tizedik rész

3.9K 307 36
                                    

tizedik részGracie szemszöge

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

tizedik rész
Gracie szemszöge

     Kihagytam a közös edzéseket a héten, helyette az utcánkban futottam, körbe a háztömb körül, és a kertben edzettem azzal a pár súllyal, amink volt otthon még abból az időből, mikor apa úgy érezte mérhetetlen erő lakozik benne, és ki akarja gyúrni magát. Nem mertem Reevel kettesben maradni, egyszerűen nem is tudtam. Ahogy teltek a napok, és egyre többször figyeltem vonásait, amikor nem vett észre, vagy nem sejtette hogy nézem, rájöttem, hogy határozottan megindultam a lejtőn. Beleszerettem a legjobb barátomba, aki gyakorlatilag szívességből lefeküdt velem. Ami rendkívül megalázó.

Haza is egyedül jártam, metróztam, vagy éppen Daisy a kosárcsapatban játszó másodikos lány hozott haza, mert egy irányba laktunk. Reece nem keresett azóta telefonon, hétfőn befejezte a rohanást utánam, és úgy tűnt kivár. Rájött, hogy nem nyílok meg neki idő előtt.

A szalagavató próbája is elkezdődött már, azon sem jelentem meg, pedig gyűlöltem cserben hagyni a fiút, de a tánc érintésekről szólt, én pedig képtelen lettem volna rá. Még nem álltam készen rá.

Anyáék észrevették, hogy Reece és én fasírtban vagyunk, bár fogalmuk sem volt róla miért. Szerencsére. Azért kíváncsi lettem volna apa fejére, mikor azt mondom neki, hogy Gracie-maci belenyalt az élvezetek mézes csuprába, méghozzá Reece Beckerrel. Aztán anya arcára, mikor tudatosul benne, hogy kislánya a fiú újabb csábításának áldozata lett. Bár őszintén szólva, nem voltam benne biztos, hogy csak egy voltam a listán, mert Reece egy lányra sem nézett a történtek oda, bár kitudja, talán csak rosszul láttam.

Amit viszont nagyon jól láttam, az az volt, hogy Chris keresett engem, és beszélni akart velem. Talán, hogy újabb randit kérjen tőlem, esetleg újabb csókra hívjon. Csakhogy nem voltam mostanában erre hangolva. Sőt, egyáltalán nem. Reece Beckerre voltam hangolva.

— Készülj Grace — szólt fel apa a szobámba, hallottam, ahogy pakolni kezd. — Mindjárt indulunk.

Látogatóba mentünk nagyihoz, Portland mellé, a hétvégén most először mozdultam ki, mégha tulajdonképpen csupán ötven kilométert is tettem meg, és azt is kocsiban ülve, zenét hallgatva. Magamra kaptam egy kapucnis pulóvert, és a fejembe húztam, a hajamat copfba kötöttem a tarkóm alján, hogy ne zavarjon. Legszívesebben napszemüveget is húztam volna, csak éppen szakadt kint az eső.

— Jövök — kiáltottam le, és ledobogtam a lépcsőn. Magamra húztam a Jordan 1-emet, majd felálltam, és a bejárati ajtóhoz léptem. — Indulhatunk.

— Oké, akkor a kocsiba mindenki — irányította apa a családi forgalmat a Jeep felé, amivel már kiállt a járdára, a ház elé.

Bepattantam az autóba, apa pedig beindította a motort, és már zötyögtünk is ki a kertvárosból az autópálya felé, megünnepelni nagyi hetvenkettedik születésnapját. Talán pont ez kellett most nekem.

Adrenalin fröccsWhere stories live. Discover now