33 | KUZGUN

2.1K 14 4
                                    

filizpuluc

Yazar : filizpuluc

Küçüklüğünde babası ile yasadışı bir takım işlerle uğraşmak zorunda kalan Ada, buna daha fazla dayanamaz ve babası ile kendisini polise ihbar eder.

Cezai yaptırım uygulanmasının ardından yeni bir hayat kurmaya hazırlanır fakat geçmiş hataları peşini bırakmayacaktır. Yazılım Mühendisi olduktan sonra sicilinden dolayı iş bulamaz. Verildiği koruyucu ailesinin teşviki ve her yerde önüne çıkan sicilinin getirisi ile Ada şansını Japonya'da dener ve bir nevi eski günlerine geri döner. Fakat bu kez beyaz şapkalıdır.

Türkiye'ye döndüğünde artık daha gelişmiş ve kendini insanlara yardım etmeye adamış, kötü insanları ayıklayan bir Pac-Man'di artık. Her insan gibi kendi doğruları içi yaşar fakat doğrularına giden yol yasal değildir. Polis departmanında sorunlara yol açar ve yüksek makamdakileri Pac-Man'in varlığı rahatsız eder. Beklenmedik bir şekilde Pac-Man'in yakalanması için özel bir ekip kurulur. Fakat bu savaşta iyiler ve kötüler değil doğrular çatışır. Savaşa giren her kişi doğrularını sorgulamaya başlar. Alınan cevaplardan biri her yanlışın kötü her doğrunun ise iyi olmadığı olacaktır.

Çok sevdiğim bir yazarın güzel kitaplarından biri okumanızı tavsiye ederim   filizpuluc

Wattpadi ilk kullandığım zamanlardan beri her kitabını severek okuduğum çok güzel bir yazar bütün kitaplarını severek okursunuz umarım💖

Wattpad'in En İyi HikayeleriWhere stories live. Discover now