16~

1.6K 134 45
                                    

Merhabalar efendim kitabı okuyan çok ama yorum ve vote veren yok lütfen görmezden gelip gitmeyin ):

...

"Senin burda ne işin var Pol? Benim için mi geldin ama ben sana odayı söylememiştim hem biraz dışarıda bekle üstümü giyip geleceğim."

Ayağımla kapıyı ittirdim.

"Kim gelmiş hayatım?" Dedi banyonun kapısını açan sevgilim dediğim Ufuk,belinde havlusuyla.

"Hassiktir!"

"Ne oluyor ya!?" Dedi her şeyden habersiz Lili.

Sinirle birkaç adım atıp ufuğu çıplak göğsünden doğru ittirdim. "Bana bunu nasıl yaparsın lan?"

"Özür dilerim."

"Ben sana bir kere bile sarılmadım sen her kızı koynuna almışsın. Senden nefret ediyorum!"

"Ne oluyor Pol!?" Diye sinirle soran Lili'ye döndüm.

Omzundan sertçe kavradım. "Belli ki birlikte olmuşsunuz. Senin bu birlikte olduğun çocuk benim bir yıldır sevgilim!" Diye çığırdım.

Lili'nin gözlerinden aynı anda hem üzüntü hem utanç hem pişmanlık hem öfke geçtiğine şahit oldum.

"Ben seni kendi sevgilime hazırlamışım lan. Ben bildiğin sevgilimin koynuna girecek kızı süslemişim." Dedim yere çöküp başımı ellerimin arasına aldım.

Hala belinde havlusu duran Ufuk yanıma eğildi. Omzuma dokunacakken kendimi geri çekip "DOKUNMA BANA!" Diye çığırdım.

"Pol çok üzgünüm!"

"Siktir git üzgün falan değilsin Ufuk. BANA SENİ SEVİYORUM DERKEN PİŞMANLIK DUYUYOR MUYDUN? ANNENLE BABAN DA KOVMAMIŞTIR SENİ ŞİMDİ EVDEN. HANGİ OROSPU İÇİN GELDİN OTELE!? Ben varya..." diyip kendimi gösterdim parmak ucumla

"... sana güvendiğim için kendime çok kızıyorum. Allah belanı versin." Diyip ittirdim. Dengesini kaybedecek gibi oldu fakat düşmedi.

"Sen var ya!" Diyip Liliye döndüm.

"Benim odama sakın gelme! SİKTİR GİT nerede kalacaksan kal!" Diye bağırdım.

Ayağa kalkıp sinirle tokat attım Ufuk'a ve çıktım odadan.

Sinirden ağlamamak için tuttuğum gözyaşlarımı odadan çıktığım gibi dökmeye başladım. "Allah kahretsin ... Allah belanızı versin." Diye saydıra saydıra yürüyordum. Odama inip sırtımı kapıya yaslayıp yere çömeldim.

Yasmin yataktan hafifçe doğruldu. "Ne olu..."

"Ne oldu sana!?" Diye telaşla yanıma geldi. Birden sarılıp hüngür hüngür ağlamaya başladım.

"Yasmin ben aldatıldım Lili, Ufuk; aynı oda , havlu!" Hıçkıra hıçkıra konuşmaya çalışmamdan anlamadığını biliyordum.

"Güzelim çok üzgünüm elimden bir şey gelmiyor lütfen kalk duşa gir bi kendine gel. Lütfen benim için." Ondan destek alarak ayağa kalktım ve duşa girdim. Yaklaşık bir 25-30 dakika parmak uçlarım büzüşecek süreyi geçtiğinde duştan çıktım. Yorgun yorgun Yasmin'in gözlerine baktım. "Üstünü giyin sonra da uyu hiçbir şey düşünme hiçbir şey dinleme. Ben senin ilk defa ağladığını görüyorum. Hem senin lakabın Polyanna sana yakışmıyor ağlamak. Siktir et Lili'yi de Ufuk dediğin kişiyi de. Belli ki Ufuk'u tanıyorsun ve seni Lili ile aldattı sanırım. Ama demek ki tam anlamıyla tanıyamamışsın. İnsanlar güvenilmeli haketmez ama sen güvenmemeyi beceremeyecek kadar temiz kalplisin ve ben senin bu temiz kalbini kirli insanların pisletmesini istemiyorum." Dedi dolu gözleriyle Yasmin.

"İyiki varsın kardeşim." Dedim dolu gözlerimle

"Sen de." Dedi gözünden bi damla akan Yasmin.

Evet gerçek arkadaşlığın kuralıdır bu. Ağlarsan birlikte ağlar gülersen birlikte gülersin. Düşerse kaldırırsın , düşersen kaldırır; bazen de birlikte düşersiniz. Anlatmasan bile anlar seni. Üzüldüğünde yaslanacağın omuzdur. Bi insan sevgilisinden bile bulamayacağı sevgiyi arkadaşından bulabilir. Arkadaş demek aile demektir. Bazen seni bir anne şefkati ile sever bazen babandan harçlık alamadığında maddi destek sağlar. Neyi sevip neyi sevmediğini öz kardeşimden daha iyi bilir. Yani gerçek arkadaş kardeştir.

Onu üzmemek için "Peki!" Diyip üzerimi giyindim. Yatağa yatıp yorganımı üzerime çektim.

"Seni seviyorum kardeşim." diyip saçımı sevdi.

"Ben de." Dedim kısık sesimle. "Hadi uyu güzelim." Diyip kendi yatağına geçti.

Aldatılmak güven kırıklığının en büyük sebebidir. Mesela benim bir daha kimseye güven duyamamamın sebebi bu gün olacağını bilmiyordum.

Aldatan insana yetemediğim için aldatmamıştı benim. Kendimi suçlamayacaktım. Aldatmak karaktersizliktir. Sevmiyorsan ayrılırsın. Sevgiyi başkasında aramazsın birlikteyken.

Şu an nasıl hissettiğimi pek anlatamam belki. Sadece güveni kırılanlar anlar beni şimdi üzerimde çok büyük bir pişmanlık var, söylediklerimden dolayı değil ona güvendiğimden dolayı pişmanım. Bir yorgunluk var üzerimde bir yıldır kurduğum hayaller üzerime üzerime geliyor sanki ve ben onlardan kaçmaya çalışıyorum. Gözlerimde biraz yaş var. Birlikte dinlediğimiz şarkılar aklıma geliyor gözlerime baskı yapıyor beynim. Kalbim mi? Sevme yetisini kaybetti. Bir daha kimseyi sevmemek için yemin etti.

Ve ben şimdi uyuyamayacak kadar düşünceli fakat uyumak zorunda kalacak kadar düşüncelerinden korkan bir insanım.

Umarım rüyalarımda olmazsın.

...

ŞİZOFREN MİSİN?~texting~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin