Bölüm 6

18 3 0
                                    


 6.BÖLÜM

Şaşkınlık...

Tam ben şaşkınlıkla neler oluyor diye sormaya hazırlanıyordum ki Oğuz'un ve Zeynep'in hızlı hızlı yürümeye başlamasından dolayı bu fırsatı bulamayıp onları takip etmek zorunda kaldım. Biraz ilerleyip çardakta ki banklara oturdular. Bu belirsizlik beni bir hayli korkutmuştu. Ancak Oğuz soru sormamıza meydan vermeden hemen söze başladı.

"Şimdi kızlar... ev burası ancak kapıyı çalmadım farkındaysanız. Şu an içeride on iki kişi varmış. Bunların kim olduklarını ben de bilmiyorum. Yani belki hepsini tanıyorumdur ya da birkaçını tanıyorumdur. Sadece bir tanesinden eminim. Benim en samimi arkadaşlarımdan birisi Harun. O da çocukluk arkadaşım. Sevip güvendiğim bir arkadaşım. Mimarlık okuyor. İçeriye girdiğimde, tabii sizde anlatacaklarımdan sonra benimle girecek olursanız sizi onunla tanıştırmayacağım. Evet, yanlış duymuş gibi bakmayın yüzüme, tanıştırmayacağım dedim. Daha doğrusu içeride ki hiç kimse birbiriyle tanışıp konuşmayacakmış. Ne kadar zorladıysam Harun bilgi vermedi. Eğer bilgi verecek olursa elenmekten falan bahsetti. Sadece son olarak şunu söyleyebilirim ki bu bir tür oyunmuş ve sonunda oldukça yüksek paralar kazanılacakmış. Bundan sonrasını bende bilmiyorum.

Beni Harun davet etti. Herkesin bir ya da iki kişi davet etme hakkı varmış. Bana sevip güvenebileceğin kız arkadaşın varsa çağır dedi. Kabul edip etmemeyi açıkçası bende çok düşündüm. Ama Harun çok para kazanma şansımız olabilir değince para malum tatlı geldi kabul ettim. Hem ne olabilirdi ki. İşte zenginlerin eğlence anlayışı...

Zeynep'te Üniversite sonuçlarından dolayı stresli olduğundan bahsedince aklıma onu da dahil etmek geldi, ama Karmen senden haberim yoktu. Şu saatten sonra karar sizin, içeriye girip girmemek size bağlı. Ama ben kesinlikle gireceğim" demişti.

Peki ya biz ne yapacaktık? İçeriye girmeli miydik?

KARMEN- iNTİKAMWhere stories live. Discover now