Bölüm 7(M)

602 32 13
                                    


Not: Oruçlu arkadaşlarımızın iftardan sonra okuması önemle rica olunur askdjalsd


               Jongin ile bir süre dans etmiştik, şimdi herkes masanın etrafındaki yerlerine oturmuş son içkilerini içiyordu. Suho ve Chen eğlencesini bulmuş ve partinin başından beri takıldıkları çocuğa bildiğin koşmaya başlamışlardı. Çocuğun adı Yixing ve tatlı biriydi. Chen bunu canlı canlı yer, Suho da sabaha çıkarmazdı. Şimdiden onun adına üzülmeye başlamıştım. Sehunla Taeyong masanın en köşesine oturmuş aralarında bir şeyler konuşuyorlardı. Zaten bizimle neden takıldıklarını çözememiştim. Sehun'un da en az benim ondan hoşlanmadığım kadar benden hazzetmediğini fark etmiştim. Birbirimize aynı sınıfta da hiç ısınamamıştık zaten. Chanyeol da en sonunda aramıza katılıp karşımdaki koltuğa oturdu.

"En sonunda aramıza teşrif edebildiniz Bay Park" dedi chen Chanyeol'u omzundan hafif sallayarak.

"Ne o beni mi özledin" dedi Chanyeol Chen'i kolları altına çekerek.

"Yine kimin günahına girdin?" Jongin arsız bakışlar atarak Chanyeol'a sataştı.

"Hayal bile edemeyeceğin kadar seksi birinin. Bedeni beni günaha çağırıyor gibiydi." Chanyeol bakışlarını bir an bana kaydırsa da hemen Jongin'e geri döndürdü.

"He bu seferde şeytanla mı seviştin kesin" diyerek Chen kahkahalarını daha da arttırır. Aralarındaki atışmalarına bir süre devam etmişler ve masadakiler onların atışmalarıyla eğlenmişti. Benim dışımda. Chanyeol hiç değişmediğini, aynı arsız ve umursamazlığını gözüme sokmaya başlamıştı. Ve beni istemediğim bir durumun baş rolü yapmıştı.

"Off şimdi hiç eve gidip yalnızlığa gömülesim yok, hadi bana gelin" Jongin kafasını geriye doğru yasladığı koltuktan kaldırıp herkese ani bir teklifte bulundu.

"Okul müdürümüzle parti yapmak hep hayalimdi" dedi Chen Chanyeol'un uzun kollarını kendinden uzaklaştırmaya çalışırken.

"O zaman hayallerin bugün gerçek olmayacak, şehir dışından yarın dönecek. Gelmiyor musunuz?" herkesten onay cevapları çıktı.

"Biz eve gitsek iyi olur" Chanyeol çoğul bir şekilde konuştu.

"Neden?"

"Yarın erken kalkmalıyım" Chanyeol bakışlarını Jongin den ayırıp benimle buluşturdu.

"Baekkie?" Jongin beklenti dolu bakışlarıyla bana bakmaya başladı. Gözlerimi Chanyeol dan kaçırıp Jongin'in kollarına iyice girdim.

"Ben geleceğim" Chanyeol derin bir nefes verip yerinden kalktı.

"Ben gidiyorum, size iyi eğlenceler" Chanyeol'un kalkarken bana attığı rahatsız bakışını fark etmiş ama umursamamayı seçmiştim.

Chanyeol dan sonra bizde kalkmış Jongin'in evine gelmiştik. Jongin Suho ile içecekleri hazırlarken ben Yixing ve Chen'in ortasında oturmuş birbirilerine yazışmalarını dinliyordum. Neden aralarında oturduğumu veya nasıl oturduğumu bilmiyordum. Yixing tuvalete gideceğini söyleyip aniden kalktı. Onun kalkışıyla Chen'de hızla yerinden kalkıp onu izledi. Sanırım aralarından beni çıkarıp yazışmalarını fiile dökmeye karar verdiler. Suho ve Jongin ellerindeki içkileri önümüzdeki küçük masaya koyup oturdular.

"Yixing nerede?"

"Çok geç kaldın. Abim ikinci tura başlamak üzeredir" Taeyong yüzündeki arsız gülümsemeyle Suhoya cevap verdi.

"Ne? Yılan gitmemi beklemiş resmen" Suho hızla yerinden kalkıp üst kata yöneldi.

"Odaları olduğu gibi bulmak istiyorum sabah!" Jongin arkasından bağırdı.

Overdose(Chanbaek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin