18

112 11 10
                                    

🎶: RBB-Red Velvet
Fall in Love-Youngjae
I Love You 3000 II-Jackson Wang

Taehyung ve Jeongguk yeni ebeveyn olmuş çifti biraz yalnız bırakmaya karar verip dışarı çıktılar. O sırada kapının önünden tanıdık biri geçiyordu.

Ju: ''Taehyung burada ne işin var, yarın gelmeyecek miydin, bir şey mi oldu ?''

Doktor telaşlı şekilde Taehyung'u incelerken Taehyung onu durdurdu. Jeongguk bu olanları anlamaya çalışıyordu. 

T: ''Hayır, abimin eşi doğum yaptı, biz de bebeği görmeye geldik.''

Ju: ''Oh, tebrik ederim. Sen Jeongguk olmalısın.''

J: ''Evet, peki siz kimsiniz ?''

Ju: ''Ben Kim Junmyeon, Taehyung'un doktoruyum.''

J: ''Tanıştığıma memnun oldum Junmyeon-nim''

Ju: '' Bana hyung diyebilirsin Jeongguk.''

Yaşıtlarından genç olduğu belli olan bir doktordu ve oldukça yakışıklıydı. Jeongguk olayları ondan değil Taehyung'dan öğrenmek istiyordu, bu yüzden ne doktoru olduğunu sormamıştı. Junmyeon saatine baktı ve gitmesi gerektiğini söyledi. Aslında Taehyung'un abisi olmasına şaşırsa da bunu belli etmedi. Daha sonra Taehyung ona anlatırdı zaten.''

Taehyung ve Jeongguk ondan ayrıldılar. Otomattan Jeongguk kahve, Taehyung ise su aldı. Sonrasında bahçeye çıkıp oradaki banklardan birine oturdular.

J: ''Anlatmak ister misin ?''

T: ''Öncelikle bunu senden gizleme sebebimin tamamen seni üzmemek olduğunu bilmelisin. Evet, bende kalp yetmezliği var. Defalarca ameliyat olmama rağmen bu hastalıktan kurtulamadım. Doktorlar tek çaremin kalp nakli olduğunu söylediler. Sana ilk mesaj attığım zaman aslında artık her şeyi bıraktığım zamandı. Bu yüzden sana belli bir süre vermiştim. O süre dolunca bu hastalık beni öldürmeden kendimi öldürmeyi düşünüyordum.''

O zamanları hatırlayınca Taehyung'un gözleri doldu. Titrek bir nefes aldı ve konuşmaya devam etti.

T: ''Ama sonra sen geldin. Ben tedaviden vazgeçmiştim biliyor musun ? Ama senden sonra devam etmeye karar verdim. Sen benim yaşama sebebim oldun. Sana aşık oldum. Hayatta artık bir yerim olduğunu hissettim. Önce sen hayatıma girdin, sonra abim ve o da senin sayendeydi. Ben gerçekten senden bunu sakladığım için özür dilerim Jeongguk ama senin bana acımanı istemediğim için yaptım bunu. Senin üzülmeni görme, gözlerindeki acımayı hissetme düşüncesi bile mahvetti beni. ''

Artık ikisi de ağlıyordu. Jeongguk Taehyung'a sımsıkı sarıldı. Hiç bırakmayacak gibi sarıldı. 

J: ''Biliyor musun bir efsaneye göre insanlar dört bacak ve dört kolla yaratılmıştır. Fakat tanrılar bunların fazla mükemmel olduğunu düşünerek onları ikiye bölmüştür. İnsanlar hayatlarını diğer yarılarını bulmak için yaşarlarmış. O zaman tamamlanırlarmış. Ben tamamlandım, beni sen tamamladın ve ne olursa olsun sen benim ikinci yarım olacaksın. Bununla tek başına yüzleşmek zorunda kaldığın için çok özür dilerim. Ama artık hep yanında olacağım sen istemesen bile burada olacağım.''

T: ''Seni çok seviyorum Jeongguk hem de çok.''

J: ''Ben de seni seviyorum Taehyung hem de çok.''

Jeongguk sevgilisine ,diğer yarısına, yine sımsıkı sarıldı. Kafasını göğsüne yasladı. Ellerini mavi saçlarda gezdirmeye başladı. Bu hareket Taehyung'un hep uykusunu getirirdi. Hafifçe mayışmış Taehyung'un gözleri kapanmaya başlamıştı.

J: ''Hadi sevgilim içeri gitmeliyiz.''

T: ''Tamam.''

Jin'in kaldığı oda yoğun bakımın üst katındaydı. Taegguk çifti merdivenlerden çıkmaya karar verdi. Yoğun bakımın önünden geçerken ağlayan bir kadın ve küçük bir kız gördüler. Taehyung insanların ağlamasına özellikle çocukların ağlamasına dayanamazdı. Cebinden mendil çıkardı ve hiç içmediği su şişesini aldı. Yanlarına yaklaştı ve bunları onlara verdi. 

K: ''Çok teşekkür ederiz.''

T: ''Rica ederim, neden ağlıyorsunuz ?''

Kadın karşıdaki odayı gösterdi. İçerde bir erkek vardı. Aşağı yukarı Taehyung'un yaşlarındaydı. 

T: ''Ben özür dilerim.''

K: ''Önemli değil, bilemezdin.''

Taehyung birkaç defa daha özür diledikten sonra oradan çıktılar. Yukarı çıktılar. Jin hastaneden yarın çıkacaktı. Namjoon ikisine eve gitmelerini yarın çıkarken onları arayacaklarını söyledi. Onlar da fazla diretmeden kabul ettiler. 

Taehyung'un evine gelmişlerdi. Önce üzerlerini değiştirip yemek yediler. Herhangi bir film açtılar. Taehyung, Jeongguk'un kucağında yatıyordu. Jeongguk'un parmakları mavi saçlarda yatıştırıcı şekilde gezerken göz kapakları ağırlaştı. Biraz direnmeye çalışsa da en sonunda kendini uykuya bıraktı.


take my hands now/taekook ✓Where stories live. Discover now