[•17•]

156 11 103
                                    

  Όση ώρα πλησιάζω τον Mathew αυτός με παρατηρεί από πάνω μέχρι κάτω και στο πρόσωπο μου εμφανίζεται ένα πονηρό χαμογελο. Μόλις φτάνω απέναντι του μου ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου....

« Είσαι πανέμορφη! » λέει με ένα πλάγιο χαμόγελο.

« Ευχαριστώ το ξέρω! » του λέω με ένα πλάγιο χαμόγελο και αυτός γελάει μπαίνοντας μέσα στο αυτοκίνητο και ξεκινώντας το.

« Που θα πάμε;; » τον ρωτάω χαμογελωντας του απλά και αυτός χωρίς να με κοιτάξει μου απαντάει...

« Μυστικό! » εγώ τον κοιτάω με το ένα φρύδι σηκωμένο...

« Μυστικό εε;; Και γιατί μυστικό;; » τον ρωτάω με ένα πλάγιο χαμόγελο και αυτός αφού χαχανισει μου απαντάει...

« Για να ρωτάς » και χαμογελαει πλατιά λες και είπε κάτι το εντυπωσιακό! Ουαου! Εντυπωσιάστηκα τώρα παρα πολύ! Με τρελαίνει αυτός ο άνθρωπος!

« Αχα! Καλααα...» του λέω γελώντας και περιμένω να φτάσουμε.
[....]

Μόλις παρκάρει το αυτοκίνητο βγαίνουμε και πάμε προς το beach bar. Πωπωω ωραία διακόσμηση κάνανε εδώ!! Και η θάλασσα κάνει το μέρος ακόμα πιο ωραίο απ' ότι είναι!!

« Σ' αρέσει;; » ακούω ένα ψίθυρο στο αυτι μου και ένα σώμα να κολλάει πίσω μου. Αυτομάτως τα μάτια μου γουρλωνουν και απομακρύνομαι από αυτόν γρήγορα κοιτώντας τον ενοχλημένη. Συγνώμη τι με πέρασε;! Επειδή με έφερε εδώ νομίζει ότι θα τον ερωτευτώ;; Εγώ δεν ερωτεύομαι αυτά που πληρώνει η τσέπη του για εμένα αλλά τις στιγμές και την αγάπη που μου προσφέρει κάποιος!!

« Συγνώμη αλλά τι κανείς;! »τον ρωτάω όσο πιο συγκρατημένα μπορώ και αυτός φαίνεται να ξαφνιάζεται από την κίνηση μου...

« Ει χαλάρωσε δεν έκανα κάτι... ακόμα...» λέει με ένα πλάγιο χαμογελο και το «ακόμα» ψιθυριστά αλλά του κόβεται μόλις βλέπει το πρόσωπο μου να αγριεύει περισσότερο.

« Οκ οκ! Σταματώ! » λέει ξενερωμενος. Χμμμ αρχίζω να νευριάζω! Τον κοιτάω με μισό μάτι και γυρνώντας του την πλάτη ξεκινάω να μπαίνω μέσα στο μαγαζί. Τον ακούω να ξεφυσαει αλλά χέστηκα! 

Μόλις μπαίνουμε με οδηγει σε ένα τραπέζι και πάει να κάνει το λάθος να με πιάσει από την μέση αλλά του το παίρνω. Ένας είχε το δικαίωμα να με αγγίζει και σίγουρα δεν είναι αυτός!! Καθόμαστε και κάνει σήμα στον σερβιτόρο για να παραγγείλουμε... μόλις δίνουμε την παραγγελία γυρνάει να με κοιτάξει.

Too Busy For You👑Where stories live. Discover now