third

1.2K 42 7
                                    

Jézusom, de régen nem írtam már, konkrétan hetek óta nem, viszont akkor itt az ideje, hogy meséljek.

A mai reggel furcsán indult, ugyanis mikor megnéztem a telefonomat a következő fogadott:

Degeneráltak gyülekezete🤯🤡🔞😂(csoport)

Zsoca🤪🧔
Csórók, reggel tala suli előtt, oké.

Don Pepe💩🍕
Fel se tudok kelni, lol.

Xanax👼😈
Mire készülsz, he?🤔

Tina😴🍷(én)
Arra én is kíváncsi lennék...

Nem tudtam hirtelen, hogy mire véljem ezt az egészet. Zsoca odahív minket a suli elé? Ráadásul reggel? Ez nem éppen volt rá jellemző. Ezzel nem foglalkozva elkészültem, majd el is indultam itthonról, kivételesen gyalog. Ilyen szép és meleg időben imádok sétálni.

A suli előtt megpillantottam egy kisebb csapatot és egyből gondoltam, hogy ők a mieink lesznek. Odamentem hozzájuk, majd mindenkivel a szokásos köszönési formát eljátszottuk.

- Merre van már ez a jómadár? - kérdeztem a többiektől.

- Fogalmam sincs, de idetolhatná már a seggét. Vagy negyedórája itt állok már - válaszolt unottan Ákos.

Ó, igen, Ákost még be sem mutattam. Pótlom:

Ákos: a pénzes. Nagyon gazdagok a szülei, emiatt persze mi nem használjuk ki, nyilván. Egyébként nyáron neki hála mentünk el nyaralni, ő biztosította a helyet. Tipikus buliarc, aki nagyon jól néz ki és tapadnak rá a csajok. Most kérdezhetnétek, hogy mit keres akkor a mi csapatunkban? Na igen, azt mi sem tudjuk, de örülünk neki, hogy itt van velünk.

Már majdnem mindenki megérkezett, de Zsoca még sehol sem volt. Egy idő után kezdtük azt hinni, hogy át lettünk verve. Végül is mi se gondolhattuk komolyan, hogy majd ilyen korán idejön a suli elé, jó vicc.

Hirtelen arra lettünk figyelmesek, hogy valaki a messzi távolban nagyon kiabál, rá pár másodpercre Zsoca fordult be a sarkon egy rózsaszín kempinggel. Mikor én megláttam azt alatta már elkezdtem nevetni, a jelenetéről nem is beszélve, a végére már konkrétan folyt a könnyem.

- Na mizu nép? - driftelt be a bicóval elénk Zsoca, aki nem volt egyedül ugyanis egy srác is volt vele BMX-szel, aki szintúgy szakadt a nevetéstől, mint mi.

- Hát ezért megérte várni, te barom - törölgette a könnyeit Lina.

Hát ez hihetetlen. Linát se mutattam még be, pótolom rögtön:

Karolina: Linának szólítjuk, kivéve a hülye trió, ők néha karónak hívják, bolondok. Tipikus hisztis lány, jó fej meg minden, de nagyon hisztis tud lenni. Allergiás arra, ha valami nem áll tökéletesen rajta. Közben ő sem tökéletes, mert ő is cigizik, nem is értem.

- Azt hittem valami kreatívabbat találsz ki, de ez is jó egynek - szólalt meg hirtelen Xani.

- Ne fikázd a remekművemet asszony - durcizott be Zsoca.

- Hát azért az túlzás, hogy ez remekmű lenne - szóltam meg szegényt én is, mire még jobban bedurcizott.

Ezen csak elmosolyodtam, majd észrevettem, hogy nagyon figyel engem valaki. Odanéztem a bámulóm irányába és az új srácot pillantottam meg, mivel nem ismerem ezért nem akartam beszólni neki, szóval próbáltam figyelmen kívül hagyni, hogy egyfolytában engem néz.

- Na jól van, menjünk be - szólalt meg Pepe, amit mindannyian furcsálltunk.

Pepe nem az a típus, aki minél hamarabb be akar menni a suliba, sőt inkább el is kerüli, annyira szereti.

Boastful || Kempf ZozoWhere stories live. Discover now