20

270 15 6
                                    

multi : Barış

Umarım beğenirsiniz. İyi okumalaaar 💓





Sabah gözlerimi açtığımda yanımda Beyza vardı. Gözümü ovuşturup odanın içinde Ateşi aradım. Aşağı inmişti galiba. Beyzayı uyandırmamaya çalışarak yataktan kalkmaya çalıştım ama başarısız olmuştum ve Beyza uyanmıştı.

" Hey nereye gidiyorsun kuzum?" dedi. Dolaba doğru yönelirken " Elimi yüzümü yıkayıp üstümü değiştiricem anne." diyip güldüm. Anne kısmına vurgu yapmıştım. " Daha kendini bile toparlamadın Duru. Gelip dinlenirmisin lütfen?" dedi.

Oflayarak Beyzaya döndüm. " Dinlenmek istemiyorum Beyza. Aşağıda benim için çırpınan insanlar var. Onlar bir şeyler yapmaya çalışırken ben yatamam. " dedim ve dolaptan kıyafetlerimi alıp banyoya girdim.

Aynaya baktığımda yüzümün bembeyaz olduğunu gördüm. Göz altlarım morarmıştı. Aynaya bir kaç dakika daha baktıktan sonra suyu açtım ve duşa girdim.

Duştan çıktıktan sonra üstümü giyindim. Saçlarıma şekil verip makyaj yaptım. Aynadaki görüntüme baktıktan sonra gülümsedim. Ne olursa olsun onların yanında olmalıydım. Benim için hayatlarını tehlikeye atıyorlardı. Ve açıkcası onlara bir şey olucak diye çok korkuyordum.

Banyodan çıktığımda Beyza odada yoktu. Aşağı inmek için odadan çıktım. Mutfağa girdiğimde sadece Barışla Beyza vardı. Tezgaha ellerimi dayayıp " Ateş nerde ?" diye sordum.

Barış ağzına salatalık atarken " Beyzanın odasında uyuyo." dedi ve ben tekrar yukarı çıktım. Beyzanın odasına girdiğimde Ateş yastığına sıkıca sarılmış yine huzursuz uyuyordu. Yatağa yaklaşıp oturdum.

Onu biraz izledikten sonra inleme şeklinde " Ona zarar verme." diye fısıldadı. Çırpınmaya başladığında onu sarstım. " Ateş uyan rüya görüyorsun. Ateş lütfen uyan." diye seslendim.

Gözlerini ani bir şekilde açıp bileklerimi tuttu. Biraz sıkı tutuyordu ama bu önemli değildi. " Sakin ol benim. Yanındayım. Rüya görüyordun. " dedim. Bileklerimi bırakıp sarıldı bana. Biraz öyle durduktan sonra " İyi misin?" diye sordu. Ondan uzaklaşıp " Ben iyiyim. Asıl sen nasılsın?" diye sordum. Eliyle başını ovuşturup " İyiyim. Saçma bi rüyaydı işte." dedi.

Elimi çenesine koyup bana bakmasını sağladım. " İyi olucaz sevgilim. " dedim. Gülümseyip çenesindeki elimi öptü. " Seni seviyorum." dediğinde " Seni seviyorum." diye karşılık verdim. Aramızdaki mesafeyi kapatıp yüzüme yaklaştı. O yaklaştıkça nefes alamıyordum ve kalbim deli gibi çarpıyordu. Tam dudaklarımız birleşicekken odaya Yağız girdi. " Kardeşim uyandın - oooo çok pardon çok özür dilerim." diyip kapıyı geri kapattı. Bu hareketine kahkaha atmıştık. Yanağıma öpücük kondurup " İn sen aşağı ben hemen geliyorum." dedi.

Odadan çıktığımda Yağız duvara dayanmış bekliyordu. Göz göze geldiğimizde " Gerçekten özür dilerim." dedi. Gülümseyip " Önemli değil. " diyip merdivenlere yöneldim. Oda Ateşin yanına girdi.

Barışla Beyza kahvaltıyı hazırlamıştı. İkizler salonda fifa oynuyorlardı. Ayazda onları seyrediyordu. Emirle Yiğit dışarda odun kırıyorlardı. Berkte masada oturmuş onları izliyordu. Camdan onlara bakarken yüzüm buruştu ve Barışa dönüp " Bunlar yaz mevsiminde neden odun kırıyor?" diye sordum. Barış onlara bakıp " Deliler çünkü." dedi.

Ateşle Yağız aşağı indiğinde hepimiz masaya oturduk. Kahvaltımızı ederken Barış " Biz Berkle yat ayarladık. Denize açılırız diye. Duruda iyiyse açılalım diyorum." dedi.

Ateş " İyi düşünmüşsün kardeşim. Duru dünden sonra denize açılır mi bilmiyorum ama." dedi. O kadar planı benim için boşa harcayamazlardı. Sonuçta tatil için çıkmıştık ve bu olaylar yüzünden eğlencelerini çalamazdım.

Özel Üçgenler Where stories live. Discover now