3.4

3.4K 362 375
                                    

Herkese merhabalarrr
Bölüm biraz gecikti biliyorum ama vize ve ödev teslim zamalarım geldi ve müsait olamıyorum bölüm yazmak için ama birkaç güne bitiyor hepsi kdlglglghh

Bölüm sonuna bıraktığım notu okursanız çok sevinirim...

Ayrıca okuduğunuz üzere maddeyle ilgili bir sahne yazmıştım. Bundan rahatsızlık duyan varsa bildirebilirler ama ben bu şekilde uygun gördüm. Asla teşvik amaçlı yazmadım bunu tabi ki. Sadece Jungkookun bazı hareketlerine açıklık getirmek istedim. Umarım yanlış anlaşılmamıştır.

+100 oy +200 yorumdan sonra yb gelir

İyi okumalar...

"Sen ne yaptığını sanıyorsun?"diye sordu sinirle Taehyung.

Jennie gülerek omuz silkerken arkasını yaslandı."Ne yapmışım Taehyung-ah?"

Taehyung sinirle Jennieye bakarken tek düşündüğü eğer karşısındaki erkek olsaydı onu parçalayacağıydı.

Jennie 'üf'leyerek ayağa kalktı ve eş çantasını eline aldı."Çok sıkıcısın Taehyung-ah."dedi ve Jumgkooka baktı."Bak, Jungkook ne kadar çok eğleniyor."

Taheyung ayağa kalkarak Jennienin bileğini tuttu ve yüzüne yaklaşıp tıslarcasına konuştu."Amacın ne senin?"

Jennienin yüzündeki alay kaybolurken bileğini kendisine çekti."Masum ayaklarını bırak artık Taehyung. Ben bunu ilk istediğimde kabul etmeseydin o zaman."

"Kabul etmemin nedeni senin aptal ergen intikamın değildi! Jungkookun intikamıydı ve ben bu kadar saçmalayacağınızı düşünmemiştim. Özellikle Chaeyoung gibi masum bir kıza karşı."

Jennie kaşlarını kaldırarak bir adım geri gitti."Yoksa ondan sen mi hoşlanıyorsun?"

Taehyung şaşkınlıkla Jennieye baktı."Saçmalamayı kes ve git artık Jennie."

Jennie göz devirdi ve Jungkooka kısa bir bakış attı. "Umarım onun eğlencesini bozmazsın, sonuçta Chaeyoungunu gerçekten sevmiyormuş."

"Jennie, git artık!"

Jennie sinirle Taehyunga bakarak omzuna çarpıp, topukluları üzerinde yanından hızlı adımlarla uzaklaşmaya başladı.

Taehyung derin bir nefes alıp elini ensesine atarken locada oturan diğer arkadaşlarına baktı. Ortamdaki ses seviyesi yüksek olduğu için konuyu duymadıklarına emindi ama bir şey olduğunu da anlamış gibi görünüyorlardı.

"Ne oluyor?"

Taehyung, Namjoona baktı."Önemli bir şey değil hyung. Gitmem gerekiyor şimdi, sonra görüşürüz."

Namjoon başını salladığında Taehyung hızlıca Jungkookun yanına ilerleyip kız daha hiçbir şey anlamadan Jungkooku geriye çekti.

Jungkook yumulu gözlerini şaşkınlıkla açarken Taehyungun ilk dikkatini çeken şey iyice kızarmış gözleriydi ama bunun nedeninden emin olamıyordu. Chaeyoung? Yoksa kullandığı madde mi?

"Sen kendini daha bok gibi hissetmeden buradan gidelim."

Jungkook şaşkınlıkla bakarken Taehyung kendisinden emin bir şekilde Jungkooku kolundan sürükleyerek mekandan çıkmaya başladı.

"Araba sürebilecek misin?"

Sarhoş değildi biliyordu ama madde kullanmıştı ve bu yüzden emin olamıyordu Jungkook. Başını iki yana salladı."Beni sen bırakabilir misin? Arabayı sabah alırım."

Believe in Lie ❧ RosékookWhere stories live. Discover now