~1~

1K 35 45
                                    

Ben tae.Kim taehyung. TJK şirketinin bir diğer patronu.  Hayatımdan memnunmuyum? Ahh kesinlikle hayır. Bakmayın böyle bir şirketin ortağıyım ama başarısız beceriksizin tekiyim.
Hah ben bile kabullendim. Hayatım çok boktan. Bunun bir diger sebebi ise başkalarına karşı soğuk bana karşı  ise ukala piçin teki kas yığını ortağım jeon jungkook. Evet ortağım olabilir falan filan ama ortaklikta bile insanlar birbirine rakip olur. Bizim gibi... ne işe koyulsak, ne işi almaya çalışsak jungkook performansıyla rakiplerimizi bile etkiler. Sözleri bir-bir seçmesi, diksiyonu ve en önemlisi erkeksi yakışıklılığı eh.. bu yuzdende ben hep ikinci planda kalirim. Hep arkalarda. Dogrusu bende kotu sayilmam ama kel onhn yuzunden sunumlarimi unutur, kekelemeye terlemeye başlarım. Bu yüzden işi hiçbir zaman ben almam. Neden kekeliyorum biliyor musunuz? Jungkook ne zaman sunum sırası bana gelse kulağıma fisildar , goz kirpar veya bir iki etkili hareket yapar. Bense onun karşısında eriyip terlemeye başlarım.
En çokta neyden nefret ediyorum biliyor muzunuz?! Beni etkilemesi! Bunu artık inkar etmiyecegim. Ondan etkileniyorum..
Herkese soguk davranan jeon benim yanimda serseri, ukala tipten  başkası değil, patronluktan baska medelliklede meşgul olup sehrin kapaklarına yerleşiyor. Basarili biri. Bundan baska tum kızların dikkatide onda oluyor. Jungkooka yaklaşmak icin her seyi yapar hale geldiler. Jungkooksa hic birine yuz vermiyor. Koççum benim. Jungkookun cinsel yönünü bilmiyorum ama bir gun ondan etkilendigimi gorurse belkide benden nefret eder....igrenir. bunun icin elimden geleni yapiyorum. Aksi taktirde kotu duruma dusebilirim. Onu seviyor muyum?...... eheheheh sacmalamayin tabikide sevmiyorum.... sanirim...galiba yani.., hadi ama ne zaman erkeklerden hoşlanor oldum! aishhh

Başımı iki yana sallayarak kafami toparlamaya caliştım. Emin adimlarla calisanlarin selamlarini  alarak  asansore yaklaştım. Altın rengi kapilar acildiktan sonra büyük  aynada yakışıklı görkemim beni karşılamış gülumseyerek asansore binmistim.
30 kattan oluşan bu sirketin 30. Katinda sadece jungkookun ve benim yan yana ofislerimiz vardı. Şirketi  en görkemli yeri  bizimdi. Doğrusu bizim olmicakta kimin olucak.

30. tuşa bastigim gibi kapilar baglanmaya baslamisti. Tabi biri elini hizla uzatana kadar. Ukala bir gulumsemeyle iceriye girmis
sakince ustunu toparladiktan sonra 30'a basmıştı, simdiki durumunuzsa sesizlikten kayip olmus iki gencin  yan yana durmasiydi.

Jk; suratın neden asık tae?

Kendini aynaya yaslamasiyla ellerini cebine sokmuş
Yan sırıtişla bana yonlendirmisti bakışlarını. Biliyorum hep beni sinir etmek icin yapiyordu bunları ama guclu olmalıydım.

Tae; sana öyle gelmiş!

Goz devirmis ona bakmadan konusmustum. O ise dahada sırıtmış  alayla konuşmuştu

Jk; yine huysuzlandı  koca bebeğim.

Kaşlarımı catmiş ona dönmüştüm

Tae; bebek sensin!

Sesli bir gülüş bırakmıştı ortaya

Jk; bunu sen mi soyluyorsu tae? Bebek gibi hırçınsın gerçekten

İşte yine basarmisti kızdırmayı. Her seye sinirlenen biri olduğum  için bu jungkook oldugunda daha da sinirlenmeye basliyordum.

Hizli adimlarimla cevikce yakasindan tutmus ellerini cebinden  çıkmasını durusununsa bozulmasının saglamistim "kıçımın bebeğı jk! kıçımın!!" Bir anlık  duraksamada hirsli nefesim yuzune vururken sakinlesmeye çalışmıştım. O ise ukala gulumsemesini yuzunden salmamisti. Bilmedigim bir hizla yerlerimiz değişmiş aynaya carpmamla inlemis gozlerimi kısmıştım. Jungkooksa iki elini  yana koymus  yuzunu bana yaklastirarak beni sıkıştırmayı başarmıştı. Yüzünde korkutucu bir gülümseme  varken tirsmistim. Evet altima sıçacagım. Nerde o cesaretli taehyung? Kendi ağzımı sikeyim!


483 kelime❤

Şımarık ortağım (taekook)  {TAMAMLANDI}Where stories live. Discover now