Chapter 24

1.2K 79 4
                                    

Liam's point of view.

Nelíbí se mi, že jedu v autě spolu s Ginger a že tady není Rosie. Musím vědět, že je v pořádku, že se k chatě dostane celá, no bohužel teď tři hodiny musím vydržet než ji uvidím. Můžu jí sice napsat, ale potřebuju se přesvědčit na vlastní oči, že je v pořádku.

Mám z toho všeho kolem nás radost, možná jsme to opravdu uspěchali, ale cítím, že je to takhle správně. Celá tahle situace je celá uspěchaná, ale nedá se nic dělat. Chtěl jsem ji od toho všeho držet dál, jenže ona je tak zatraceně zvědavá a Zayn je čůrák, který toho hned využil a musel ji do toho zatáhnout úplně. Chtěl jsem ji jenom chránit. Zvlášť pak před Castielovou. Až se dozví, že jsme pryč, bude nás hledat a bude se mi chtít pomstít právě na Rosie, protože ji mám rád.

Jsem fakt nasranej, že se mnou Rosie nejede a místo toho je tady Ginger. Neznám ji tak dobře a proto z ní mám divnej pocit. Nečekal jsem, že šéfka s námi někoho pošle, jako kdyby nestačil Styles, ne, ona musela s námi poslat tuhle...Ginger.

„Takže ty a Niallova ségra, hm?" ozve se Harry. Čekal jsem podobný kecy a taky čekám, že s tím Niall, tak Louis budou mít problémy. Chtějí ji chránit a já je chápu.

„Nejspíš jo." Pokrčím rameny. Nechci se o ní bavit před Ginger a už vůbec nemám zapotřebí někomu něco říkat o holce, která se mi líbí.

„No, být tebou to dám Malikovi dost jasně vědět," zasměje se. Jeho slova mě nutí se zamračit. Další člověk, který si toho všiml. Vím, že spolu něco měli a taky vím, že ho Rosie nechce, ale nějakým způsobem mi děsně vadí, jak po ní čumí. Možná trochu žárlím.

„Můj bráška má holku," ozve se vedle mě Daniel. „To je neskutečný! Vždycky jsem si myslel, že já tady budu ten první, co bude mít ženu a děti, ale teď to vypadá, že do toho praštíš dřív ty!" směje se.

Je mi jasné, že mě jenom provokuje, ale i tak mě jeho slova serou. Nechci ženu ani děti. Už takhle je Rosie v nebezpečí a vzít si ji? Ne. Kdybychom se potkali za normálních okolností, možná by se nad tím časem dalo uvažovat, ale takhle to nepřipadá v úvahu. Navíc je na tohle i tak brzo.

„Budu dělat, že jsi to neřekl." Zavrtím hlavou. Možná bych si i dokázal představit, že bych měl ženu, ale děti nepřipadají v úvahu. To je kurva až moc riskantní.

„Takže ta malá je tvoje holka?" zeptá se najednou Ginger. Nic takového jsme si ještě s Rosie neřekli, a nelíbí se mi, že se o tom s nimi bavím. Nejdřív si o tom musíme promluvit my dva.

„Starejte se kurva všichni o to svoje a mě a Rosie nechte být, fajn!?" vyprsknu. Musím se uklidnit, abych se z nich nezbláznil. Proč musím jet zrovna s nima. Ještě bych v autě snesl Tomlinsona a mého bratra, ale tahle sebranka mi reálně leze na nervy.

Nemůžu se dočkat až budeme na místě a já od nich budu mít klid.

Po několika minutách přijíždíme k policajtům, kteří opravdu město hlídají. Jedeme k jiným než k těm, ke kterým jede Horan, tak snad Gigner nelhala a tihle jsou ti, kteří jsou podplacený.

Ginger stáhne okénko a dovnitř auta nahlédne jeden z policajtů. Je o něco starší než já, ale vypadá celkem v pohodě, i když bych byl o něco klidnější, kdyby vypadal jako hajzl. Většinou ti, co vypadají jako hajzlovský policajti, bývají zkorumpovaný a tenhle vypadá jako typickej polda, kterej leze svému šéfovi do prdele.

„Gregory, tohle ti posílá šéfka pod podmínkou, že nás necháš jet," začne Ginger a podá mu bílou objemnou obálku. On si od ní obálku vezme, podívá se dovnitř, načež se ušklíbne a podívá se mým směrem. Jsme v hajzlu.

Beautiful Criminal || Liam PayneWhere stories live. Discover now