9-Autorul

15 7 4
                                    


3 luni mai târziu.

DIN PERSPECTIVA AUTORULUI:

Ana și Max învățau din greu pentru examenul ce îl vor da peste o zi. Fiecare la biroul lui, cu pixul si cartea lui și cu telefonul lângă ei,și nu, nu pentru lecții ci pentru ambii așteptau ca celălalt să trimită un mesaj celuilalt.

Din acea zi cei doi s-au apropiat, devenind prieteni, chiar dacă se iubesc, Ana a decis că mai e timp și nu ar trebui să se grăbească, iar Max ia respectat decizia, oricât de mult și-ar fi dorit în acel moment să o ia in brațe.

Seara lor s-a terminat învățând și încercând să memoreze fiecare definiție, fiecare formulă. Au adormit ambii la birou, ambii așteptând un mesaj de la celălalt.
Dimineața s-au trezit amorțiți, iar când și-au dat seama că au și întârziat la examen s-au îmbrăcat cu viteza luminii și au zbughit-o către liceu. Au ajuns la diferență de 15 minute unul de altul, prima fiind Ana, iar când a ajuns si Max acesta a primit o morală de toată frumusețea din partea profesorului de matematică, după care l-a poftit la loc.

A început examenul, însă Ana nu se putea concentra din cauza brunetei ce copia de la Max, iar el ca ludul o lăsa să copieze tot își spuse Ana.

După predarea examenelor a urmat pauza, iar în clasă au mai rămas doar Ana, Max și acea brunetă copiatoare. Ana era în ultima bancă în colț, iar Max și copiatoarea chiar în primele bănci. Max nici nu a observat-o pe Ana.

Ana observa cum avea bruneta se apropie tot mai mult de Max, iar asta o deranja grav. Când credea că bruneta va da înapoi aceasta (bruneta) s-a năpustit asupra lui Max sărutându-l. Ana deja începea să dea drumul lacrimilor așa că a încercat să plece fără să o vadă cei doi, însă Max a observat-o strigând-o în timp ce bruneta avea un zâmbet până la urechi, un zâmbet crud, amar... dezgustător. Ana a fugit din clasă înainte să o prindă Max din urmă. A luat un taxi și a plecat acasă.

Lasă-mă!Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora