Chapter 30

1K 62 2
                                    

Zayn's point of view.

„Do píči!" Hlasitě zanadávám, když mi ani na desátý pokus nejde sundat motorka z levé nohy. Dostal jsem zkurvený smyk a motorka se převážila na levou stranu, takže jsem spadnul a nohu mám uvězněnou mezi zemí a motorkou. Věděl jsem, že to bude problém, jet na motorkách, když pršelo, ale lepší plán jsme neměli. Nešlo to jinak.

Ale úspěch je, že jsme zabili několik lidí od Castielové, no neúspěch je, že ona pořád žije. Nikdy jsem nikoho nenáviděl tak, jako ji. Chci, aby trpěla, aby zaplatila za všechno, co udělala. Ona může za Niallovu smrt a ona za to taky zaplatí. Až ji zabiju, budu si naplno užívat, jak ji bude z očí vyhasínat život.

Kurevsky se na to těším.

„Hm, Malik nám nějak změknul," zaslechnu Liamův hlas. Nejradši bych ho uškrtil, ale v tuhle chvíli potřebuju jeho pomoc ať se mi to líbí nebo ne. Pořád mi vadí, že s ním Mary je. Pracuju na plánu, jak ty dva od sebe dostat, ale zatím mi nic nevychází.

„Drž hubu a prostě to ze mě sundej," prsknu po něm. Jen se uchechtne a motorku zvedne, načež dá dolů stojánek a nechá ji stát. Vyškrábu se na nohy, ale pro mou zkurvenou smůlu na levou nohu nemůžu došlápnout.

„Zahnali jsme je do lesa, možná bysme se měli vydat za ostatními," řekne Liam.

„Jo. Několik chlapů za nima běželo, takže bysme měli fakt jít." povím a rozejdu se směrem, kterým mířili a kde se nachází ta chatka lomeno bunkr.

„S tím tvým kulháním tam dojdeme zítra," rýpne si do mě. Zavrčím nad ním, ale jinak ho nevnímám. Fakt mám co dělat, abych ho nezabil. Je to můj šéf, mám k němu nějakej ten respekt, ale ve vzteku bych byl schopný ho zabít. Jenomže kdyby se to dozvěděla Mary, už by se mnou nechtěla nic mít a to nemůžu dovolit. Musím na to jít chytře.

Snažím se na levou nohu našlapovat co nejméně, ale při představě, jak dlouhá cesta nás ještě čeká, mám chuť si tady sednout a prostě chcípnout. Všechno se tak kurevsky posralo, že nevím, jestli se smát nebo brečet. Možná od obojího trochu.

Všechno se teď mění, vůbec netuším co budeme dělat. Na cestu do Španělska je ještě brzo, takže budeme muset do toho domu Maryiného dědy. Nemáme se kde jinde schovat. A nepomáhá tomu ani fakt, že je mezi námi nějaký zrádce. Já sázím na Ginger. Nevíme o ní vůbec, ale kurva že vůbec nic. Víme maximálně tak její jméno a to, že dělá pro tribunál. Nechtěla se ani moc svěřit o své rodině, nebo jak se do tribunálu dostala. Argumentovala tím, že je tu nedobrovolně, že ji sem dala naše šéfka a tím to hasne. To nám prej musí stačit. Ti teda děkuju, no.

Nemyslím si totiž, že by někdo z naší party byl schopný podrazu. Tomlinson je jako Liamův pes, to samé Daniel. Harry je pravá ruka šéfky tribunálu, on by nás nezradil už kvůli tomu, že jsou s Liamem nejlepší kámoši. A já bych je nikdy nenaprášil. Je tedy Mary a nikdy bych ji neohrozil. Navíc je tu i Louis a my byly kdysi nejlepšími kamarády a i když to mezi námi teď zrovna dvakrát neklape, tak bych ho nijak neohrozil. Pak je tu Mary a ona je nováček v tomhle všem, ona by tohle nikdy neudělala. Takže zbývá jen Ginger. Ale člověk si na druhou stranu říká, že proč by nás zradila, když je s Mary kámoška, začala ji trénovat a docela dost si rozumí. Nevím. Je to sporný.

„Brácho, tohle nepůjde," ozve se Liam, načež mě z levé strany podepře a tím mi dost v chůzi pomůže.

„Díky, ale nečekej, že po tomhle budu tvůj vztah s Mary podporovat," odseknu. To se nikdy nestane.

„To nečekám. Podívej, já chápu, že ji miluješ, ale ona se rozhodla pro mě, tak to prostě vzdej," řekne mi, což mě nutí k uchechtnutí. Vzdát to? Zayn Malik nikdy nic nevzdává. Na to by mě měl znát kurevsky dobře.

Beautiful Criminal || Liam PayneWhere stories live. Discover now