0.1

9.5K 627 280
                                    

kapağı değişip tatlı böyle bakınca yumuş yumuş olduğumuz  taehyung mu koysam yoksa böyle mi kalsa bilemedim değiştirmemek için ellerimi kelepçeleyeceğim be Taehyung yavrum neden bu kadar mükemmelsin??

neyse iyi okumalar canlar

🌙🌙

Dolabımın karşısında bugün spor salonunda giyeceklerimi çıkarıyordum.Dün Jin Spor Salonunu aramış ve kendime üyelik oluşturmuştum.İlk defa hayatımda spor salonuna gidecektim.Maalesef..

Yoongi ve Namjoon hyung  son 2 haftadır kilo aldığımı artık kas yapmam gerektiğini söyleyip duruyorlardı.Oysaki sadece 1 kilo almıştım ve halimden memnundum.Bu yüzden onları dinlemeyip yemeye devam etmiştim.

Keşke dinleseydim.

Dinleseydim sadece onların yanında azar azar yiyecek  her gün sabah erkenden yürüyüş yaptığımla geçerdi.

Dün bana zorla bir spor salonu seçtirip kaydolmam için tehdit ettiler.İkisi de yakın arkadaşlarımdı,beni düşünmeleri güzeldi.Ama gerçekten spora gitmek istemiyordum.Yine de gidiyordum işte.

Çıkardığım gri eşofman takımım ile sade beyaz tişörtümü giyip  son olarak ise gri bandanamı taktım.Sandalyemin üstünde duran küçük sırt çantama havlu,3 şişe su,küçük paketli jelibon,dudak parlatıcısı,parfüm,değiştirmem için kıyafet koydum.Hepsi sığdığı için sevinirken telefonum çaldı.

148 IQ 📞Arıyor..  

Onayla/Reddet

''Efendim hyung?''

''Taehyung aşağıda seni bekliyoruz bizzat biz seni gidip teslim edeceğiz hadi çabuk ol.''

''Hyung ben çocuk değilim abartmayın kendim gidebilirim.Sizin benle uğraşmaktan başka işiniz yok mu ya?''

''UZATMA GEL İŞTE.SENİN İÇİN SABAH 11'DE KALKIYORUM GELMİŞ İŞİNİZ YOK MU DİYORSUN SİNİRLENDİRME BENİ''

Arkadan gelen Yoongi hyungun cırtlak sesiyle yüzümü buruşturdum.

''Tamam be geliyorum 5 dakikaya sabret az''

Son kez aynada saçlarımı düzelttim.Bugün iyi görünüyordum.'Her zaman ki gibi' diyen iç sesime haklısın diyerek karşılık verdim.Çantamı alarak aşağı da beni bekleyen hyunglarımın yanına indim.

🌙🌙

Hyunglarım cidden şaka yapmamışlardı.Yerin dibine girmek istiyordum.Çok..ah çok fazla utanmıştım.Olanları kısaca anlatacak olursam;

Namjoon Hyung ve Yoongi hyung iki kolumdan tutup beni güvenlik görevlisine teslim etmiş ve utancımdan ağlayacak sözleri söylemişlerdi:

''Efendim merhaba bundan sonrasını giremiyoruz üye olmadığımız için.Arkadaşımızın sağ salim gittiğinden emin olur musunuz?''bunu diyen Namjoon hyung..

''Acaba eğitmenine bir not iletir misiniz?Şey diyin lütfen 'Bu kişi spor yapmaktan nefret ediyor dakika başı yiyor arkadaşlarının zoruyla buraya geldi onu iyi bir vücudu olmadan bırakmasın lütfen'derseniz çok memnun olurum.İyi bakın yavruma''bunu da diyen Yoongi hyung...

Güvenlik görevlisi beni bir suçlu edasıyla kollarımdan tutmuş götürüyordu.Daha fazla utanamazdım diye düşünürken Yoongi ve Namjoon hyung  ''GÖTÜNE KUVVET TAEHYUNG''diye bağırmalarıyla bir an önce olduğum yerden gitmek istedim.

İşte şimdi ise eğitmenim olan adamı bekliyordum.Kendim seçecektim aslında vücutlarına bakarak ama kim boştaysa ona verdiklerini söylediklerinde dudaklarımı büzmek ile kaldım.

10 dakikadır bekliyordum ve bacaklarım ağrımaya başlamıştı.'Yok ben böyle spor falan yapamam'diyen iç sesim o kadar haklıydı ki.Arkamı dönüp eve gidecektim ki bana doğru yürüyen  inanılmaz hoş bir çocuğu gördüm.Çocuk tam önümde durmuş gülümsemesiyle bana elini uzattı.

''Merhaba Bay Kim ben eğitmeniniz Jeon Jungkook. Tanıştığımıza memnun oldum.''

''Merhaba Bay Jeon ee başlayalım mı o zaman ben başlamak için sabırsızlanıyorum  da '' diyerek elini sıktım.

Kahkaha atarak bana döndü.

''Evet güvenlik görevlimiz Bay Lee bahsetti.Buraya arkadaşlarınızın zoruyla geliyormuşsunuz.''

Siktim sizi Yoongi ile Namjoon hyung bekleyin beni.

🌙🌙

oy verip bol bol yorum yazmayı unutmayın!

Görüşmek üzereee👋👋

Hadi bb

𝐈𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐨𝐫 |𝐓𝐚𝐞𝐤𝐨𝐨𝐤Where stories live. Discover now