III

7K 371 533
                                    

Emir

(20:04)

Mahir'in attığı konuma geldiğimde oldukça lüks bir restoran ile karşılaştım. Rezervasyon ile müşteri aldıkları belliydi. Kapıya geldiğimde  görevli beni dikkatle süzdü.

"Hoşgeldiniz efendim. Rezervasyonunuz var mı?"

"Mahir Ataman adına olması gerekiyordu."

"Sizin isminizi rica edebilir miyim?"

"Emir Sedefoğlu." Gülümseyerek cevap vermiştim.

"Evet efendim. Sizleri 28 numaralı masaya alabiliriz. Mahir bey birazdan burada olacak. Sizlere not bırakmış. Biraz gecikeceğini söylemiş. Arkadaşlarımız özel olarak sizlerle ilgilenecekler."

"Çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz."

Kapıya gelen garson masaya kadar bana eşlik etti. Belli ki Mahir kart horozu bu gece için bir şeyler planlamıştı. Az önceki garson masaya bir şarap getirdi. Şarabı açtıktan sonra tatmam için kadehi bir miktar doldurdu. Beğendiğimi belirtip doldurmasını rica ettim.

***
(20:36)

Yaklaşık yarım saattir Mahir'i bekliyordum. İkinci kadehi de içmiştim. Artık gelmeyeceğini düşünerek masadan kalktığımda arkamı döner dönmez Mahir ile karşılaştım.

Beklettiği için sinirli olsam da belli etmedim. Sahte gülümsememle konuştum. "Ben de kalkıyordum. Artık gelmezsin diye düşünmüştüm."

"Çok özür dilerim Emirciğim. Karımın gereksiz işleriyle uğraşmak zorundaydım. Kendimi affettireceğim. Lütfen oturalım."

Tekrardan sandalyeme oturdum. Mahir ise karşımdaki yerini aldı. Klasik iş sohbetleri ile yemeğimizi yedik. Yemek bittikten sonra ise bir gece kulübüne gitmeyi teklif etti. Ben de bu teklifine hayır demedim. Zaten hafta sonunu gece kulüplerinde geçirmek benim favori aktivitemdi.

***
(22:49)

Gece kulübüne Mahir'in arabası ile gelmiştik. Restorandan çıktığımızda şoförü gönderip arabayı kendisi süreceğini söylemişti. Arabadan inmek için kapı kolunu tuttuğumda Mahir'in elini bacağımda hissettim.

"Bu gece eğleneceğiz. Söz mü?"

Önce eline baktım. Kafamı kaldırıp onunla göz göze geldim. Gülümsedim. "Elbette. Bu geceki eğlencemizi hiç unutamayacaksın." Sırıtarak karşılık verdi. Ama başına geleceklerden haberi yoktu.

Gece kulübünün kapısından itibaren Mahir herkes ile selamlaştı. Burada da tanındığı belliydi. İçeri girdiğimizde orada çalışan biri bir şey demeden bize eşlik etti. Bizi vip localardan birini götürdü. Tahminime göre Mahir buraya geldiğinde bu localardan birinde takılıyordu. Deriden yapılmış parlak kırmızı koltuklara oturduktan bir süre sonra viski geldi. Viski servisi yapıldıktan sonra Mahir eli ile garsonun çıkmasını işaret etti. Baş başa kalmıştık. Viski bardağını tokuşturmak için bana doğru uzattı. Aynı şekilde karşılık verdim.

"Sonunda başbaşa kaldık. Burada bizi kimse rahatsız etmez. Biraz gevşeyelim mi ?" dedi.

Viski bardağını masaya bırakıp koltukta yanına doğru yaklaştım. Aramızdaki mesafeyi kapattım. İyice dibine girmiştim. Heyecanlandığı belliydi. Gözlerimin içine bakıyordu. Gözlerimi gözlerinden ayırmadan elimi sertliğine götürdüm. İstifini bozmadı. Elimle aşağı yukarı hareketler yapmaya devam ettim. Bir elini sırtıma diğer eline kalçama götürdü. Beni kendine çekti. Dudaklarımdan öpmek istediğini anladım. Koltukta dizlerimin üzerine çıkmıştım. Onunla öpüşmeyi midem kaldırmayacağı için farkettirmeden boynumu onun yüzüne doğru çevirdim. Boynuma öpücükler bırakırken elleriyle kalçalarımı sıkıyordu. Bir süre daha devam etti. Yavaşça kendimi geriye çektim.

GÜNAHLARIN GAZABI(GAY)(GERİLİM)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin