5.0

3.8K 397 555
                                    

Selaaammmmmm

50.bölüme geldik resmennn ve 80k olmamıza çok az kalmışşş!!! 100k olduğumuz günleri de görebiliriz umarımmm 💃🏻💃🏻💃🏻

Birazcık geç ama uzun bir bölümle geldim. Bölüm birazcık ağır ve karmaşık gelmiş olabilir ama umarım öyle değildi afsdgds yazması biraz güç bir bölüm oldu benim için ve umuyorum ki doğru aktarabildim.

Son zamanlarda hiçbir kitabıma bölüm yazamıyorum nedense ve haftalar sonra bu bölümün büyük bir kısmını yazabildim. Hemen tamamlayıp atacaktım aslında ama daha sonra blackpinkin yeni şarkısı çıktı ve ben büyük bir sinir krizi yaşayıp bölümü tamamlayamadım. Bölüm sonuna da mv ile ilgili düşüncelerimi paylaştım. Okuyup sizde düşüncelerinizi belirtirseniz çoook sevinirim. (Ben birazcık uzun yazmış olabilirim sdfgsdgs ama başka oturup bu kadar uzun süre boyunca kimseye anlatamazdım)

+250 oy +450 yorumdan sonra yb gelir

İyi okumalar...

(Rosé'nin son zamanlarda verdiği dekolteler beni öldürüyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Rosé'nin son zamanlarda verdiği dekolteler beni öldürüyor...)

"Bak bu söyleyeceklerim belki inandırıcı gelmeyecek ve inanmak istemeyeceksin ama doğrular bunlar Chaeyoung."

Anlamıyorum."diye mırıldandım gözlerim ellerime kayıp orada oyalanırken. "Bana hiç tanımadığım birinden bahsediyorsun ve ona annem diye inanmamı mı bekliyorsun gerçekten." Gözlerim tekrar gözlerine çıktığında elini saçlarından geçirerek derin bir nefes aldığını gördüm.

"Beni hiç bölmeden dinleyecek misin?"

"Doğru söylediğini nereden bileceğim ki?"diye sordum tek kaşımı kaldırarak. Birkaç dakika önce kurduğu cümle kulağıma hala komik geliyordu. Ne annesinden bahsediyordu!

"Benden bunları öğrendikten sonra babanla konuşacağını biliyorum. O zaman doğru söylediğime inanacaksın ama şimdi lütfen,"diyerek elinin içindeki elimi okşadı. "Lütfen bölmeden beni dinle. Sana her şeyi açıklayacağım."

Başımı sallayarak derin bir nefes aldım. İlk kurduğu cümle hala aklımın bir köşesinde dolanıyordu ama tam anlam veremediğim için tepkisiz kalıyordum.

"Mi Ran gerçek annen değil Chaeyoung, senin gerçek annen hala daha tanışmadığın Clare Park."

Kaşlarım istemsizce çatılırken boğazımdaki yumruyla zorlukla yutkundum. "Benim annem Mi Ran Jungkook, karıştırıyorsun."

Başını iki yana sallayarak başını aşağı eğdi. "Karıştırmıyorum, Mi Ran Alice'in annesi fakat senin annen değil."

Boğazımdaki yumru daha da büyürken gözlerimin dolduğunu hissederek gözlerimi Jungkookun gözlerine diktim. "Şimdi de babamın annemi aldattığını mı söylüyorsun bana?" Alayla gülerek kurduğum cümleden sonra bakışları gözlerimle buluştu. Gözyaşlarım akmak üzereydi ama buna tezat olarakta gülüyordum.

Believe in Lie ❧ RosékookWhere stories live. Discover now