~11~

153 15 0
                                    

Αμέσως , έτρεξα και έπεσα μες το νερό . Κει μεταμορφώθηκα σε γοργόνα και άρχισα το κολύμπι . Κολυμπούσα αρκετή ώρα ακολουθώντας το δαχτυλίδι που φωσφόριζε . Μια σπηλιά εμφανίστηκε μπροστά μου και χωρίς δεύτερη σκέψη όρμηξα μέσα της . Έμεινα άφωνη από την ομορφιά !

Μέσα στην σπηλιά :

Μέσα στην σπηλιά :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ήταν μαγευτικό . Δεν άργησα να συνεχίσω τον δρόμο μου , χαζεύοντας το υπέροχο θέαμα . Εκεί βγήκα σε αδιέξοδο . Και ξαφνικά σκοτάδι είχε περιβάλει τον βυθό . Τι γίνεται ; Κολύμπησα όσο πιο γρήγορα μπορώ προς τα έξω και είδα ένα πλοίο . Είχε σταματήσει  , λίγο πιο πέρα και δεν δίστασα να κατευθύνει προς τα εκεί αφού άκουσα δύο άνδρες να μιλάνε .  Πλησίασα και άκουγα που λέγανε πως θα σαλπάρουν αύριο το μεσημέρι . Η βροχή είχε σταματήσει οπότε , βγήκα στην ακτή γρήγορα και αφού πήρα την ανθρώπινη μορφή μου , ξεκουράστηκα λίγο . Είχε ήδη ξημερώσει και έτρεξα στον Eric . Του είπα για το πλοίο και αμέσως πήραμε τον δρόμο προς τα εκεί . Μετά από λίγη ώρα φθάσαμε και μιλήσαμε με τους ανθρώπους που ήταν εκεί . Μας άφησαν να μπούμε στο πλοίο και άρχισαν τον δρόμο προς στην παραλία που είμασταν τελευταία φορά . Μας έδωσαν ένα δωμάτιο και πήγαμε εκεί .

Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο ο Eric γύρισε και με τράβηξε πάνω του . Με αγκάλιασε λέγοντας μου "Τι θα έκανα χωρίς εσένα ; " Έχω είχα μείνει στον τόπο . Έπειτα με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει . Συνέχισα . Ήταν σχεδόν βράδυ την ώρα που γινόταν όλο αυτό . Μετά από το φιλί , περάσαμε μια απολαυστική , υπέροχη νύχτα . Κοιμηθήκαμε μαζί αφού μας πήρε ο ύπνος και έπειτα είχε ξημερώσει . Δεν πρόλαβα να ανοίξω τα μάτια μου και ήδη ήταν από πάνω μου και με φιλούσε . Είναι όνειρο ; Δεν είναι .

Ω θεέ μου , τι έγινε χθες ;

Αααααα !

Και ξανά ήρθα στην πραγματικότητα όπου ο Eric με φιλούσε . Ακόμα ! Σηκώθηκα του χαμογέλασα και του είπα πως θέλω να κάνω ένα μπάνιο . Πριν προλάβω να μπω ήρθε και εκείνος λέγοντας μου να κάνουμε μαζί . Μια λέξη μόνο "άβολο" .  Αλλά υπέροχο . Ήταν απίστευτο . Πώς έγινε όλο αυτό σε μια νύχτα . Για μισό ! Ασφάλεια . Δεν φορούσε -

Αααααα !

Ένα πράγμα έχω να πω . Την έβαλες !

Αυτή την φορά θα συμφωνήσω ! Τι συνέβη . Το ξέρει ; Λες να ; Όχι !

Ξαφνικά με διακόπτει από τις σκέψεις μου .

Eric - Είσαι καλά ;

Aqua - Καλύτερα από ποτέ .

Του απάντησα ενώ ήμουν σε σοκ αλλά τι να του πω . Μου χαμογέλασε και αφού βγήκαμε από το μπάνιο , ντυθήκαμε και άκουσα τον καπετάνιο που μας φώναζε .

Είχαμε φθάσει ! Κατευθείαν κατεβήκαμε από το πλοίο , ευχαριστήσαμε τον καπετάνιο και το πλήρωμα και πήραμε τον δρόμο για το σπίτι .

Φθάσαμε και εγώ ήμουν ακόμη σε σοκ . Είμαι 16 δεν γίνεται όλο αυτό . Κατευθείαν τηλεφώνησα την Aurora . Της τα είπα όλα και πήρε το χάπι αφού δεν είχαν περάσει ώρες . Έφθασε σπίτι μου και όρμηξε μέσα . Ο Eric έλειπε . Πήρα κατευθείαν το χάπι . Το πήρα και έπεσα σε ένα βαθύ ύπνο .


Γεια σας . Ελπίζω να είστε καλά . Ήταν απίστευτες εξελίξεις αυτές πιστεύω . Σύντομα έρχεται 12ο κεφάλαιο ! Μείνετε συντονισμένοι ! Επίσης ΓΡΑΦΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ .  Αν θέλετε μπορείτε να την τσεκαρετε όταν ανεβάσω το 1ο κεφάλαιο ! Αυτά ! Λοβ γιου ;) Bye :)

 

•🐚 𝗠𝘆 𝗻𝗲𝗶𝗴𝗵𝗯𝗼𝗿 🐚•Where stories live. Discover now