Bölüm 13

1.9K 120 15
                                    

İnsanın geçmişi neden insanın peşini bırakmaz ve en olmadık yerlerde  karşısına  çıkar ki!!
Onun gözlerine bakarken geçmişim gözümün önünden bir film şeridi gibi akıyordu. Onun için yaptıklarım,düştüğüm durumlar,bir kaç defa ölümden dönmem...
Aptaldım çünkü aşık olduğumu zannettiğimbir aptaldım. Gerçeklerin çok geç farkına varmıştım. Ne kadar intikamımı alsam da içimdeki nefret ateşi bir türlü dinmiyordu.
Nankörlüğün ve şerefsizliğin kanlı canlı hali sadece on metre önümde duruyordu. Sinirden ellerim titremeye başlamıştı. Gözümün önünde birlikte geldiği kızla iğrenç bir şekilde öpüştüler. Farklı bir kız!!!
Hiç şaşırmadım!! Başka ne beklenilirdi ki!! Görmeyeli hiç değişmemiş. Hala "PİÇ"
Artık takmıyordum umrumda bile değildi. Beni aptal yerine koyan ve hiç bir zaman beni sevmeyen birini neden takayım ki.Sadece onu tekrar karşımda görmeye katlanamıyordum. Hayatımda hiç kimseden nefret etmeyen ben ondan nefret ediyordum. Nefreti iliklerime kadar hissediyordum. Bu hiç bir zaman geçmiyecek bir şeydi. Eğer koskoca iki seneni bir ilişkiye verdiysen,birlikte olduğun kişi için ölümlerden döndüysen ve ilk öpücüğünü şerefsiz olan birine verdiysen bu sana da çok koyar aga!!Bana koyduğu gibi!!
Bunun sonucu ne olmuştu peki? Koskoca bir "HİÇ"
Kimden bahsediyorum? Hangi şerefsizden? hangi köpekten?
Kim olcak eski sevgilim 'MERT DOĞAN'
Bana yaşattıklarından sonra,onun için yaptığım her şeyin karşılığı beni aldatmasıydı!! Onun beni aldattığını öğrendiğim anda ona karşı hiç bir şey hissetmediğimi anladım. Sadece kendimi kandırıyormuşum!!Elbette  intikamımı aldım ama o kadar kolay bir şey değildi. Şimdi ben burda nasıl hiç bir şey olmamış gibi durayım ki? Zaten bu kadar bile sabrettiğime şaşırıyorum. Öncelikle etrafa baktım. Herkes kendi alemindeydi. Yiğit Bey bir kızla kapı kenarında resmen sevişiyordu. Lan bari kendinize bir oda bulun bari. Herkesin önünde ne ya!!!İki dakikalık zevk için düştükleri duruma bakın.😒 Hakan ise hala bana bakıyordu ve gözleri benim ile Mert piçin arasında mekik dokuyordu. Anlamış mıydı? Ayyy götüm ya umrumda bile değildi. Madem ortam bu kadar sessiz. Biraz hareketlendirelim. Yavaş ve emin adımlarla Mert şerefsizine doğru ilerledim. Mertin kıza gülerken benim ona doğru geldiğimi görünce gülümsemesi soldu. Hahahaha piç smale 😏😏😏
Yalandan öksürdüm ve yanındaki kızın da bana bakmasını sağladım. Kız cidden güzeldi ama bir kilometre öteden bile bir sürtük olduğunu herkes bir bakışıyla anlardınız.
-Şerefsiz Mert. Burda olman ne güzel ya. Demek ki çok eğlenicez. Ses tonum hem sakin hem de ürkütücü çıkmıştı. Güzel başlangıç.
Biraz yüksek sesle söylediğim için bize yakın masalar dönüp bakmıştı. Merte nasıl baktıysam artık gözlerinde ki korkuyu görebiliyordum. Bir süre sustuktan sonra piç sonunda konuştu:
-Derin bak ben belamı istemiyorum.  Kabul ediyorum çok kötü şeyler yaptım. Bu yüzüm yeni yeni düzelmişken bir daha dağıtmanı istemiyorum.
Korktuğu o kadar belliydi ki.(burdan erkek okuyucularıma uyarı sakın olaki dövüş sporuyla ilgilenen ya da koruma olan bir kızla sevgili olmayın aldatırsanız komalık olursunuz. Ha sevgili olduysanız da aldatmayın kuzular güzel güzel sevin anlaştık mı?😊👍)
- Madem öyle Mert CİMM. Neden beni görünce siktir olup gitmedin lan.?? Bir de nispet gibi kızı öpmeler. Hahaha ha haaa kıskandım kıskandım.
Mert konuşacağı sırada yanındaki sarı yelloz konuştu. Hakan ise olayı anlamaya çalışıyordu. Herkes yavaş yavaş toplanıyordu.
-Ya sen kimsin be. Sevgilimle düzgün konuş. Seni yolarım diyerek ayağa kalktı. O topuklularla ve resmen çıplak haliyle nasıl dövecekse artık.
Bana doğru yumruk atınca(Pek yumruk da denemezdi salak yumruk yapmayı bile bilmiyordu.) Bileğinden tuttuğum gibi kıvırdım ve sert bir şekilde Mertin üstüne ittim. Kızı tutmadı ve yelloz da yeri boyladı. Bağırdı. Öyle böyle değil. Kulaklarım sağır oldu sandım. O anda Yiğit Beyin sesini duydum.
-Derin naptığını sanıyorsun Sen? Kendine gel.
Lânet olsun. Abisi gibi konuşuyordu ve devamını duymak istemediğim için hemen yanıtladım.
-Yiğit Beyyy. Bu sürtüğün yerine olmak istemiyorsanız susun ve birdaha benim işime burnunuzu sokmayın. Abiniz Ateş Beyden de çekinmiyorum.Diğer toplanan herkese tek tek baktım. Gözlerinde korku,şaşkınlık,hayranlık(ne alaka ama öyle gördüm.) vardı. Hakan ise ayağa kalkmıştı ve değişik bir şekilde bakıyordu. Niye öyle bakıyordu anlamadım ama takmadım. Şu anda daha önemli bir işim vardı.
-Haa bu arada biriniz karışırsanız...
Sağ elimle hızlı bir şekilde bacağımdaki silahımı çıkardım. O anda bir uğultu, çığlıklar duyulmaya başlandı. Biri geriye doğru çıkıp.
- Bu kız manyak. Ben polisi arıyorum. Silahımı konuşan kişiye doğrulturken  bir iki kızın bayıldığını gördüm. Komiğime gitmişti ama bozuntuya vermedim ve ciddiyetimi korudum.
- Benim derdim sizinle değil. Polis arıyacaksan yüksek sesle söyleme bari. Merak etme tanıdık çok.
Çocuk korkulu gözlerle yerinde durdu. Tekrar Merte döndüm.
-Eee şerefsiz. Hâlâ hiç değişmemişsin. Hâlâ piç,hala şerefsizsin. Şimdi sana napmalıyım?
O anda beklemediğim bir şey oldu. Mert diz üstü çöktü.  Herkes şaşkınlıkla bakarken (buna bende dahil) konuşmaya başladı.
-Haklısın. Ben şerefsizim. Adi herifin tekiyim. Seni aldatmamalıydım. İntikamını aldın zaten daha ne istiyorsun?
Güya zavallıyı oynuyacaktı. Hı yedim ben bunu zaten.
- Beni gördüğün anda defolup gitmeliydin. Seni bir kilometre bile yakınımda olmana katlanamıyorum. Şimdi ayağa kalk ve bana vur.
Herkes bana deliymişim gibi bakarken Yiğit Bey
-Derin yanıma gel. Şu anda mantıklı düşünemiyorsun.
Yiğit Beye öyle bir bakış attım ki hemen sustu ve "Ben karışmıyorum"bakışını attıktan sonra kollarını göğsünde birleştirdi. Mert ayağa kalktı.
-Sana asla vurmam.
Gözlerim istemsizce Hakana kayarken her an bir atakta bulunucak gibi duruyordu. Hakana bakıp konuşmaya başladım.
-Eğer dediğimi yapmazsan beynine mermiyi yiyeceksin. Haa karışan olursa bundan nasibini alır.
Hakan uyarımı ve ciddiyetimi almış olmalı ki ellerini havaya kaldırıp bir adım geriledi. Mert ise susmuş bana bakıyordu. Sinirlerim iyice bozulmaya başlamıştı.
Silahımı Merte doğrulttum.
-Hadi bekliyoruz ya senin yumruğun ya da benim mermim.
Mert o kadar korkuyordu ki lan ben nasıl bir insanım şu anda kendimden tiksindim. Resmen iki yılımı sadece şerefsiz ve piç biriyle değil aynı zamanda korkak ve bir boka yaramayan birine harcamıştım. Ahh beyinsiz kafam ahhh!!!
Sonunda beklediğim yumruk geldi. Dudağıma yumruk attı pek sert değildi. Dudağım patlamadı bile. Sadece kafam biraz yana döndü. Tekrar Mert piçine baktım. Bu muydu yani bu kadar mı? Kahkaha atmaya başladım. Bir süre aralıksız kahkaha attım.
- Ne yani bu mu? Dudağım bile patlamadı ya. Yumrukların bir çocuğunkinden farksız. Hatta çocuklar bile daha iyi yumruk atar.
Mertin sinirlendiğini gördüm. Taktiğim işe yarıyordu. Hemen gaza geliyordu salak herif.!!
Bu sefer oldukça sert bir tokat attı. Ağzımdaki metalik ve tuzlu tattan dudağımın kanadığını anladım.
İşte bu ya yavaş yavaş kendime geliyordum. Ağzımdaki kanı Mertin önüne doğru tükürdüm ve silahımı kılıfa geri soktum.
- Bir daha vur koca oğlan. Bu daha hiç bir şey.
Mert tekrar yumruk atacakken havadaki kolunu tuttum ve hızla kafa attım. Mert yere düşüp kıvranmaya başladı. Herkesin şaşkınlıkla bana baktığını hissedebiliyordum.
-Hadi ayağa kalk bu kadar güçsüz müsün sen ya? Sana harcadığım iki yılıma gerçekten yazık. Bir ara bunun için kısa bir yas tutarım şerefsiz herif. Mert aniden ayağa kalktı ve beklemediğim anda çeneme yumruğunu geçirdi. Biraz yalpaladım  ama düşmedim. Hakan olaya el atacağı sırada bakışımla uyardım tekrar geri çekildi. Mert yeniden yolda olan yumruğunu ellerimi çapraz bir şekilde tutup ekarde hemen sonrasında ise elini arkaya kıvırıp, dizinin arkasına sertçe geçirip yere düşmesini sağlamıştım. Tekmemi suratına doğru geçireceğim sırada yelloz kız öne geçmiş ve tekmemi karnına yemişti. Merti tekrar ayağa kaldırıp burnuna ard arda vurmaya başladım. Burnundan fışkıran kanlar üzerime de sıçramıştı. Bu şerefsizin kanından bile tiksiniyordum ve ben bir daha asla bu tişörtü giymiyecektim. Merte tekrar vuracağım sırada belimi kavrayan sert ve güçlü kollar bunu engelledi. Ne kadar debelensemde kurtulamıyordum. Bu ayı gücüne sahip varlık kimdi acaba? Yiğit Bey desem şu anda karşımda hafif gülümseyerek bakıyordu doğal olarak o olamazdı. Ne kadar zekiyim ya. Villanın arka bahçesinden çıkana  kadar saydırdım Merte.
-Lan şerefsiz köpek. Eğer bir daha benim olduğum bir ortamda yer alırsan seni bu sefer gerçekten öldürürüm. Yemin ederim ki yaparım. Ulan piç yıllar önce annenin gebelik testi negatif çıksaydı benim hayatım pozitifti lan ibne.
Birden arabanın ön koltuğuna fırlatılmamla (doğru duydunuz resmen firlatıldım bir havlu gibi😒😒)
Beni arabaya fırlatan ve hiç konuşmayan kişiye döndüm. Bütün belalar yetmiyormuş gibi bir bu eksikti zaten. Cidden delirecek seviyeye geldim. Hayatım en iyi aksiyon filmlerine taş çıkartır be. Bir ara hayatımı yazıp filme çeviricem. Mantıklı!!!öyle değil mi?

Bir bölümün de sonuna geldik. Bu bolümü KADIN KORUMANIN sıkı takipçisi olan @erva1234567890   kullacıya ithaf ediyorum.
Hepiniz seviliyorsunuz. Bir dahaki bölümde görüşmek üzere.
Yeni bölüm en kısa zamanda gelicektir.😊😊❤

EİEN PROTECTION (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin