1.1

4.7K 299 88
                                    

Merhaba bebeklerimmm geri geldim ve sizleri çok özledim💜 Sınavım bitti!!umarım sınavınız da beklediğinizden iyi geçmiştir ya da geçer..O zaman siz okumaya başlayın🌸
🌙🌙

Jimin;
Kapının çalmasıyla oturduğum koltuktan kalkıp terliklerimi giydim.Kapı deliğinden bakınca gelen kişinin Hoseok olduğunu görmemle kapıyı gülümseyerek açtım.O da kapıyı açmamla şahane gülüşünü göstermişti.

"Güneşim  hoşgeldinn"

"Güneş mi bu yeni ismim mi?" diyerek gülümsedi.Çekilerek içeri geçmesi için yol açtım.İçeri geçerek koltuğa yayıldı ve açık olan televizyonu kapadı.Karşısında ki koltuğa oturarak ona döndüm.
"Jimin ben sana bir şey diyeceğim ama sinirlenme sakın"

Meraklanarak yerimde kıpırdandım ve ona söyle der gibi kafa salladım.Derin bir nefes alarak bana döndü.

"Ben dün akşam Jungkook'un yanına gittim işte ne yapıyor bu salak diye.Yanına gittiğim zaman yüzünde  sıkıntılı bir ifade vardı.Benle pek konuşmadı da.Ben de o tuvalete gittiğim zaman telefonunu aldım belki birisi buna bir şey demiştir diye sohbetine girdim.En son şeyle konuşmuş.."

"Kim ile Hoseok söylesene"

"O pislikle işte yardım istemiş o da eşyalarımı hazırlayıp geliyorum falan demiş.Neden yardım istediğini anlamadım.Lisa ile konuşmalarına da bakacaktım ama Jungkook tuvaletten çıkmıştı."

O pisliğin varlığı bile beni sinirlendirirken Jungkook'un ondan yeniden yardım istemesi salaklıktı.Olanlardan sonra bunu yapmaması gerektiğini öğrenmiş olduğunu düşünmüştüm.

"Ne demek o pislikten yardım istemiş olanlardan sonra bu gerizekalı yeniden ondan yardım mi istemiş?İnanamıyorum gerçekten salağın önde gideni bu çocuk ya madem yardım istiyordun bizden iste yok  salak bu salak olmadığına kimse inandıramaz beni.Bıktım bu sala-"

"Tamam anladık Jimin,Jungkook salak.O gelince onu tekrar göndermeliyiz yoksa o yine.."diyerek tamamlayamadı cümlesini hüzünlü bir ifade ile bana baktı.
Sıkıntılı bir nefes vererek Hoseok'a döndüm.
"Jungkook hâlâ öğrenmedi değil mi?"

Kafasını iki yana sallayarak boğazını temizledi. "Öğrenirse ne hale girer.O pislikte söylemez zaten söylediği an Jungkook onu doğduğuna pişman eder"

"Onu geri göndermeliyiz"dedim kararlı bir şekilde.
"Geri dönecek civciv dönecek.."

Lisa'dan;

"Ne yani burada kalmayacak mısın?"

Jungkook bana sinirlenerek döndü. "Bak Lisa anla şunu biz gerçek sevgili değiliz.Senin zorunla öyle davranıyorum.Seninle fotoğraf çekmek için gelmemi istedin çektik.Burada kalıp senle aşk dolu bir kahvaltı yapacağımızı falan zannediyorsan hayal dünyandan çık!"

Bana bağırmasıyla korksam da takmayıp sesimi hafif yükselterek ona döndüm.

"Jungkook benimle flörtleşen sen değil miydin?Saçımı okşayıp elimi tutmak istediğini söyleyen sendin!Çok güzel olduğumu söyleyen,belimi parmak uçlarınla sevmen,bana ufak ama anlamlı hediyeler alan da sendin!Eninde sonunda sevgili olacakmış gibiydin zaten bence değişen bir şey olmadı!"

𝐈𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐨𝐫 |𝐓𝐚𝐞𝐤𝐨𝐨𝐤Where stories live. Discover now