28.BÖLÜM

870 89 45
                                    

(Medyada ki şarkı ile birlikte okuyabilirsiniz. Gerçekten acıklı sahnemiz ile çok uyumlu bir şarkı oldu...)

...

(Yazar' ın Ağzından)

-Kimden vazgeçiyorsun peki ? Kardeşinden mi yoksa canından çok sevdiğin sevgilinden mi ?

-Canım yana yana içim kanaya kanaya sonradan bu kararımdan pişman olacağımı bile bile Tanem den vazgeçiyorum. Kardeşim için sevdiğim kadından vazgeçiyorum şerefsiz !

-Vaayy Fatih Keskin Tanem senin için bu kadar önemsiz demek ha ?

-Kes sesini şerefsiz ! Ona bir daha sakın Tanem deme duydun mu beni ?!

-Bundan sonra hayatında sen olmayacaksın ve bende istediğim gibi seslenirim ona. İnan bana bu seni hiç mi hiç ilgilendirmez artık Fatih Keskin !

-Bunu yanına bırakmayacağım lan ! Bunu sana ödeteceğim emin ol ! Seni bir bulayım Allah şahidim olsun seni öyle bir benzeteceğim ki sen bile kendini tanıyamayacaksın ! Seni elbet bulacağım lan ! O zamana kadar ölümlerden ölüm beğen !

-Ovvv Fatih Keskin bu ne tehdittir böyle ? Korkuttun beni valla. Ha ha ! Böyle bir şey diyeceğimi sanıyorsan çok yanılıyorsun Keskin ! Senin beni bulman çok zor kaldı ki senin kollarını kanatlarını kırdım sayılır artık. Azra yı senden tamamen aldıktan sonra da senden geriye koca bir hiç kalacak ve ben o zaman keyifle senin yıkılışını izleyeceğim !

-Konuş konuş güzel hikayeler bunlar. Yalnız unuttuğun bir nokta var. Ben hikaye dinlemeyi üç yaşında bıraktım. Senin beni yıkman çok zor ama ben seni bulduğum zaman da işte bu dediklerini sana bir bir yedireceğim. O zaman sen mi üstünsün ben mi üstünüm göreceğiz !

-Zamanı gelince görüşürüz Fatih Keskin kim kaybediyor kim kazanıyor !

-Görüşeceğiz elbet ! Sen telefon arkasına saklanmış ordan artistlik yapan benim karşıma çıkmaya cesareti olmayan bir korkaksın ! Ben ise her şekil de senin karşına hiç saklanmadan bir şeylerin arkasına sığınmadan kendi benliğimle çıkan bir adamım ! İşte senin korkun bu ! Benim karşıma çıktığın zaman seni ezip geçeceğimi biliyorsun ! Her neyse daha fazla uzatmaya gerek yok ! Kardeşimi ne zaman alacağım ?!

-Fatih Keskin bu dediklerin sana eksi puan olarak dönüyor haberin olsun. Merak etme kardeşini sana vereceğim ama tamamen Tanem den vazgeçeceksin. Ona gidip ayrılmak istediğini söyleyeceksin.

-Allah belanı versin şerefsiz it herif ! Tamam dediğini yapacağım.

-Güle güle Fatih yine görüşeceğiz.

***

Fatih konuşma bittikten sonra telefonu elinde sıkmaya başladı daha sonra o pislik adamın Tanem hakkında söyledikleri aklına gelince hırsla masayı dağıttı. Eline ne geçerse bir oraya bir buraya fırlatmaya başladı. Odadan gelen kırılma sesleri ile Umut hızla odaya daldı.

-Fatih ne oluyor ? Sakin ol !

-Olamam Umut ! Olamam ! Allah beni kahretsin ! Kardeşim için Tanem den sevdiğim kadından vazgeçmek zorunda kaldım. Öldüm lan ben. Yaşayan bir ölü oldum resmen. Ben şimdi ne yapacağım ? Nasıl bunu ona söyleyeceğim Umut ?! Yıkılır kız yıkılır.

-Tamam Fatih önce bir sakin ol. Sen kötü bir niyetle yapmadın ki. İşin ucunda kardeşin vardı onun için yaptın ama için rahat olsun çok yakında bulacağız o şerefsizi.

-Bulun Umut ! Onu bana bulun ! Mahfedeceğim onu !

-Tamam merak etme sen. Anlattıklarını unutmadım Fatih. O şerefsiz sana o resmi ve o videoyu bilerek attı çünkü senin kardeşine zaafın olduğunu biliyor ve zaafını kullanıyor. Onun derdi aslında seninle değil Azra yenge ile. Bence bunu yapan çok yakın biri Fatih. Hatta belki de içimizden biri. Baksana senin zaafına kadar biliyor çünkü.

İLK KALP AĞRIM 💕Where stories live. Discover now