20

1.3K 127 17
                                    

Jongin dışarıda Minik Baekkie'nin tuvaletini yapmasını bekliyorken onun menajeri gelip benden özür dilemiş ve her şeyi anlatmıştı. Luhan'ın başka bir program için aynı otelde bulunduğunu ve Jongin'in de orada olduğunu öğrenince kapıyı açması için ona mesaj attığını ve sadece Jongin'in fotoğrafını çekip gittiğini, Jongin'in gece boyunca uyuduğunu ve Luhan'ın bir daha odaya  gelmediğini söylemişti. İlk başta Jongin'in bunları söylemesini tembihlediğini düşünmüştüm ama buna gerek yoktu beni sevdiğini söylemişti. Yixing'in beni öpecek olmasına delirmişti. Beni sevdiğini, önemsediğini ve bana değer verdiğini belli ediyordu kendi içimde kuruntu yapmama gerek yoktu.

Yatağıma uzanmış onun dışarıdan gelmesini bekliyordum kötü bir gün geçirmiştim ama şimdi son derece mutluydum.

Baekhyun ayaklarını sürükleyerek yanıma geldiğinde bir yandan esniyor bir yandan gözlerini ovuyordu elinin tersiyle. Yatağıma oturup hafifçe karnıma doğru yaslandı ağzını şapırdatarak.

"Uyumuyor muydun sen?" dedim, yarı uykulu halinin bile sevimli görünmesine şaşırarak. Gözleri yüzüme odaklandığında olumsuz bir ses çıkardı, uyandırıldığı belliydi.

"Chanyeol sevişmek isteyip beni uyandırdı ama sonra tekrar uyudu. Onunla aynı yerde kalırsam katil olurum diye buraya geldim."

Hafifçe sola kayıp ona biraz yer açtım.  Bunu fark ettiğinde başını yana eğip gülümsemişti. Yavaşça yanıma yattığında burnumun ucuna bir öpücük bıraktı.

" Sana masal anlatmamı ister misin? "

" Onun yerine penisimi okşayabilirsin Sehunnie. O aptal beni azdırdı ama bir şey yapamadı."

Jongin'in elinde kediyle birlikte içeri girdiğini gördüğümde rahat bir nefes aldım. Baekhyun'un tacizlerinden kurtulmak için bir fırsatım olmuştu şimdi. "Istersen sen benim yatağımda uyu. Ben Jongin'in yatağına geçeceğim."

"Telefonum diğer odada kaldı ama." Üzgün bir şekilde beni durdurduğunda göz ucuyla Jongin'e baktım. Kedinin poposunu ve ayaklarını ıslak mendille siliyordu. Baekhyun beni kendisine doğru çekiştirdiğinde ellerimi yatağın içine bastırıp ondan uzaklaşmaya çalıştım. Jongin bizi görüyorsa (umarım görmüyordur ) tamamen Baekhyun'un üzerindeydim ve yanlış anlaşılmaya açık bir pozisyondaydık.
"Eğer edepsiz şeyler yaparsanız senin telefonunu kullanabilir miyim?"

"Elbette."

"Şifren falan yok mu?" Bacağını belime dolandığında başımı iki yana salladım hızlıca.

"Yok, yok. Sadece beni bıraksan olmaz mı?"

"Ah, son soru Sehunnie sadece bir soru daha sonra seni bırakacağım." Kıkırdarken ellerini boynuma sarmış ve tüm gücüme rağmen beni kendisine doğru çekmişti. Evet, daha önce dediğim gibi Baekhyun pembe şeker gibi görünen ama konu cinsellik olduğunda Hulk 'a dönen birisiydi. Alt dudağını dilinin ucuyla ıslattığında çılgınca bir şey yapmaması için yalvarıyordum. Diğer bacağını da belime sarıp beni kendisine bastırdığında Chanyeol'un onu sertleştirdiğini gerçek anlamda fark etmiştim. Utanmaya başladığımda küçük bir kahkaha attı, elleri beni kendisine daha çok çekmişti şimdi nefesini dudaklarımın üzerine hissediyordum.  "Bu mesafeden ne kadar tatlı görünüyorum? On üzerinden kaç verirdin bana?"

"On kesinlikle on. Hatta yanına bir de yıldız eklerdim çünkü harika görünüyorsun."

"Sehunnie..." Beni serbest bıraktığında göğsüme hafifçe vurdu. Hızlıca onun üzerinden fırlayıp yataktan çıktığımda Jongin ile burun buruna gelmiştim.

"Açıklayabilirim." dedim, nefes nefese kalmış bir halde. Kediyi omzunun üzerine doğru iterken ifadesi önce sertti. Ardından korkmuş halime bakarak kahkaha atamaya başladı. Baekhyun ise çoktan yastığıma sarılmış bir halde gözlerini kapatmıştı.

NEW NANNY / SEKAIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin