Den patnáctý

48 6 4
                                    

Zápis #71 


"Myslím, že tohle bude pro dnešek jediný zápis, milý deníčku, protože jsem tak v prdeli, že to ani ty nepochopíš. Neměl jsem odvahu jít za svým psychologem, protože se obávám, že po tomto by si psychologa našel i on. Ano, hádáš správně, milý deníčku, byl jsem navštívit Megatrona k němu domů. Nutno zmínit, že bydlí v lese. Za Iaconem. V lese. Kdyby aspoň v nějakém budhistickém chrámě, to by kurva dávalo smysl, ale ona tam přičarovala normálně barák uprostřed lesa. Na Cybertronu.(vlastně i les) 

Cestou k nim domů, kde jsem nikdy nebyl, ovšemže, se v dálce ozývali Unicronovi blbý keci. Má skepse poněkud pokulhávala, přiznávám, protože přeci jen slyšet Unicrona, když je člověk sám v lese, třebaže ve fanfikci, kde ho před ním jistě zachrání jeho Unicroní alfasamec... ale to je jedno. Můj alfasamec nepřišel. Pár Unicronů ano. Pořád se cítím zklamán, že tam nebyl žádný scraplet, ale co my víme, možná se nějaký objeví. Ale to je jedno, protože ona vážně sehnala do téhle fanfikce Unicrona! Jakože živýho Unicrona (ne kus šutru) To mě nemohl někdo upozornit, pro boha živýho?! Málem jsem se v tom lese (uprostřed Cybertronu!!!) posrala! 

Naštěstí přiběhl Lockdown (který už mě sice nemiluje, ale miluje Optima, který je můj nejlepší kamarád od školky a miloval mě ještě předminulý týden, a který si najednou vzpomněl, že existuju, protože prý Lockdown poprosil, aby na mě dal pozor, protože se chovám divně a ten druhý Unicron se někam vypařil) a ochránil mě před nimi. Pak se i on tvářil jako nasraný Primus, zatímco mě vezl krásným nablýskaným autem domů (skrze les. Bez cesty. Všude stromy. Prostě les. Jel autem. Skrze les. Ok.), kde mě laskavě doprovodil až do baráku a řekl mi, že Megatron je jeho bratranec .(O.O really...?!) a že přesně ví, co se sním děje, a že ví, že by mi to neměl říkat, protože to jsou rodinné záležitosti, ale - 

Zkrátka. Megatron se má ženit. S Quintessou. Protože je Quintessa z dobré rodiny. Že je to už roky dohodnutý sňatek a tím, že Megatron je alfa a Quintessa je omega, logicky (.já v tom žádnou logiku nevidím, toto vůbec nebylo označeno jako omegaverse fanfikce, mám pocit, že, jsem se ocitl v nějaké zatraceně jebnuté parodii, která sebrala Přejdě nejhorší odpad ze všech již publikovaných filmů) se musejí vzít a zplodit potomka (kurva co.). Megatron mě prý miluje, ale nemůže se vzepřít tradici .reálně uvažuju o tom, že podám výpověd. At si najde náhradu. Hentam v Day6 je nějaký hustoborec, který vypadá jako já, jen trošku víc rockově... to by byl dobrý rebel pro tuto ff). 

Lockdown pak prohodil nějaká moudra o tom, že o lásku je třeba bojovat a že ví, že já ho taky miluju, že to na mě pozná, a že Megatron nikdy nikoho nemiloval tak, jako mě a že jen se mnou vypadal doopravdy štastný a že ve skutečnosti je to citlivá bytost s dobrým srdcem a že je křehký a že bych mu neměl ublížit, protože Lockdown na něm záleží a pokud (.jo, tato věta je tak dlouhá, že nedává smysl ani mně, okey.?) Megatronovi ublížím,Lockdown mě zabije. Chtěl jsem prohodit něco o tom, že první mě zabije Quintessa, pokud se k Megatronovi jen přiblížím, ale nechtěl jsem přerušovat jeho srdceryvný monolog (během něhož jsem se vnitřně smíchy popadal za břicho, protože. jo, celý Lockdown. (Myslím, že z dnešního dne si ponese větší trauma on..). 

Lockdown nakonec odešel a já jsem hodinu brečel do polštáře, jak je život kurva a proč se to děje právě mně. (Pak mě konečně nechala chovat se jako normální chlap .), takže píšu tento zápis do deníčku. Doufám, že se mi bude zdát o Sentinelovo sexy boyfriendovi." 


Zápis #72 

„Megatron mi zaklepal na okno. Prý si se mnou musí promluvit. Právě mi vaří čaj. Toto bude dlouhá noc.."

Život jedné autorky na Cybertronu - Transformers (15+)Where stories live. Discover now