00:15 iv.

538 73 7
                                    

Cherie zjevne, a onda se okrene na drugu stranu gdje ugleda maleni papirić. 'Dušo, Shy i ja smo otišle do tržnice. Kada se probudiš, u kuhinji imaš doručak.' Blago se nasmiješi te se rastegne i ustane sa kreveta. Laganim koracima odšeta do ormara gdje uzme tajce koje je prošle godine dobila za rođendan od Amy i đemper. Četkom nekoliko puta prođe kroz kosu te za kraj stavi jednu špangicu. Izađe iz sobe, a onda se zaputi u kuhinju. Ugledavši pečeni tost sa maslacem i njen najdraži sok od naranče, sjedne na stolicu te otpije gutljaj soka. Prije no što krene doručkovati, začuje zvono na vratima. Pomislivši kako su se njena majka i sestra ranije vratile, požuri otvoriti vrata te se suoči sa neizbježnom prošlošću. "Ashton." Prošaputa te se ugrize za usnu. I zbilja, nasuprot nje stoji jedini dečko koji joj je uspio osvojiti srce. Sa rukama u đepovima crne jakne i kapom preko kose, tek mu nekoliko pramenova viri van. "Želio sam te vidjeti." Iskrenost napusti njegove usne, a Cherie se zarumeni. Nije mogla niti pomisliti da će joj to reči. I toliko se iznenadila. "I lijepo ti stoji taj đemper. Ističe ti oči." Nadoda na što se ona nasmije. Široko, veselo, ispuštajući ono poznato haha. "Hvala. No ipak mislim da mi ne ističe oči. Znaš, zelene su, a đemper je smeđe boje." Ashton slegne ramenima te nakratko pogleda u pod, a zatim se nasmije. "Znao sam da ću pogriješiti."  Zagrize usnu te nakrivi glavu gledajući u svog anđela. Oh, kako mu samo fali. "I htio sam te pitati jesi li otvorila poklon?" Upita, a Cherie se sjeti malenog zapakiranog poklona koji joj zadaje toliku znatiželju. "Nisam još, ne. Nisam imala vremena... No, hoću, uskoro..." Atmosfera se u trenutku promijeni te između njih ponovno nastane neugodna situacija. "Sutra ću doći ovdje, a ti do tada otvori poklon pa... Vidimo se." Kratko mahne ostavljajući ju zbunjenu te se okrene i laganim koracima odkorača sretan što je napravio napredak.

"Što je bilo?" Upita Calum čim čuje zatvaranje vrata. Došao je kod Ashtona, a kada mu je njegova majka rekla kako je otišao kod Cherie, odlučio ga je sačekati. "Sve ide na bolje, Cal. Mislim da ću uspjeti." Sjedne na kauč te se nasmiješi prisječajući se svog anđela. "Sutra ne smijem zabrljati. Drži mi fige." Calum zbunjeno pogleda svog zaljubljenog prijatelja te klimne glavom. "U redu, krečem od sada." Obojica se nasmiju, a onda odu u kuhinju na ručak.

"Mislim da imamo sve. Brašno, jaja, maslac... Oh, da, maslac. Shy, molim te otiđi u kuhinju po maslac." Majka pogleda u svoju malenu princezicu, a Shylah odmah otrči ondje gdje joj je rekla. "Prvi put ću raditi ove kolače. Nego, Cherie, kako se ti ne udebljaš? Pa tvoja majka radi tako odlične kolače." Reče Amy, a Cherie samo zamišljeno slegne ramenima. Svi su shvatili da danas sa njom nešto nije u redu. "Ashton je bio ovdje." Reče te uzdahne, a svi ostanu šutjeti ne znajući što reči. "Došao me vidjeti. I to je bilo jako slatko od njega. Pokušao mi je udijeliti kompliment, no zeznuo se." Nasmije se prisjetivši se tog događaja, a onda nastavi. "Rekao je i da će sutra ponovno doći, a ja da otvorim poklon." Amy se nasmije, a onda ju zagrli. "Već sam pomislila da se nešto strašno dogodilo, a Cherie se samo zaljubila preko ušiju." Rukom joj prođe kroz kosu tako ju rasčupavši iz malenog repa kojeg je uspjela napraviti te se sve nasmiju. "Dušice, pa što čekaš? Otvori poklon!" Javi se njena majka, a Cherie zagrize usnu. "Ne, sutra ću. Zaista mislim da je tako najbolje." Rekla sam vam. Danas ga neće otvoriti. No, sutra.. Oh, sutra možda i hoće.

_____________________________________________________________________________________
Bok. Da, opet kasnim. I znam da to nije u redu. I ovo je kratko. Zato sam mislila sutra staviti sljedeći nastavak da vam se odužim što ste toliko čekali. A vi ostavite koji komentar da se ne trudim bezveze. Volim vas❤

00:15 » the second season of catoptrophobiaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora