9

25K 1.1K 319
                                    

İyi okumalarrr

Sabah aniden yataktan kalkıp saate baktım ve okulun başlamasına.. Bir saat geçmiş! Nasıl olur ya uyuyamıkalmışım off alarm kurmayı unuttum annemlerde erken çıkçaktı tabi. Ya abi kafama sıçıyım offffff.

Kalkıp hızlıca hazırlandım okul formamı giydim çantamı sırtıma alıp direkt ayakkabımı giydim ve dışarıya çıktım, yemek yemek için hiç vaktim yoktu. Koşarak okula gittim ve vardığımda derste olduklarını anladım. Sınıfıma kadar da koştum vs kapıyı çalıp içetiye girdim.

Haass nası yaa?! İlk iki ders nasıl inci hocanın olur şansıma tüküriyim.
Sabah sabah geometri iyi gelir
Hıhı ne demezsin

"Oo kimleri görüyorum, öykü hanım uyanabildiğine göre asıl konumuza başlayabiliriz çocuklar" sen ne kadar komik bi öğretmensin ya. Tam ağzımı açıp bişey decekken arka sıradan biri konuşmaya başladı "evet bence de başlıyalım hocam sabahtan beri aynada rujun nasıl sürülüceğini öğrettiniz" ohağ lafın cesaret gerektrmesini geçtim söyleyen kişi demir? Bi dakika ya demir beni mi korudu oha×2

"Öykü yerine geç!" yoo demek vardı da neysee. Demirin yanına oturduğumda yine aynı tavırda takılıp yüzüme bile bakmıyodu tabi klasik demir..

"Umrunda olmayan birini savunduğunu bilmiyordum?"dedim o da hâlâ önüne bakarken "senin için bişey yaptığım yok derste canım sıkıldı eğlendim"dedi. Sonon oçon boşoy yoptoğom yok. Öf tamam be.

Bi dakika ya şu kız kim ki. Okulun ilk gününden beri sınıfta görmediğime eminim. "Demir" diyip kolunu dürttüm "yine noldu" huysuz ya "şu melisin önünde oturan kız kim"
Diye sorup kızı gösterdim, görülmiycek gibi değil zaten okula gelmediği belli.
"Asena"ismini söyleyince tanıdım çok sağol ya.
Kızın sana tip tip bakmasından tanıyabilirsin bence awsu
Harbiden niye bana yicekmiş gibi bakıyo lan bu. Neyse demirden çok bişey öğrenemiyceğim belli tenefüste melise sorarım daha iyi olur.

~~~

Tenefüste melis ile dışarıya çıktığımdan beri öğrendiğime göre asena okula yeni gelmiş, baya bi popiler bide birine takıntılı bi kızmış. Ha o biri de demir oluyor... Ki bu bana neden yicekmiş gibi baktığını açıklıyor aslında. İyide demirin sevgilisi var zaten kız bunu bile bile mi yavşıyo anlamadım ki ne. Her neyse ya beni ilgilendirmez.

"Selam kızlar"tolgaa..  Bende ne zamandır görmüyom diye üzülüyodum ya
İyi ki çocuk senin aklını okuyamıyo..
Öyle bişey olsa zaten pfff...

"Selam"diyip gülümsedikten sonra yine önüme bakıp yürümeye başladım. "Şey melis biraz öykü ile konuşabilir miyim izin verirsen" yoo izin vermez önemli şeyler konuşuyoz belki niye izin versin?!

"Tabiki siz konuşun ben birazdan gelirim kanka"melis bacım naptığn. Öykügülün suçu ne?
Komik değildi.
Biliyorum.

"Şey geçen gün seni demirle gördüm de yani siz şey.. "Derken sözünü kestim zaten konuşamıyodu kusura bakmayın.

"Biz arkadaşız" diyince yüzüme garip bi şekilde bakmaya başladı.

-ne

-arkadaşlar o kadar yaklaşmaz ya birbirine yani ne biliyim

-sen bana yaklaştın?

-evet ama..

-sen de benim için arkadaştan fazlası değilsin?

Öyle ölmez füze at odun kafalı

-anladım,peki sonra görüşürüz o zaman senin işin zaten vardı galiba

-evet görüşürüz bro

Bro?
Bro baya ne diyim
Kalbini paramparça edicem de direk aq
Of sevmiyom napıyım umut mu veriyim kırmızı gül falan da istermi?
Sevdiğin biri sana öyle dese görürdün
Aşık değilim:))
Olunca seni rahat bırakmıycam
Hiç bi zaman rahat bırakmıyosun ki olum iç sesimsin malesef

~~~

Öğle arasında kantinde melisle otururken tolga karşı masada bizim daha doğrusu benim olduğum masayı dikizliyor alper ve rüzgar yemeklerini yiyip canları sıkıldığı için sınıfa inmişlerdi. Demiri ise okulun ilk gününden beri yemek yerken görmediğim için şuan da burda değildi. Kantinden içeriye bi grup kızla beraber asena girdi ve bizim olduğumuz masaya doğru yürümeya başladı.

Asena kantine girdiğinde herkes kantinden çıkmaya başladı? Noluyo ya. Benim önümde durduğunda hafif arkasına başını döndürüp tolgaya baktı "çıksana sende gerizekalı" dedi ve tolga ayağa kalkıp yanımıza geldi "çıkartsana yiyosa"

"Tamam be bana karışmada ne yaparsan yap" diyip birden bana döndü ve yakamdan tutup kaldırdığı gibi arkaya doğru iktirdi. Ben yere düştüğimde melis kaldırmak için yanıma gelirken bi kız melisi tuttu. Asena bi hamle daha yapıcakken tolga asenanın kolunu tutup sıkmaya başladı.

"Bırak! "Dedi oldukça keskin bi ses tonuyla "öyküyle uğraşçaksan siktir git asena gitmezsen canını yakarım" asena tolgaya yaklaşıp "gücün anca bana yeter zaten demi tolga"

"Tolga bırak ben hallederim, sağol yinede" diyip gitmesi için ısrar ettim melisi de bıraktıklarında melisinde kantinden çıkmasını söyledim.

"Ne derdin varsa benle hallet çakma sarışın" diyince yine üstüme yürümeye başladı olum bad girl falan takılıyo ben bi göstercem şimdi buna.

"Derdim senin kaşarlığın , derdim demire yapışıp bırakmaman, derdim demirin adını azına alman, derdim tam olarak senin ezik"

"Ne kaşarı be, sen gelsene buraya"diyip üstüne yürüdükten sonra bi anlık sinirimle olanlar oldu ve şok etkisi yaşamış asena ve arkadaşlarını kantinde bırakarak ordan gülümseyerek ayrıldım:))

♡♡♡♡♡

Bu bölüm 40 okumaya ulaştığında yeni bölüm atıcam:)

★sizce demir'in soğuk ve umursamaz davranmasının sebebi ne olabilir?

☆Asena nasıl biri olabilir?

Yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayınn

yeni okulWhere stories live. Discover now