Choosing shoes, that's difficult

108 9 0
                                    

Hey, τι κάνετε? Χρόνια και ζαμανια, έτσι? Ελπίζω μόνο να μην αφαιρέσατε το βιβλίο μου από την βιβλιοθήκη σας, γιατί σίγουρα το ξεχάσατε. Τέλος πάντων, σημασία για μένα έχει που γύρισα έστω και προσωρινά.

..................................

Όλες, λοιπόν ξέρουμε πως τα παπούτσια είναι το πάθος μιας γυναίκας.

Τι καλύτερο, λοιπόν από το να ξέρουμε πως μπορούμε να υποστηρίξουμε ψηλά και flat παπούτσια.

Συνήθως οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζουν να φοράνε στις εξόδους τους ψηλά παπούτσια όπως: γόβες, πέδιλα κ.α

Προσωπικά πάντα, τα ψηλά παπούτσια δεν μου αρέσουν πολύ και πιστεύω όταν έρθει η ώρα να τα φορέσω δεν θα είναι για πολύ.

Αν όμως σκεφτούμε πιο πρακτικά, θα καταλάβουμε πως η κάθε έξοδο, απαιτεί πάντα και τα κατάλληλα παπούτσια.

Αναλυτικότερα:

Σε κάποιον γάμο ή βάπτιση:

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι επιλογές παπουτσιών δεν είναι και δεκάδες.

Μπορείς εσύ αν βάλεις κάποιο μάξι φόρεμα, να συνδυάσεις προφανώς ψηλά παπούτσια.

Αν το χρώμα του φορέματος που επιλέξατε είναι σε παστέλ αποχρώσεις, τότε εσείς μπορείτε να φορέσετε γόβες ή πέδιλα στο ίδιο χρώμα και ακόμα καλύτερα αν είναι στο χρώμα του δέρματος σας και εσείς είστε λίγο πιο μαυρισμένη από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Αν τώρα το φόρεμα σας έχει χρώμα ή '' παρδαλούς ''  χρωματισμούς, τότε αγαπητές μου πρέπει να προσέξετε ακόμη περισσότερο τι είδους παπούτσια να διαλέξετε

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Αν τώρα το φόρεμα σας έχει χρώμα ή '' παρδαλούς '' χρωματισμούς, τότε αγαπητές μου πρέπει να προσέξετε ακόμη περισσότερο τι είδους παπούτσια να διαλέξετε.

Φυσικά θα προσέξετε τα παπούτσια να είναι σε πιο απαλούς τόνους, από το φόρεμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα επιλέξετε παπούτσια πιο φανταχτερά από το χρωματιστό ήδη φόρεμα.

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
𝙂𝙞𝙧𝙡𝙮 𝙏𝙞𝙢𝙚 🌺Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα