16. BÖLÜM 🌼

81.3K 3.7K 1.6K
                                    


Medya Seyyid Ali 😍

Aşık Veysel Şatıroğlu - Uzun İnce Bir Yoldayım 😍

Yeni bölümden tüm nadide okurlarıma selamlar, sevgiler.
Umuyorum ki beğeneceğiniz bir bölüm olur.
Desteğinizi esirgemeyin lütfen. 🙏

Bu bölüm canım okurum,
soneday 'a ithafendir.
Hadi bakalım bölüm senindir canım. Ağırla okurlarımızı. 💙

Bu bölüme 300 oy ve 300 yorum gelir mi acaba? 😆

Satırlarda buluşmak dileği ile,
İyi Okumalar...

NOT; Kitapta geçen kişi ve olaylar tamamen hayal ürünüdür.

Epey bir müddet sonra az da olsa utancı geçen Nadide, en nihayetinde hamamdan çıkmaya karar vermişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Epey bir müddet sonra az da olsa utancı geçen Nadide, en nihayetinde hamamdan çıkmaya karar vermişti. Anımsadıkları ve yaptıkları akıl alır gibi değildi. Adama sarılmış ve bunun üstüne onca kelamı nasıl etmişti bilmiyordu.

Düşündükçe kendisine fazlasıyla kızıyordu. Amma diğer yandan da suçu olmadığını da biliyordu. Çünkü hasta ve bilinçsiz bir haldeydi. Yani saçmalaması pek gayet olağandı. Yine de adama o şekilde sorular sorduğu ve ona sığındığı için pişmanlık duyuyordu.

Şimdi nasıl bakacaktı, adamın o binbir duyguyu barındıran kara gözlerine?!

Daha fazla düşünmeyip, hamamdan çıkmıştı. Oda da gözünü gezdirmiş ve yatakta yüzüstü yatan adama takılmıştı gözleri. Adam yorgun olduğu için çabucak uykuya dalmış gibiydi. Normaldi, sonuçta dün gece hep onunla ilgilenmişti. Nadide adamda olan bakışlarını çekip, dolaptan mor renginde, yarım kollu ve desenli elbisesini alarak giyindi. Saçlarını da öylece serbest bırakmış ve daha sonra da aşağıya inmek için odadan çıkmıştı.

Merdivenleri indiği vakit, tam da Zehra Hanım uyanmış ve odasından çıkmıştı. Günü iyi geçmeyecekti anlaşılan. Çünkü kadın ona pekte iyi bakışlar atmıyordu. Nadide umuyordu ki, ağır bir iş yaptırmazdı bu sefer. Çünkü ciddi anlamda yorgundu.

NADİDE (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now