15

588 24 5
                                    

Floris net Rick en Daimian naar bed gebracht. Daarna was hij snel gaan douchem. Ik had ondertussen genoeg gekolfd voor een fles voor vannacht. Ik was net alles even aan het opruimen toen ik twee armen om mijn middel voelde die me overeind trokken en omdraaiden. Floris had Rick nog uit zijn speelkamer moeten trekken. Hij was laaiend enthousiast geweest en de hele avond daar te vinden. Ik draaide me om en liet mijn handen over zijn borst glijden om vervolgens mijn armen om zijn nek te slaan. Ik voelde zijn handen op mijn rug onder mijn shirt kruipen. Mijn hoofd schoot naar voren en ik maakte langzaam en voorzichtig de knoopjes van zijn overhemd los. Tegen mijn gewoonte in begon ik onderaan en liet toen ik in het midden was mijn ijskoude handen eronder. 'Nou... Dat is gemeen.' 'Weet ik.' Fluisterde ik terug en liet mijn handen nog even terug glijden richting zijn buik om daar met de rug van mijn handen hem daar ook nog even te laten rillen. Hij beet zachtjes op mijn tong wetend dat ik daar niet tegen kon. 'Auw.' Fluisterde ik tegen zijn lippen. 'Dat krijg je ervan als je me pest.' Grijnsde hij. 'Hmm.. Ik weet nog iets veel beters hoor. Benieuwd hoe hard je bijt als ik dit doe.' Ik maakte de laatste knoopjes van zijn overhemd los die met een doffe plof de grond raakte en liet mijn handen in zijn broek glijden om daarna hem op zijn neus te tikken. 'Ik ga even bij Daimian kijken en daarna denk ik even in bad liggen. Lekker rustig met áálle tijd van de wereld.' De laatste zin sprak ik uitdagend langzaam uit. Ik keek bij de deur nog even een keer om en mijn ogen vonden mijn half naakte vriend met een opengezakte mond. Ik grijnsde. 'Blijf je daar zo staan of laat je het bad vast voor ons vollopen?'

Moe liet ik me een paar uur later tegen Floris aanzakken. We hadden op ons gemak in bad gelegen en waren daarna in de logeerkamer verdwenen. Floris had nog in mijn oor gefluisterd dat hij nu wel een doel wist voor de derde kamer op zolder. Ik had mijn gezicht exact drie minuten in plooi weten te houden voor ik in lachen uitbarstte. Hij ook. En niet direct om het idee. 'Uhm... Zullen we weer terug gaan? Voordat Rick ons morgen gaat zoeken.' Grinnikte ik. 'Ik denk dat dat al te laat is. Volgens mij is ie wakker geworden van onze slappe lach.' Mijn gezicht betrok langzaam en warempel. Nog geen tien tellen later ging heel zachtjes de deur open. Het eigenwijze slaperige hoofdje van Rick kwam de hoek om. Ik trok snel de dekens op tot aan mijn kin. 'Hee Rick? Wat is er?' Hij liet voorzichtig zijn hoofd schuin zakken en leek even na te denken. 'Krijg ik nu weer een broertje of zusje?' Klonk het zachte, slaperige en toch wijze en bijdehante stemmetje van Rick. Ik deed de grootste moeite mijn lachen in te houden toen Floris pogingen waagde om hem dat idee uit zijn hoofd te praten. Pas toen Rick weer weg was sloeg ik de dekens over mijn gezicht heen en dempte mijn lachbui ermee. 'O God. Hoe kómt hij erop?!' Grinnikte Floris en liet zich achterover vallen. 'Ik mag hopen dat hij niks gezien of gehoord heeft.' Lachte ik nog altijd van het moment van net. 'Nou, ik ben er bang voor. Anders denk ik dat hij niet met zulke vragen komt.' Ik grijnsde. 'Je hoorde het schat. Minder herrie schoppen.' Ook zijn grimas was nog duidelijk te zien. 'Ik hoor je anders niet klagen hoor, op die momenten. Niet een moment trouwens.' Met die woorden stapte hij uit het logeerbed om zijn boxer weer ergens op te graven en daarna bij de deur zich nog even om en zag waarschijnlijk dat ik knalrood was geworden. 'Weet je trouwens dat dit veel effectiever is dan bijten?' Grijnsde hij nog voordat hij naar onze kamer verdween. Mijn mond was nu opengezakt en ik sprintte snel door de logeerkamer heen om mijn spullen bij elkaar te rapen en daarna in mijn ondergoed onze slaapkamer binnen te glippen. 'Lul.' Fluisterde ik hem nog grinnikend toe voordat ik mijn ogen sloot.

(Owja... Marco lag in het ziekenhuis :p)

De volgende ochtend werd ik pas weer wakker. Blijkbaar had Floris de fles gevonden die ik had klaargezet want Daimian lag lekker in zijn bedje. Hij was wel wakker en maakte zachte geluidjes terwijl hij rustig rondkeek. Ik boog me over de rand van het bedje en kriebelde hem op zijn buikje. Daarna ging ik even rechtop zitten om hem uit zijn wieg te halen. Ik legde Daimian naast me en ging zelf op mijn zij liggen. Ik pakte mijn mobiel van het nachtkastje en zag dat ik vier gemiste oproepen had van Rob. Ohja. Marco... Ik zuchtte en belde hem terug.

ForbiddenNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ