♡♡♡ TEŞEKKÜRLER ♡♡♡

77.5K 1.8K 94
                                    

Öncelikle arkadaşlar yazmaya başladım son beş yılda en büyük desteklerden birini gördüm ben bu çalışmamda :)

Aslında beş yıldır yazmama rağmen düzenli yazmadığım için yani hep birşeylere kızıp yarım bıraktığım için kendimi tam anlamıyla geliştiremedim...

Ama son zamanlarda ki yani iki - üç aydır düzenli yazıyorum ve kendimi az da olsa geliştirdiğime inanıyorum, bunda sizlerin katkısı çok büyük :) Sizler bu kadar çok ilgili ve alakalı olmasaydınız ben yine yazmayı bırakabilirdim :) Aslında bırakmamın nedeni de kızgınlık bazı şeylere duyduğum... Amatör yazların kitaplarının çıkmasına çok seviniyorum ve destekliyorum bunu öncelikle belirtmek isterim ama tek çok okuyanı var diye küfürden ibaret doğru düzgün kurgusu olmayanların kitap diye çıkması beni üzüyor... Ve bu bana acaba bende mi bir hata var sorusunu sormama neden oluyor?

Bugüne kadar siz okuyucularımla bu hale geldim, bundan sonrada sizlerle devam etmek istiyorum inşallah :) Bazılarınızın kitabın çıksa okuruz, kitabın çıksa gece de en az 100 sayfa okunur, kitabın çıkmalı gibi yorumları beni gerçekten çok mutlu ediyor o kişilere de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum :) Kitabın çıkmasını elbette ki çok istiyorum, bu hikayemizin elinizde kitap olarka görmeyi sonra hepinizin bu güzel kitapla çekindiğiniz resimlerinizi bana atmanızı, yorumlarınızı.... Kısacası hayal çok ama uygulanır mı bilemiyorum :) Açıkcası umudumda kalmadı. Her neyse konuya dönelim :) Bu zamana kadar yanımda olan siz okuyucu dostlarıma herşey için çok teşekkür ederim.

Şimdi çoğu kişi yeni bölümü soracak fakat şuan için pek uygun değilim uygun olduğumda yayınlarım canlarım :) Sizleri çok seviyorum, iyi ki varsınız... İyi ki beni okuyorsunuz, hoş kalın dostlarım :)

Güzelim!(Sevdanın Külleri)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora