devam-bir-joohyun

74 8 0
                                    

joohyun, wendy ve jisoo'nun sevinç çığlıklarıyla uyandı  merdivenlerden çıktı. Sabahın 8'i göz önüne alındığında biraz fazla heyecanlıydı ama umursamadı, o sabah çok mutluydu. jisoo gülüyordu hala. "hadi sana tembel eşek o elbiseyi aramaya başlamamız lazım." wendy odanın temiz havaya nasıl ihtiyaç duyduğu hakkında bir şeyler söyleyerek perdeleri hiddetle açtığında bağırdı.

joohyun yataktan son derece hızlı bir şekilde kalktı ve neredeyse o önceki gün katta sol dergi yığınına düşen tuvalete koştu, diğer ikisi arkasından kahkaha atıyorlardı.
duş alıp hazır olduktan sonra kızların bulunduğu mutfağa yürüdü üç güne yetecek kadar en iyi şekilde güne başlamak için büyük bir kahvaltı hazırlamışlardı.

"Ee ... kararını verdin mi?" jisoo bardaklara kahve dökerken sordu.  "henüz değil, hala meditasyon yapıyorum?" joohyun iç çekti. "size yardım edeceğiz! bunun için buradayız, hatırladın mı? sonuçta en iyi arkadaşlarınızız." wendy gülümseyerek bağırdı.

"Evet haklısın wen." Büyük olan gülümsedi ve en iyi iki arkadaşına sarılmak için ayağa kalktı.  kahvaltıdan sonra jisoo ve wendy tüm dergileri joohyun'un odasının zemininden topladı ve joohyun'un arabasına getirmek için bir kutuya koydu.

joohyun arabasını çalıştırırken "hadi bu ekmeği alalım" diye bağırdı Wendy. "bunu bir daha benim önümde söyleme." jisoo, diğerlerinin gördüğü en ciddi şekilde söyledi, üçü birlikte güldü ve joohyun nihayet sürmeye başladı.
araba yolculuğu, wendy'nin eski gruplarının şarkılarını patlatmasıyla her zamanki gibi eğlenceliydi ve kızlar heyecanla şarkı söyleyip pencerelerden bağırıyorlardı ve saçlarını rüzgar savuruyordu. hepsi gelecek olan şey için heyecanlıydı.

grupları çoktan dağılmıştı ama hala temas halindeydiler, her biri: jisoo ve jennie birlikte bir eve taşındı ve bir kediyi evlat edindiler: yerim ve sooyoung bir araya gelerek bir model yönetim şirketi kurmak için Los Angeles'a taşındı fakat hala diğerleriyle her gün mesajlaşıyorladı ve telefonla konuşuyorlardı; wendy kendi şirketini kurdu rosé ve üniversitedeki diğer kızlarla birlikte yönetiyorlardı;ve sonra joohyun ve seulgi vardı. İlki, bir zamanlar annesinin sahibi olduğu seul, bj etiketindeki en önemli eğlence şirketinin CEO'su oldu; seulgi, lisa ile bir dans stüdyosu açtı ve eski Lisesinde aktif olarak dans öğretirken kendi başına başardı.

bu ikisi gelecekleri için birçok söz verdi ve hepsini tutmayı amaçladılar. birlikte.

𝙞 𝙙𝙤𝙣'𝙩 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙞𝙧𝙡𝙛𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin