9

644 50 0
                                    

10 měsíců od "smrti" Petera Starka

Avnegers dnes měli misi. Zase měli zničit základnu Hydry, už se připravovali k odletu a ještě si naposled přečetli všechny plány budovy a informace o vězních. Přišli do quinjetu, kde se všichni usadili na místa a Clint si sedl za knipl. Doufali, že to bude jen obyčejná akce, ale nevěděli, jak šeredně se pletou.

Dorazili na místo a začali bojovat se všemi Hydrákami. Ze začátku tu vypadalo, jako pohodové bojování, ale najednou to vypadalo, jako kdyby se s Hydrantami roztrhl pytel. Všichni byli do boje, tak zabraný, že si nevšimli, že se od nich oddělil kapitán. Bojovali do posledního dechu, když zjistili, že na to nemají, stáhli se. V quinjetu panovalo ticho dokud nepromluvila Tasha "Kde je vlastně Steve?" Na palubě se rozhostilo ticho. Všem teď došlo, že zajali kapitána, ze kterého můžou dostat sérum supervojáka. Okamžitě volali Furrymu. Oznámili mu zajetí kapitána Rogerse. Vyslechli si půlhodinovou přednášku, jak jsou neschopní a že musí ihned začít s hledáním. Když se vrátili do ST, nikdo nešel do svých pokojů, ale plánovali, jak ho dostanou zpět.


U Petera/Charlese

Jako každý den jsem šel do Hydry. Dnes měli přivést dalšího vězně, kterého musím zapsat, zkontrolovat, zavřít a podepsat převzetí. Když jsem vešel do předávací místnosti, nevěřil jsem vlastním očím. Rychle jsem si rozházel vlasy a co nejvíce se zahalil, tak aby mě nemohl poznat. Přišel jsem k nim a viděl strejdu Steva, jak je spoutaný a skoro bez sil. Podezřívavě se na něj podíval, ale pak zatřepal hlavou a zase upřel svůj zrak do země. Celkem mě to vyděsilo a proto už jsem plánoval, jak mu pomůžu utéct. Podepsal jsem převzetí a pomohl mu do cely. Do cely jsem mu přinesl kus chleba a vodu. Šel jsem do svojí kanceláře a přemýšlel. Byl jsem tak zabraný do přemýšlení, že jsem si ani nevšiml kolik je hodin a zjistil jsem, že už můžu jít domů.

Cesta domů ubíhala strašně pomalu. Snažil se do bytu, co nejrychleji dostat, protože musím informovat Furryho, že Steva drží na jeho základně a že ho dostane pryč sám. Když ho kontaktoval, tak mu vysvětlil svůj plán a že ho dostane do Stark toweru. Ale zatím se nebude prozrazovat a představí se jim jako Charles Watson agent S.H.I.E.L.D.u , který je utajený v Hydře. Furry se vším souhlasil a poprosil ho, aby ho zatím ochránil před mučením a séry, s čímž jsem samozřejmě souhlasil a ještě jsme se domluvili na podrobnostech a času našeho plánu. Začal jsem připravovat všechny potřebné programy, které vyřadí na chvíli kamery a důkladně jsem si připravil všechny zbraně a taky jsem si přichystal odznak S.H.I.E.L.D.u, aby mi věřili. Nakonec jsem ještě na chvíli oblékl do obleku a šel chránit ulice NY.

Štěstí [IronDad & SpiderSon & SpideyPool]Where stories live. Discover now