Chapter 10

118 12 1
                                    

* Гледна точка на неутрален разказвач *

Со Йон бе изтощена, даже думата "изтощена" е твърде малко определение за състоянието на момичето. Хосеок подаде две опаковки с кръв на вещера, а той от своя старана се усмихна до уши.

- Не си и помисляй, дори да я използваш за заклинания и там подобни, ясно? - изсъска злобно демонът срещу Юнги

- Спокойно, само ще я изследвам - опита да говори без да се усмихва доволно, но не му се получаваше особено

- Ще дойда в лабораторията след, не по-малко от 2 часа, помисли си хубаво какво и как ще изследваш. - каза през зъби Хосеок и затръшна вратата пред лицето на Юнги

Докато Хосеок завърташе ключа на входната врата, Со Йон се бе възстановила много по-бързо, даже от предната травма. Демонът се обърна към силното сияние зад себе си и се усмихна леко на една страна.

Момчето знаеше, че Йон ще се възстанови бързо, но не знаеше колко точно бързо. Той направи няколко крачки към нея, а тя отстъпи назад, докато гърбът й не опря близката стена, което означаваше, че каквото и да е на път да й направи, ще го направи тук и сега.

- Не се страхувай - изрече тихо той и погали нежно лявата буза на момичето с пръсти

- Лесно е да го кажеш, когато не си жертва - прошепна в отговор тя и извърна глава на една страна

- Значи е започнало да действа - каза и се усмихна на една страна Хосеок

- Кое да действа? Какво ми даде? - започна да любопитства тя

- Част от демонска плът, пропита с достатъчно злоба и егоизъм, че никой да не разбере за теб и това, че си ангел - обясни накратко той и се отмести от нея

Йон гледаше втренчено стената пред себе си за няколко секунди, но след това насочи цялото си внимание към Хосеок. Тя направи няколко крачки към него, а след това хвана яката на черната му риза и го дръпна към себе си.

Хосеок я гледаше с усмивка на лице, виждаше че явно "магията", която Юнги му каза да направи е подействала и ще държи Йон доста дълго.

Момичето приближи лице към това на Хосеок, а след това разби устни в неговите, но не знаеше една малка подробност. Той имаше сериозна връзка с дъщерята на Смъртта, а тя в момента стоеше на входната врата и едва се сдържаше да не ги предаде на баща си, при тази гледка.

***
I'm back bitchezz

Отново да кажа, че няма да ъпдействам често, но пък вече знам какъв ще е сюжетът занапред в тази история. Лов ю ❤️

Dance with the Devil / BTS J.Hoseok Bulgarian fanfiction/ Where stories live. Discover now