
Usnula a já ji pozoroval. Pravidelně oddechovala. Co bych já dal za to si to s ni vyměnit. Pohladil jsem ji na tváři. Něco zamumlala a zavrtala se mi do hrudi. Asi za deset minut sem vešel Edward s pizzou. "Aby ji to nevystydlo,, zašeptal a položil ji na noční stolek. Odešel a já šel vzbudit El. Cvrnknul jsem ji do nosu. Nic to s ni neudělalo. Trochu jsem ji polechtal na boku. Zavrtela se. Polechtal sem ji znovu. Otevřela oči.

       Eleven
Cejtila jsem lechtani na boku. Chytla jsem mu ruku a otevřela oči. "Co to děláš?,, zašeptala jsem a trochu se od něj odtahla. "Máš tady pizzu,, kývl na noční stolek. Protáhla jsem se. Sedla jsem si a krabici si dala na klín. Byla šunková. Vzala jsem si jeden kousek. Byla výborná. "Mňamka,, zamumlala jsem. Posadil se vedle mě. "Jak dlouho jsem spala?,, "asi třičtvrtě hodiny,, přikývla jsem a dojedla kousek. Hned jsem vytáhla další. Trochu jsem se zakuckala, když jsem dojidala druhej kousek. "On ti ji nikdo nevezme,, řekl Lucas. "Jseš idiot Lucasi Cullene,, "a ty jsi nádherná Eleven Cullenová,, zasmál se a políbil mě. Odtáhl se a za pár sekund se otevřeli dveře. "Pojedeme,, řekl Carlisle a zmizel. "Já nam zabalim,, přikývla jsem a vytáhla jsem si další kousek. Stihla jsem si kousnout asi třikrát a Lucas měl zabalíno. "Na to si nikdy nezvyknu,, poznamenala jsem

Twilight Where stories live. Discover now