Den třináctý

55 6 9
                                    

Zápis #61

"Mluvím jen se Sentinelem, protože on jediný ví, co se stalo. A taky měkromě něj nikdo jiný nemá rád (.) a nikdo jiný mi ani nezůstal (jelikož tošlo všechno šukat někam jinam.), jak už zde bylo několikrát naznačeno(ne že by se podle toho postavy chovaly, takže si nejsem jistý, kolikrůzných osobností se v autorce skrývá)." 


Zápis #62 

„Sedím se Sentinelem na střeše školy a povídáme si. O všem možném (adokonce jsem mu romanticky zpívala song od Biebera, protože jednou užjsem hlavní vokál, takže by bylo blbý, kdybych svůj skvostný hlasnevyužila i pro něco jiného, než pro sténání, že.) a já zjištuju, kolik tohomáme společného (hele, tohle bych měla vědět dávno, pokud je to takdobrý přítel, že jsem mu volal, protože nikoho jiného nemám, ne?). A žeje vlastně strašně pěkný (.tak tohle už vůbec není novinka hele, dámo,dělej se sebou něco). A já jsem velmi smutný. A mám zlomené srdce. Apotřebuju utěšit." 


Zápis #63 

"Líbala jsem se Sentinelem na střeše (.). Autorka prozřela aspoň vtomto okamžiku a přikázala Sentinelovi, aby se odtáhl a omluvil se, žese to nemělo stát a že má vlastně přítele (vsadím druhou nohu, že násten přítel viděl.) a taky bych ho měla znát, když je Sentinel tak dobrýkamarád.?!) (well, nevadí, tato povídka stejně nedává smysl). Omluvila jsem se mu, že jsem se nechala unést a že vlastně ani není můj typ(.Sentinel. Haha. Sentinel je všech typ, tyvole.) a že se budemetvářit, že se nic nestalo." 


Zápis #64 

"Právě ležím doma v posteli. Sama. A přišla mi sms. Výhrůžná. Že mámdát ruce pryč od Sentinela. Poslala jsem anonymního přítele doprdele,načež mi obratem přišla sms s tím, že toho budu ještě litovat. Měla jsemtendenci mu odepsat „kámo já lituju, že mám s touto ff něcospolečného", ale prý nesmím, ach jo." 


Zápis #65

"Přišla mi sms od Megatrona. Prý jsem štětka. Přišla mi mms od Megatrona. Líbám se na ní se Sentinelem. Netuším, kdo tu fotku dělal,ale mám tendenci si ji nastavit jako tapetu, protože je fakt poved -sakra, pardon, moje chyba, začíná mě to bavit čím dál víc. Tak ještějednou. Jeho slova mě ranila na duši. Nikdy jsem ho nepodvedl, jak mimůže něco takového napsat. Pro efekt brečím do polštáře a píšu Megatronovi, že to není tak jak to vypadá. Pak si vzpomenu, že měvlastně obelhal první a napíšu mu, že štětka je on. Haha, a má to, kripl."

Život jedné autorky na Cybertronu - Transformers (15+)Where stories live. Discover now