7

17.1K 1K 469
                                    

"Nasıl bir kıza yavşarsın Jeon Jungkook?!" "Sanada yavşayabilirim istersen?" Dediği şeyle hem dahada çok sinirlenmiş hemde kızarmıştım.

"Kızarınca daha seksi oluyorsun Park Jimin! Aman Tanrım yükseliyorum!" "NE DİYORSUN SEN BE?!"

"Ahh... Onu bunu boşverde Jimin, o adamların senin sözlerin sayesinde bizi serbest bırakması çok iyi oldu" "Aptal! Ben olmasam o adamlar sana ne yapardı?!"

Birden dibime girip nefesini yüzüme üfledi. "Sen beni mi düşünüyorsun?" "Annen baban sana, öğretmenlerine 'siz' denmesini öğretmedi mi?!" "Öğretmenim sensin, sen öğretsene?" "Bunu ailenden öğrenirsin!"

"Her neyse onu bunu geç Park Jimin, orada öyle konuşurken büzdüğün dudakların yükselmeme neden oldu, sorumluluğunu al ve kucağıma gel" diyip göz kırptı. Bende ona sinirle- Bir dakika o ne dedi?

Bir şey söyleyecekken birdenbire durmamla kahkaha attı. "Jeton sonradan bastı herhalde?" diyip gülerken yakasından tutup duvara yapıştırdım. "KES SESİNİ APTAL!" "Ha?! Bir öğretmen öğrencisine aptal diyebilir mi?!"

(Bunu yazarken öğretmenimin bana şey diyişi aklıma geldi; kusura bakmada sen salak mısın? aynen böyle demişti, birde sevdiğim bir öğretmendi hani. çok kırılmıştım ama belli etmemeye çalışmıştım, off moralim bozuldu lan yazmak istemiyorum şu an ağlayasım geldi amk)

"Şu anda dışarıdayız, ve sen beni deli ediyorsun!" "Sende beni deli ediyorsun?" "O anlamda değil!" "O anlamda olduğunu kim söyledi?" Birden aşırı derecede kızarmıştım ve kendime içimden küfürler savurmuştum.

"Jungkook sana bu yaptığını ödeteceğim" "Bir gün bende sana ödeteceğim, çünkü beni yarıda bırakıyorsun!" "KES SESİNİ! GEBERTECEĞİM SENİ OKULDA!" "Ne o? Yine mi beni rezil edeceksin?"

Sırıttım ve göz kırptım, "Belki?"

Bunu yapmamla öfkeyle bağırdı arkamdan ben giderken,

"PARK JIMIN BUNU YAPAMAZSIN!"

Kendi kendime fısıldadım,

"Ne yapabileceklerimi bilmiyorsun..."

Acayip kısa ve sikten bir bölüm oldu biliyorum kusura bakmayın aklıma bi sik gelmiyor ve şu anımı hatırladığım için acayip moralim bozuldu şu an by

Teacher - JikookDonde viven las historias. Descúbrelo ahora