XXXV

6.1K 430 208
                                    

Selam bebeklerim.  💋

Oturdum size textin kitapları için gayet uzun bir bölüm yazdım. Üstelik bölüm sonunda çıldırmak garantili. Bir kalbi hak ettim bence???

Acaba Cilveli ve Beria için Instagram hesabı mı açsam diye düşünüyorum son günlerde. O kadar çok sıkıldım ki, çeşitli çeşitli şeyler yapmak istiyorum amma ve lakin üşenip vazgeçiyorum hajhsjahsajhsjh

Neyse işte, belki açarım gahsbsjshsjshsj

SINIR 95+ VOTE 30 YORUM

×

Çakır: Sarı papatyam.

Şu çocuk bunu her söylediğinde düşerken, artık kendimi Survivor Yunus Emre gibi hissediyordum. Durum hiç iyiye gitmiyordu.

Beria: Çakır gözlüm.

Çakır: Okulun bahçesinde seni bekliyorum...

Beria: Sınıfa niye gelmiyorsun benim akıllı sevgilim?

Çakır: Çünkü mayıs ayındayız ve hava 50 derece farkında mısın Beria?

Beria: Çok mantıklı konuştun aq bekle geldim.

Önümdeki test kitabını kapatıp ayaklandım. Gerçekten de cehennem sıcağı vardı ve üzerimde askılı olmasına rağmen yanıyordum. Ciddi anlamda yanıyordum. Beyaz tenli olmanın kötü yanı ise, kararmıyordunuz. Kızarıyordunuz.

Beyaz tenli kızlarım, gelin sarılalım.

Okul bahçesine çıktığımda Ömer ile bir bankta oturan sevgilimi görmüştüm hemen.

Ömer.

Defne.

Dün gece.

Allah'ım sen koru.

Sabahın köründe gözümü odamda, Selenay ile sarmaş dolaş açmıştım. Alaz'ın söylediğine göre, orada uyuyakalmıştım ve Selenay'ı o halde eve götürmesinin uygun olmayacağını düşünüp annemin, annesini aramasını sağlamıştı. İkizim diye demiyorum, çok düşünceliydi.

Ömer ve Defne ne yaptı bilmiyordum. Karan'ın söylediğine göre Defne, Ömer'le konuştuktan sonra Karan onu eve bırakmıştı. Ne konuştuklarını öğrenememiştim çünkü Defne bugün okula gelmemişti. Hayır anlamıyordum bu rahatlık neydi. Sanki bir ay sonra sınava girecek onlar değildi!

"Selam," diyerek aniden aralarına girdiğimde Karan gülümseyip ellerini belime sarmış, Ömer ise başıyla küçük bir selam vermişti. Karan'a bir şey söylemeden önce "Nasılsın Ömer," dedim müstakbel enişteme dönerek. Sonra onun bir zamanlar ikizimin ağzını yüzünü dağıttığını hatırlayıp aynısını ona yapma isteği ile dolmuştum. Her neyse, konumuz bu değildi.

"İyiyim gayet, sen nasılsın?"

"Bende iyiyim," dedikten sonra imalı bakışlarımı yüzünde gezdirmeye devam ettim. Ömer ne yapmaya çalıştığımı anlayamazken Karan araya girmiş "Nasıl hissediyorsun kendini? Geceden kalmalık var mı?" diye sormuştu. Bana sorulacak soru muydu bu şimdi? Babam bar işletiyordu benim, lütfen!

beria | textingWhere stories live. Discover now