8

461 20 5
                                    

Mult; Beyza 👌🏻

      İyi okumalar. Umarım beğenirsiniz. Yorum yapıp oy verirseniz çoook sevinirim sizi seviyorum ⚡️










Sabah gözlerimi açtığımda bugün sanki diğer bütün günlerden daha güzel ve daha huzurluydu. Saatime baktığımda daha erken olduğunu gördüm. İlk olarak duşa girdim. Duştan çıktıktan sonra şarkı dinleyerek yavaş yavaş hazırlanmaya başaldım. İşlerim bittiğinde aynaya baktım. Kendimi övmek gibi olmasın ama çok güzel görünüyordum.

Merdivenlerden aşağı inerken Beyzayı aradım ve uyandırdım. Mutfaktan çok güzel kokular geliyordu.

" Günaydın anneleriiin eeeen güzeli " diye biraz yüksek sesle içeri girdim. Annem şaşkınlıkla bana bakıyordu. " Durucuğum seni sabahları böyle neşeli görmek mümkünmüydü ?" diyip sırıttı.

Sofrayı hazırlarken anneme yardım ettim. Kahvaltımı ettikten sonra kapının önüne indim ve Beyzayı beklemeye başladım. Bi yandan onu beklerken bir yandan dans ediyordum.

Beyzaların binasının kapısı açıldı ve içerden normalde her sabah bomba gibi olan Beyza ölü gibi çıktı. Yanıma gelip durduğunda yüzüne baktım ve " Noldu kuzum sana? betin benzin atmış " dedim. Yorgun bir sesle " Sorma kuzu hasta olmuşum. Çok halsizim okula annem zoruyla geliyorum." dedi ve peçeteyle burnunu sildi. Hava fazla soğuk değildi ama hafif ısırıyordu. " Hemen taksi durağına gidelim de üşüme." dedim.

Taksiye bindik ve yola çıktık. Beyza gerçekten iyi görünmüyordu. Taksici amcaya " Amca zahmet olmazsa ısıtıcıyı açabilirmisin ?" diye sordum. " Tabi kızım ne zahmeti" dedi ve ısıtıcıyı açtı.

Taksinin parasını ödeyip indik. Okula girdiğimizde bizimkiler yine aynı banklarında oturuyorlardı. Ateş el işareti yapıp gelmemizi işaret etti. O tarafa yöneldik Beyzayla beraber.

Yanlarına gittiğimizde Barış Beyzaya " İyimisin ? Yüzün solgun görünüyor." dedi. Beyza bu halinde bile kulağıma eğilip " Benle ilgileniyor galiba." dedi. Başımı aşağı eğip güldüm. " Grip olmuşum sorduğun için sağol" diyip gülümsedi Beyza.

Barış Berki dürttü ve " Kalkda kız otursun." dedi. Berk yerinden kalktı. Barış Beyzanın koluna girdi ve oturttu. Beyzanın yüzüne bakınca bu durumdan gayet memnun olduğu belli oluyordu.

Başımı Ateşe doğru çevirdim. Bana baktığını görünce için kıpır kıpır oldu. Bugün hislerimi söyleyecektim ona. Onunda bana karşı boş olmadığını bilmek daha da rahatlıyordu beni.
Yanında oturan Ayazı dürttü ve beni gösterdi. Ayaz " Heee" diyip kalktı ve " Buyrun oturun Duru Hanım." dedi. Güldüm ve oturdum.

Basketbolla ilgili bir şeyler konuşuyorlardı. Barış " Ya oğlum seçmelere gitmemiz lazım diyorum sana. Biz bütün takımları tek tek yıkarız yeminlen" dedi. Ayaz da onaylarcasına " Barış haklı beyler. Seçmelere girmemiz lazım. Ben varım" dedi ve oylama yapılıyormuş gibi el kaldırdı. Ateş dışındaki herkes el kaldırdı. Hepsi dönüp Ateşe baktı.

Barış " Abi niye nazlanıyorsun ya ? Okul dışında yapıcak bi etkinliğimiz yok. Bizede eğlence olur." dedi. Ateş kararsız gibiydi. Çocukların hepsi yavru köpek gibi bakınca pes edip " Tamam tamam bakmayın öyle." dedi. Zilin sesini duyunca kalktık ve okula girdik.

Merdivenlerden çıkarken Ateş çocuklara döndü " Yağızın yanına uğrayıp geliyorum siz geçin sınıfa." dedi ve yanımızdan ayrıldı. Bizde sınıflarımıza yöneldik.

Beyza bugün nerdeyse hep uyumuştu. Öğle arasında zar zor kaldırıp yemek yemeye indirdim. Yemek yedikten sonra bahçede oturduk. Durumu hiç iyi görünmüyordu. Resmen yıkılan bir bina gibiydi. " İstersen Yağızdan izin alıp eve git. Seni böyle gördükçe üzülüyorum." dedim. Hak verircesine başını salladı. " Ben çıkıp izin kağıdı alıyim o zaman." diyip kalktı. Bende geliyim dedim ama tek başına gitmek istedi.

Özel Üçgenler Место, где живут истории. Откройте их для себя