6 1 0
                                    


Hayaller...

Cidden çok zor bir konu, ve çok kapsamlı. Neye değineceğimi bilmiyorum. Gözlerinizi kapattığınızda aklınıza ilk gelen senaryoyu düşünelim. Gözlerinizi kapatın, ve sadece düşünün.

Yaptınız mı bilmiyorum ama kafanızda canlandırdığınız şey, hayatta olmasını istediğimiz ilk şeydir. Hayal kurarken iki insan vardır.

Gelecek bir anı düşleyen ya da geçmişten bir anı değiştirerek beynine kazıyan. Gözlerini kapattığında hayal kurabilen ya da hayal kurmak için şarkılara ihtiyaç duyan.

İmkansız hayaller dediğimiz bir şey vardır hani. Onlar cidden imkansız mıdır düşünün bi. Ya da imkansız diye nitelendirdiğimiz bir beklenti mi ?

Herkesin kurduğu gibi 'imkansız diye bir şey yoktur.' Demeyeceğim. İmkansız diye bir şey vardır. Ve biz o imkansızı çok severiz. 

Benim imkansız diye nitelendirdiğim bir çok hayalim var ya da beklentim. Her gece başımı yastığa koyunca düşlediğim, bir şarkı duyunca gözümün önüne gelen bir hayal.

Ve o kadar güzel ki ve bir o kadarda imkansız gibi. Gerçekleştirebilirim. Yapabilirim. Ama hayal etmeye ihtiyaç duyuyorum. Korkuyorum terslenmekten. Belki çoğunuz ne demek istediğimi hatta hayalimi tahmin ettiniz.

Size hayalimi söylemeyeceğim. Hayaller bana kalırsa anlatıldığı zaman yarım kalır. Anlatıldığı zaman bitmiştir. Sizde anlatmayın sadece düşleyin  düşleyeceğiniz bir şey olsun.

Ve her daim hayal etmekten vazgeçmeyin. Gün gelir imkansız diye nitelendirdiğimiz hayal gerçekleşir. Ve hiç bir zaman vazgeçmeyin. Vazgeçmek kaybetmektir.  Bir çok kez hayata karşı kaybettiniz bu sefer kaybetmeyin...


Moraller 0 :/Where stories live. Discover now