Sid & Nancy

173 5 0
                                    

     Terka

Stále jsem zrychleně dýchala a měla hlavu v dlaních. V tu chvíli se ale začali ozývat kroky které směřovali k našemu pokoji. Samozřejmě jsem se začala bát i když to mohl být dori nebo Káťa. Nenapadlo mě nic lepšího než se schovat pod peřinu a jen nenápadně vykukovala. Najednou se ale otevřeli dveře a postava vešla do pokoje díky vyšce jsem poznala že to David není a podle postavy zas že to není Kačka. Když jsem se na osobu víc zaměřila a sledovala jak potichu zavírá poznala jsem ho. Jsem tupá jak jsem nemohla poznat svého přítele 😂. Hned jsem z pod peřiny vylezla a ze zádu ho se mu pověsila kolem krku. Uslyšela jsem jeho uchechtnutí a na chvilku ho z objetí pustila on se na mě otočil a ja mu opět skočila kolem krku. Těšila jsem se až opět nasaju tu jeho dokonalou vůní pro mé překvapení jsem ale místo jeho vůní cítila nějaký holčičí parfém. Hned jsem se od něj odtáhla čím jsem si vysloužila jeho nechápaví pohled.

J:kde jsi byl?
Řeknu smutně ale i naštvaně.

M:s klukama proč?
Podrbe se na zátylku.

J:a pověz mi kdo z kluků používá holčičí parfém?!
Procedim mezi zuby.

M:klid zlato byla tam kámoška nic mezi náma není ani nebude.
Ujistit mě.

J:jo promiň.
Omluvím se a otočím se a jdu si zpět lehnout. On si jen povzdechne.

M:zlato. Je opravdu jen kamarádka
Jen kývnu a lehnu si. On odejde do koupelny. Já stále přemýšlím. Tentokrát ne jen nad dominikem ale i nad ním. Moje myšlenky se však rozplynul ve chvíli kdy uslyším že jde Martin do pokoje hned jak si lehne tak mi přehodí ruku přes pas.

M:zítra jedem na koncert do prahy pojedeš taky?
Pošeptá mi do ucha

J:jasně pojedu aspoň spolu strávíme vic času.
Řeknu štastně když si uvědomím že by se naš vztah mohl takto vylepšit. On mi už jen věnuje polibek na líce a jak já tak i on propadame  do říše snů.

Ráno
Když jsem otevřela oči viděla jsem že je venku ještě tma. Další věc která se změnila je to že Martinova ruka už není kolem mého pasu ale Martin je otočeny zady ke mě. Hned jsem se z lehu zvedla do sedu a koukla na svůj mobil. 4:44. To jsem toho moc nenaspala no. Nevím jak se v mojí hlavě zrodil napad že bych ai mohla jít zaběhat jelikož můj jídelníček není zrovna nejlepší a ja mám určitě pár kilo nahoře. Už jen kvůli tomu jsem se rozhodla že prostě půjdu. Zvedla jsem se z postele a šla do koupelny kde jsem si dala krátkou sprchu. A hned na to se oblíkla do černých kraťasu a k tomu černý tilko a přes to šedivou mikinu. Následně jsem šla zpět do pokoje a vzala si telefon a sluchátka které jsem si dala rovnou do uší a pustila si svůj oblíbený playlist. Když jsem byla v předsíňi vzala jsem si klíče a odešla ven. Měla jsem namířeno k jedny hezky vyhledce. Vyběhla jsem hned na cestu.

Na místě
Konečně jsem tam byla. Řekla jsem si údychaně a v klidu oddechovala. Když už jsem byla jakž takž v klidu jen jsem si užívala ten výhled. Jako kdyby to bylo načasovany do sluchátek se mi pustila jedna z srdcovek. "Sid & Nancy. Nik tendo"
Dominik. Písničku jsem si začala zpívat pro jistotu jsem si sundala 1 sluchátko abych slyšela svůj hlas. V hlavě se mi přehrávalo několik vzpomínek na snad nejhezčí vztah.

Jsem Sid a ona Nancy
Jsem James a ona Jessie
Když dívám se na ni něco mi zrcadlí.
Jde po cestě, bez bot je, v ruce nůž od krve
Né zas tak daleko slunce už zapadlo.

Zpívala jsem si refrém při kterém mi díky vzpomínkam začali téct slzy

N:chtěla bejt se mnou tak jsem ji bral tam kam nešla žádná před ní ukázal jsem ji svůj vesmír
Ozvalo se po chvíli za mnou a ve znovu zatrnulo.

Verče

S úsměvem jsem šla po schodech dolů
Do té doby ale než se z kuchyně ozval křik my mamky.

M:co tady děláš?! Jak si můžeš dovolit jsem ještě přijít?!

Hned zrychlím krok a rychle vejdu do kuchyně.

Okay možná mě zabijete že jsem to utla tady ale tohle jsi necháme na příště. Omlouvám se za horší kapitolu 🙈

714 slov.

Nový život 2Kde žijí příběhy. Začni objevovat