Žebříček hodnocení

227 20 2
                                    

Stejně jako u první knihy recenzí byl vytvoření žebříček hodnocení, mám tady taky něco takového. Ale ve svojí verzi, tak tady je:

Cruella De Vil: Peklo na zemi, oči mi krvácí a mozek se změnil v kapalinu, jako kdyby ho napadala kyselina. Slova jako pravopis a celistvost děje nenexistují.


Démon: Moje oči sice krvácí, ale mozek mám ještě jakž takž v celku, ovšem nejspíše se mi chce brečet. Pravopis  a dějová linka je nejspíše ještě pořád v zapomnění, ale něco jako náznak dobrého příběhu se tam vyjímečně mihne.


Duch/strašidlo: Když to vidím, pořádně se leknu, ale po chvíli jsem v klidu a jen na to koukám jako na zjevení, jelikož to není nic moc. Pravopis už je lepší, ale pořád je tam ještě co dohánět.


Strašák ze země OZ : Zlatý střed, sice to není žádný trhák, ale do sekce odpadu už se to rozhodně zařadit nedá. Zajímavý nápad to má, stejně jako kousky dobré dějové linky a pravopisu, ovšem pořád to není ještě ono.


Dolar dvacet sedm centů: Vypadá to už mnohem lépe, upoutal jsi určitě mojí pozornost, ale ještě tomu něco pořád chybí. Dej tomu ještě chvíli čas, možná si ještě chvíli piš pro sebe a pak to hoď do placu. Tehdy to určitě bude bomba.


Výstavní pudl: Páni, vypadá to moc dobře, pravopis a dějová linka je perfektní, ale občas tomu něco chybí nebo přebývá. Stačí ale jen málo a byla by to hotová bomba. Rozhodně nepřestávej.


Popelčin princ Krasoň: Úplný bestseler, nemám co vytknout ani dodat, vidím pouze pochvalu a dílo, které by mohlo být na pultech.


Ještě bych chtěla říct, ať ty názvy a jejich vysvětlivky neberete moc osobně, je to jen přibližné zhodnocení a krycí jména, hlavní je to, co napíšu přímo k vaší knize.

Rachel G.

UZAVŘENO: Recenze 2020/2021Where stories live. Discover now