♦ Capitolul XVII- Sentimente idioate ♦

520 46 3
                                    


"They all say that good boys go to Heaven, one that they don't know is that bad boys can bring Heaven to you"



Kayden

           I-am simțit buzele moi cum se zdrobesc de ale mele furtunos, moment în care mi-am simțit respirația cum se oprește în gât. Mi-am mărit ochii de uimire, fiind incapabil să mai execut vreo mișcare, stând pironit în fața sa asemeni unei statui. Mintea îmi era zob, fiind încătușată de tot felul de gânduri care mai de care, lucru care nu mă lăsa să mă focusez pe sărutul sălbatic pe care îl primesc în acest moment de la cel cu ochii negri. Am încercat să mă îndepărtez de fața sa, dar și-a strecurat una dintre mâini după talia mea, lipindu-mă complet de corpul său. Îmi simțeam inima cum bate ca o nebună, lovindu-se vertiginos de pieptul său, temându-mă ca nu cumva să o simtă. Totul era un haos, eu eram un haos, iar faptul că cel șaten mă strângea tot mai mult spre el îmi întorcea rațiunea cu susul în jos. Drăcie, Kay, cu tine și cu sentimentele tale idioate.

           Când am realizat că nu aveam să scap de strânsoarea sa prea curând, m-am lăsat păgubaș și am început să-mi mișc buzele în sincron cu ale sale, simțindu-i rânjetul cum i se conturează peste fața mea. Pielea sa avea un gust dulce, combinat cu o amăreală ciudată care îmi învăluia întreg corpul, simțindu-mi tot trupul cum se înfierbântă la fiecare gest executat. Picioarele îmi deveneau asemeni jeleului, iar dacă nu aș fi lipit de el ca o liană, probabil aș fi fost de mult pe jos. Uneori și eu mă uimesc de efectul pe care îl are persoana sa asupra minții mele idioate, care parcă vrea să se lase ademenită de el. Asta n-o să se termine bine, n-o să se termine deloc bine.

           Limba sa se strecură încet, mângâindu-mi lent buza de jos, pentru a primi permisiunea de a porni un vals cu a mea, dar pentru a-l enerva, am refuzat cu vehemență, auzindu-i un mârâit gutural cum îi iese din gât. Te enervezi, drace, te enervezi?

           Corpul mi-a fost smucit cu putere, picioarele pierzându-și controlul, căzând astfel între așternuturi. Nici măcar o clipă nu am putut scăpa de sărutul său pătimaș, simțindu-mi partea intimă cum se lovește violent de a sa, moment în care am lăsat un geamăt lung să-mi iasă, fapt ce i-a permis limbii sale să se strecoare în lăcașul meu umed. Fiecare centimetru de piele îmi simțeam cum arde, deoarece mișcările sale pricepute îmi transformau trupul în gelatină, simțind cum avea să-mi dau drumul doar din simplul fapt că atmosfera dintre noi era atât de încinsă. I-am simțit mâna cum se strecoară pe dedesubtul tricoului meu, contactul pielii noastre făcându-mi stomacul să se strângă ghem. Degetele sale se plimbau ușor pe suprafața pielii mele, urmând să-i simt dinții cum i se înfig în buza de jos, lăsându-mă să scot un alt sunet de plăcere.

           Nu aveam idee ce naiba se întâmplă cu mine, nu aveam idee nici de ce naiba m-am lăsat sedus de el în asemenea hal, dar în acest moment tot ce se învârtea prin capul meu este faptul că îi doream corpul cu atât de multă ardoare, încât simțeam că doare. Erecția mea care se lovea tumultos de a sa durea ca naiba, iar dacă nu avea să facă ceva rapid, aveam să-mi dau drumul doar de la un simplu sărut. Mi-am îndreptat o mână spre colțurile tricoului său pe care îl purta, vrând să-l dau jos, pentru a putea trece dracului odată la ceva acțiune, dar brațele mi-au fost smulse cu putere, ridicându-mi-le deasupra capului, fiind țintuite cu pumnul său.

           Am început să mă zbat asemeni unui pește pe uscat, în încercarea patetică de a ieși din strânsoarea sa, lăsându-mi corpul să se izbească agresiv de al său, primind din partea sa un mârâit satisfăcut, urmând să îi simt dinții cum se înfig în pielea gâtului meu.

Păcatele lui Rayder [BoyxBoy]Where stories live. Discover now