~2~

775 35 15
                                    

Siktiğimin gülüşünü yine göstermişti bana ukala! Altında git gide küçülürken olabildiği kadar kendimi arkaya itmiştim. O ise gözlerini devirdikten sonra yine bakmıştı bana. Gülüşü yoktu. Onun yerini sadece beni korkutucak derece olan soğuklukta bakısları kalmistil bu bakislardan korktuğumu soylemismiydim?
Ne kadar beni etkilesede bir o kadarda üstümde korku yaratacak davranışları vardi ki ürpermemi sağlıyordu.

Koyu irisleri gözümün en derinliklerine isabet ederken tislamisti

Jk; bir daha sakın,sakın küfir edeyim deme.

Ve dingg asansörün kapıları açılırken havalı bir sekilde saçlarını  arkaya doğru  taramış, az önceki  garip ortami terk etmisti. Bense ehh... biraz donmuş olabilirim. Ama cok az. Azıcık yani.

Jungkooku hiç bir  zaman anlamamışımdır. Çok garip bir kişiliğe  sahip olmuştur benim gözümde. Örneğin ani ruh değişimi. Asansor olayıda buna en büyük  örneklerden biri. Gülerken bile en soğuk kişi olabilir. Zaten öylede.....bana karsi alayala gülmesi sinirlerimi tepeme çıkarıyordu.Ortak olsak bile onunla şakalaşıp, gülmeyiz. Ben hep agresif biri olmuşumdur. O ise soğuk. Aslında başkalarına karş soğuk. Bana da soguk ama hayatinda olabilecek tüm gülücüklerini ve siritmalarıni benimle paylaşır. Kafamı jeon işhal etmişken odamı da park konuşkan pofuduk jiminin sesi işgal etmişti. Ahh jimin benim küçüklüğümden beri en yakın arkadaşım. Sevecen ve aşırı konuşkan biri sevimli tipine rağmen  hep çapkınlık pesinde olur. Ehhh simdide oyle sayılır.

Kafamı fikirlerden arindirmis jiminin sohbetine dahil olmaya çalışıyordum.

Jm;  taee~ oyun bozanlık yapma iste gidelim

Muhtemelen yine bara gitmek isticek.

Tae; hayır

Sitemli tonda söyleyip beni bekleyen is yığınına vermiştim ilgimi jimi ise hep olduğu gibi yalvarıyor du. Ne zaman büyüyecek bu çocuk aklim almıyor. Tüm gün partilerde veya kızların hakkinda konuşuyor. Kendiside babasindan miras kalma bir şirket var ama  o işleriyle ilgilenmek yerine tüm gün barda takılıyor.

Jm; niye ama gidelim işteee

Asabi görünmeye çalışan dostum aslında sevimli olduğundan  habersizdi.

Tae; jimin yarin işi  almamiz lazim ama sen gelmis benimle  kız  tavla diyorsun.

Sakin davranarak konuştuğumda yine evraklarla karışmıştı  başım. O ise gülmüş  ve sırıtarak bana bakmıştı. Yek kaşımı kaldirmis sorarcasına ona bakmıştım.

Jm; ehh sen 'ultra seksi, kıvrımlarıyla beni sertleştiren ortağım ateş topu jungkookun yaninda kaliyorum' diyorsan gelmeye bilirsin.

Tae; SİKERİM SENI PARK JİMİN!

Sırıtarak aceleyle odadan çıktığında şakaklarımı ovusturmuştum.
Bu çocuk gercekten cok yorucu. Aishh bir kac deve ona jungkooktan etkilendiğimi söylemiştim ve bundan sonra bum! Her zaman benimle alay edip,gülüyordu.Hayir ya ben jungkooku sevmiyorum ki ben hep kızlardan etkilenen biri olmuşumdur. Yani 15 yıl önce öyleydi.

Kırmızı ceketimi giyerek odamın yarısını kaplayan camdan gecenin en guzel tonuna bakiyordum. Derin bir iç çekerek saatime bakmistim. Saat 21:56 oldugunh gordugumde bu saate kimsenin sirkette olmadığı  aklima geldi.Muhtemelen o buradaydı iş cantami elime almis odadan çıkmıştım. Koridorda sessizlik hakimken odamın yanindaki oda dikkatimi cekmisti. Acaba buradamiydi?

Başıma ne geleceğini umursamadan merakima yenik düşmüş ortagimin odasina adimlamistim. Kapiyi actigim gibi sadece benimki gibi olan odanin camindan gelen ay ışığıyla kaplanmis odayı görmüştüm. Gözum jungkooku ararken yavasca masasina dogru adimladim. Masası sadece klasik masa lambasiyla aydinlanirken koltuğundaki siyah ceketi dikkatimi çekmişti fozumu haylazca etrafta gezdirmis odada kimsenin olmadığını  anladigimda koltuğuna  ilerledim celetinin yakasindan tutarak yavaşca havalandirmistim. Benim markam gucciyken onunkinin ne oldugunu bilmiyordum. Öhöm yani markasina bakmicaktım. Burnuma kiraz kokusu gelince kokunun ceketten geldigini anladım. Istemesem bile bu koku beni etkisi altına alırken ceketi burnuma götürdüm. Gözlerimi kapatıp derince içime çekmiştim  kokuyu.

Jk; yaramaz bebek, ceketime mi sulaniyorsun sen?

533 kelime❤

Şımarık ortağım (taekook)  {TAMAMLANDI}Where stories live. Discover now